- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
Regl oldm. Çok üzgünm@Yenigelincikk
@Umut999
Saskin25
@pariko günaydın kızlar bat gününüz bugün hadi hayırlısı var mı gelen giden nabersiniz
@papatyaserim canım senin de dünmus bat geldi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldm. Çok üzgünm@Yenigelincikk
@Umut999
Saskin25
@pariko günaydın kızlar bat gününüz bugün hadi hayırlısı var mı gelen giden nabersiniz
@papatyaserim canım senin de dünmus bat geldi mi
Meraklı bunlar meraklı annecimBenimki ben yapsam ne olur diye sormuştu
Çok saol canımCanım insallah hep beraber güzel günler görücez moral bozmak yok
Ayyy canım aynen bende hep bir tane olsun derdim şimdi ikiz istiyorum hem eşimin hem benim tarafta ikiz var. Hayırlısıyla inşallah bıcır bıcır bebişlerimiz olsun çokça...ben bir ünide akademisyenim kariyerim vs hiçbirşey umrumda değil kafa tamamen bebkte en büyük kariyerim bebek doğmak olacakİnşallah ya bekarken en fazla 2 çocuk olsa yeter diyodum şimdi 4, 5 allah ne kadr verirse yani bıcır bıcır koştursunlar evin içinde yaramazlık yapsınlar offf allah hepimize annelik duygusunu tattırsın amin
Inoofolic'e devam edin. Kalbinizi ferah tutun. 2-3 günde bir düzenli ilişkiye girin. Bikaç ay bu sekilde deneyin. Olmazsa yumurta takibi yapan bi dr bulun ve yumurta catlatma iğnesi yaptırın. Allahın izniyle olur. Ben AMH 0,2 ile hamile kaldım. Olmayacak diye bişey yok. Felâket tellallığından başka bişey değilmiş ben onu anladım. Insan doğal olarak hemen panik yapiyo. Sizin yaşınız daha 33 Beklemeye vaktiniz var. En az 6 ay deneyin derim tüp bebekten önce. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah bianevvelBiz hemen olsun istiyoruz ama bazen öyle olmuyor işte ne yazık ki b
Herkese hayırlı zamanlarda sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim inşallah yaşım 33 çok erken ve ani bir yıkım oldu benim için amh 0,55 fsh 12 ama Dr aynı zamanda bu değerler elbette bişiler ifade ediyor bizim için ama Amerikadaki kadınlar baz alınarak oluşturulmus değerler Türk kadınları ile ilgili bir araştırma yok dedi,6 ay denicez bakalım olmazsa şu süreçten sonra tüp bebek ama o da garanti değil,Rabbim inşallah gerek kalmadan nasip eder İnofolic ben de kullandım bir ay sonra çok pahalı olduğu için normal bir folik aside geçtim ama aliim yine olur mu olur
Teşekkür ederim. Benim negatif 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var. Güya nisanda tekrar tedaviye başlicaktık virüsten dolayı şimdilik mayısa kadar her şey iptalmiş
Ayyy canım aynen bende hep bir tane olsun derdim şimdi ikiz istiyorum hem eşimin hem benim tarafta ikiz var. Hayırlısıyla inşallah bıcır bıcır bebişlerimiz olsun çokça...ben bir ünide akademisyenim kariyerim vs hiçbirşey umrumda değil kafa tamamen bebkte en büyük kariyerim bebek doğmak olacak
Tecrubelerinizi Paylaştiginiz için çok teşekkürler bana umut oldugunuza emin olabilirsiniz Güzel dilekleriniz için de ayrıca Allah razı olsun,siz de sağlıkla kucaginiza alın bebisinizi mutlulukla büyütün inşallahInoofolic'e devam edin. Kalbinizi ferah tutun. 2-3 günde bir düzenli ilişkiye girin. Bikaç ay bu sekilde deneyin. Olmazsa yumurta takibi yapan bi dr bulun ve yumurta catlatma iğnesi yaptırın. Allahın izniyle olur. Ben AMH 0,2 ile hamile kaldım. Olmayacak diye bişey yok. Felâket tellallığından başka bişey değilmiş ben onu anladım. Insan doğal olarak hemen panik yapiyo. Sizin yaşınız daha 33 Beklemeye vaktiniz var. En az 6 ay deneyin derim tüp bebekten önce. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah bianevvel
Ayyy hadi inşallah canım biz hayal etmeye devam edelim...Allah ol derse olur hiçbirşey imkansız değilBende aynı şekilde ikiz olsa mutluluktan ağlarım be inşallah ikizlerimiz olur hayali bile güzel
Regl oldm. Çok üzgünm
Güncel ledim canım :)
Arkadaşım ilişkiden 5 gün sonra yapılan erken gebelik testi yapmış ..yanıltabilir değil mi?negatif çıkınca aradı telefonda ağladı tecrübeli arkadaşlar yardım???
Arkadaşım ilişkiden 5 gün sonra yapılan erken gebelik testi yapmış ..yanıltabilir değil mi?negatif çıkınca aradı telefonda ağladı tecrübeli arkadaşlar yardım???
GüncelledimBenimkini de güncellermisin:)
Olacak insAllah üzülme çalışmalara devamRegl oldm. Çok üzgünm
Bir sonraki batın tarihini yazarmısınRegl oldm. Çok üzgünm
Canım benim tarihte 202 yazıyor benim lise sınıf numaram desem ilginç tesadüf olmuşBir sonraki batın tarihini yazarmısın