Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya bekarken en fazla 2 çocuk olsa yeter diyodum şimdi 4, 5 allah ne kadr verirse yani bıcır bıcır koştursunlar evin içinde yaramazlık yapsınlar offf allah hepimize annelik duygusunu tattırsın amin
Ayyy canım aynen bende hep bir tane olsun derdim şimdi ikiz istiyorum hem eşimin hem benim tarafta ikiz var. Hayırlısıyla inşallah bıcır bıcır bebişlerimiz olsun çokça...ben bir ünide akademisyenim kariyerim vs hiçbirşey umrumda değil kafa tamamen bebkte en büyük kariyerim bebek doğmak olacak

Inoofolic'e devam edin. Kalbinizi ferah tutun. 2-3 günde bir düzenli ilişkiye girin. Bikaç ay bu sekilde deneyin. Olmazsa yumurta takibi yapan bi dr bulun ve yumurta catlatma iğnesi yaptırın. Allahın izniyle olur. Ben AMH 0,2 ile hamile kaldım. Olmayacak diye bişey yok. Felâket tellallığından başka bişey değilmiş ben onu anladım. Insan doğal olarak hemen panik yapiyo. Sizin yaşınız daha 33 Beklemeye vaktiniz var. En az 6 ay deneyin derim tüp bebekten önce. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah bianevvel

Bende aynı şekilde ikiz olsa mutluluktan ağlarım be inşallah ikizlerimiz olur hayali bile güzel

Tecrubelerinizi Paylaştiginiz için çok teşekkürler bana umut oldugunuza emin olabilirsiniz Güzel dilekleriniz için de ayrıca Allah razı olsun,siz de sağlıkla kucaginiza alın bebisinizi mutlulukla büyütün inşallah

Arkadaşım ilişkiden 5 gün sonra yapılan erken gebelik testi yapmış ..yanıltabilir değil mi?negatif çıkınca aradı telefonda ağladı tecrübeli arkadaşlar yardım???

Arkadaşım ilişkiden 5 gün sonra yapılan erken gebelik testi yapmış ..yanıltabilir değil mi?negatif çıkınca aradı telefonda ağladı tecrübeli arkadaşlar yardım???

İlişkiden 5 gün sonra çok erken yaw

Regl olan arkadaslar ım batın Tarihlerinizi yazarmısınız güncelleyelim

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. Bat tarihi 8 Nisandı ama gecikti tabi benim pek umudum yok. 3.5 yıldır evliyim başından beri istiyoruz ama nasip olmadı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…