- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Sağol canım ben daha önce soğan küruyke hamile kalmıştım hayıt otununda çok faydası varmış yumurtalıklarda dedim birde bunu deneyim teşekkür ederimCNım selam ben ikinci gebeliğimde gebe kalmadan bir ay önce soğan kürü yaptım , gebe kaldığım ay da hayıt suyu içtim ve o ay gebe kaldım bence faydası var. Hormonları dengeliyor. Hamilelik belirtimde göğüsten süt gelmesi ve bacağa vuran kasık ağrısıydı.
Boşver söyleme bende kimseye söylemeyi planlamiyorum bı hamile kalıyimdaValla ya bi kaç ay önce annemin teyzesi, "kızım sen niye çocuk yapmıyorsun yeter artık" dedi ortam o kadar kalabalıktı ki olmuyo dedim napim olmuyo. Sölemeye mecbur bırakıyolar ama yeminliyim hamile kalsam bu soruyu soranların hiçbirine hamile olduğumu sölemicem =(
Ben bunuda denemiştim canım buda ise yaramisti bendeHayıt tohumunu bilmem ama tarçın bal çörek otu yumurtalıkları geliştiriyo bende bu ay başladım bakalm olumlu sonuç alırsam yazarım zaten buraya
Boşver söyleme bende kimseye söylemeyi planlamiyorum bı hamile kalıyimda
Adete kaç gününüz var?Kizlar bugun pikten sonraki 8, yumurtaladan sonraki 7. gun. Bugun is çıkışı gidip kan veriyim diyorum sizce cikar mi ya da varsa çıkma ihtimali nedir yardimci olur musunuz ona gore birazdan gidip kan verecegim cok kararsizim
Bence 12. Günden sonra baktır belki geç döllenme olur bilemeyiz ama sen bilirsin tabiKizlar bugun pikten sonraki 8, yumurtaladan sonraki 7. gun. Bugun is çıkışı gidip kan veriyim diyorum sizce cikar mi ya da varsa çıkma ihtimali nedir yardimci olur musunuz ona gore birazdan gidip kan verecegim cok kararsizim
Size söylerim canım sizle onlar birimiBize söle ama heeesonuçta dert ortağıyız hepimiz
Adetim çok düzensiz her ay farklı gunlerde oluyorum o yuzden bilmiyorum ama yumurtlamanın 7. gunu bugunAdete kaç gününüz var?
Kizlar bugun pikten sonraki 8, yumurtaladan sonraki 7. gun. Bugun is çıkışı gidip kan veriyim diyorum sizce cikar mi ya da varsa çıkma ihtimali nedir yardimci olur musunuz ona gore birazdan gidip kan verecegim cok kararsizim
Ben bunuda denemiştim canım buda ise yaramisti bende
İnşaallah bende hem propolis hemde hayıt otunu kullanicam bu ay inşaallah ise yarar kızlar bide d vitamini çok önemliymiş gebe kalmada d vitamini düşükse düşüklere sonuclanabiliyormus bilginiz olsunİnşallah bendede işe yarar
İnşaallah bende hem propolis hemde hayıt otunu kullanicam bu ay inşaallah ise yarar kızlar bide d vitamini çok önemliymiş gebe kalmada d vitamini düşükse düşüklere sonuclanabiliyormus bilginiz olsun
Bende kullanıyorum onlardan inşaallah veririz güzel haberler duyarızBende b12 eksik folik asit kullanıyorum bakalm adetim bitsin çalışmalara devam umarım bu ay hayırlı haberler veririz
Adetim çok düzensiz her ay farklı gunlerde oluyorum o yuzden bilmiyorum ama yumurtlamanın 7. gunu bugun
Bir gebenin günlüğünden almıştım ben. Onlar daha hassas canım.Kızlar ovülasyon testi alacağım da bana hangi marka önerirsiniz. Laboquick kullandım daha önceden de. Memnun kaldığınız marka varmı başka
Kızlar ovülasyon testi alacağım da bana hangi marka önerirsiniz. Laboquick kullandım daha önceden de. Memnun kaldığınız marka varmı başka