- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Ama çatladiktan sonra 6-24 saat yaşayabiliyormus yumurta yani catladiktan sonra 3 gün üst üste yapsak bile 72 saat geçmiş oluyor önemli olan yumurta catladiginda buluşabilecegi spermlerin hazır bulunması imiş bunu da bana bir Prof.söyledi yani yanlış biliyor olamaz benceAslında önemli olan çatlayınca ilişki olması, 3 gün üst üste. Ama pik olduğu günden de başlayabilirsin. Sperm içeride 2-3 gün yaşayabildiği için, pik olduğu gün ve silindiği günle birlikte toplam 4 gün ilişki öneriliyor.
Yapmaya devam et canım belki geç yumurtluyorsun dur
Bu ay kullandığın testte bir sıkıntı olabilir belki,yine de değerlendir canım onların da yüzde yüz güvenilir değil,sonuçta yumurtlama belirtilerin varmışsürekli batlamalrim var akintimda var her ay pik Zamani böyle olurdu ama simdi hic birsey yok
Tabi ki öncesinde yapmayın demiyorum canım. Normal 2 günde bir devam edip, pik olduğunda üstüste yapın diyorum.Adetleri düzenli olan bir kadın için belki geçerli sayılabilecek yumurtlama takvimleri bile yumurtlama sonrası sadece 1 günü işaret ediyor mantıklı olarak çünkü yumurta maksimum 24 saat yaşayabiliyor kızlar o da maksimum o yüzden öncesini bol bol değerlendirinbenim mesela bu ay yumurtam tam gününde çatladi ovu testinde baya ikinci çizgi yoktu
Bazen gecikmeler olabiliyor canım. Belki bu ay gecikiyodur. Ya da kaset test kullanıyosan onlar çubuk testler kadar hassas olmayabiliyor. Sıvı alımına çok dikkat etmen gerekli, o da etkileyebilir.yaa kizlar ben bu ay piki yakalayamadim bile daha nerdeyse cikmiyo bile ovu testlerinde ikinci cizgi az koyulasiyo ertesi gün yine kayboluyo bugün 18. gün normalde 14. gün pik olurdu niye böyle olduki bu ay
Artık yapcaz bişiler olcak hayırlısıylaTabi ki öncesinde yapmayın demiyorum canım. Normal 2 günde bir devam edip, pik olduğunda üstüste yapın diyorum. ☺
Evet oluyor canım ben bu ay 2 gün yumurtladım 3. Gün çatladı ovulasyon testiyle takip ettimKızlar iki gün yumurtlama olabiliyor mu? Acil yazabilirmisiniz
her ay ayni testi kullaniyorum canimmBu ay kullandığın testte bir sıkıntı olabilir belki,yine de değerlendir canım onların da yüzde yüz güvenilir değil,sonuçta yumurtlama belirtilerin varmış
hepsine dikkat ediyorum canim testlerimde cubuk test bi kac aydir kullaniyorum onlari normalde hep gösteriyodu sadece bu ay böyle oldu ☺Bazen gecikmeler olabiliyor canım. Belki bu ay gecikiyodur. Ya da kaset test kullanıyosan onlar çubuk testler kadar hassas olmayabiliyor. Sıvı alımına çok dikkat etmen gerekli, o da etkileyebilir.
Benim kocis de öyle her gün 2 kere test yaptırdı üstüne şimdi çatladiktan sonra da yaptiriyo,yap kız yap alırız gene bitcek diye korkma diyorher ay ayni testi kullaniyorum canimmbenim kocis internetten 500 tane fln siparis etmisdi
Ben Labquick aldım bu ay internetten toplu uyguna geliyor canımCanım hangi marka test aldınız ovülasyon için
Çok ilginç ya hiç bilmiyordumÇok onemliymis catlayana kadarki 3 gün özellikle,Dr un bir tanesi bana yumurtanın catladiktan sonra sperm kabul etmediğini söylemişti,tabiiki Allah bilir tabiiki ama