Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında önemli olan çatlayınca ilişki olması, 3 gün üst üste. Ama pik olduğu günden de başlayabilirsin. Sperm içeride 2-3 gün yaşayabildiği için, pik olduğu gün ve silindiği günle birlikte toplam 4 gün ilişki öneriliyor.
Ama çatladiktan sonra 6-24 saat yaşayabiliyormus yumurta yani catladiktan sonra 3 gün üst üste yapsak bile 72 saat geçmiş oluyor önemli olan yumurta catladiginda buluşabilecegi spermlerin hazır bulunması imiş bunu da bana bir Prof.söyledi yani yanlış biliyor olamaz bence 🙈

Adetleri düzenli olan bir kadın için belki geçerli sayılabilecek yumurtlama takvimleri bile yumurtlama sonrası sadece 1 günü işaret ediyor mantıklı olarak çünkü yumurta maksimum 24 saat yaşayabiliyor kızlar o da maksimum o yüzden öncesini bol bol değerlendirin 😉 benim mesela bu ay yumurtam tam gününde çatladi ovu testinde baya ikinci çizgi yoktu

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-09-16-01-54.png
    Screenshot_2020-04-09-16-01-54.png
    107,3 KB · Görüntüleme: 19
yaa kizlar ben bu ay piki yakalayamadim bile daha nerdeyse cikmiyo bile ovu testlerinde ikinci cizgi az koyulasiyo ertesi gün yine kayboluyo bugün 18. gün normalde 14. gün pik olurdu niye böyle olduki bu ay :110::KK43:

sürekli batlamalrim var akintimda var her ay pik Zamani böyle olurdu ama simdi hic birsey yok :110:
Bu ay kullandığın testte bir sıkıntı olabilir belki,yine de değerlendir canım onların da yüzde yüz güvenilir değil,sonuçta yumurtlama belirtilerin varmış 😊

Adetleri düzenli olan bir kadın için belki geçerli sayılabilecek yumurtlama takvimleri bile yumurtlama sonrası sadece 1 günü işaret ediyor mantıklı olarak çünkü yumurta maksimum 24 saat yaşayabiliyor kızlar o da maksimum o yüzden öncesini bol bol değerlendirin 😉 benim mesela bu ay yumurtam tam gününde çatladi ovu testinde baya ikinci çizgi yoktu
Tabi ki öncesinde yapmayın demiyorum canım. Normal 2 günde bir devam edip, pik olduğunda üstüste yapın diyorum. ☺️

yaa kizlar ben bu ay piki yakalayamadim bile daha nerdeyse cikmiyo bile ovu testlerinde ikinci cizgi az koyulasiyo ertesi gün yine kayboluyo bugün 18. gün normalde 14. gün pik olurdu niye böyle olduki bu ay :110::KK43:
Bazen gecikmeler olabiliyor canım. Belki bu ay gecikiyodur. Ya da kaset test kullanıyosan onlar çubuk testler kadar hassas olmayabiliyor. Sıvı alımına çok dikkat etmen gerekli, o da etkileyebilir.

Kızlar benim adette 5 gün gecikti senede iki defa böyle olurdu acaba o yüzden mi? Akintim var arada belime karnıma ağrı giriyor ama olmadım.

Bazen gecikmeler olabiliyor canım. Belki bu ay gecikiyodur. Ya da kaset test kullanıyosan onlar çubuk testler kadar hassas olmayabiliyor. Sıvı alımına çok dikkat etmen gerekli, o da etkileyebilir.
hepsine dikkat ediyorum canim testlerimde cubuk test bi kac aydir kullaniyorum onlari normalde hep gösteriyodu sadece bu ay böyle oldu ☺

Fit mutlu anne Fit mutlu anne tamam canım ben bu ayıda böyle takip edeyim bakalım nasıl olacak vallaha kaç gündür test yapıyorum iki gündür yumurtlamayı gördüm bakalım nezaman çatlayacak... bu gidişle kocam İsyan bayrağını çekecek:KK43:

X