Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba yumurtlama olmayacakmii ki bu ay @Bal0ncuk Venuseva
Canım daha henüz bişey yok. Koyulaşana kadar yapmaya devam et. Bu ay belki geç yumurtluyosundur. Gerçi öncesinde geç mi erken mi yumurtluyodun bilmiyorum ama. Bi de sen her ihtimale karşı düzenli ilişkiye devam et. 2 günde bir iyidir.

Hiç düzenli yapmadım.
Vücudumda farklılıklar hissedince bir bakayım dedim.

Merhaba,yumurtalama mı bekliyorsunuz yoksa bebis mi,yumurtalama ise henüz pik yapmamış ama eğer bebisse benim de Bat 21 Nisan akşam yaptım denemek için böyleydi,kafalar karışık
Ovulasyon testi bu.
Bebiş için geçen gün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.
Aynen kafam çok karışık.

Ovulasyon testi bu.
Bebiş için geçen gün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.
Aynen kafam çok karışık.
Gebelik için ovu testi de kullanılabiliyor ya ondan sebep sordum bebis mi diye Yumurtlama bekliyorsaniz birkaç güne pik görebilirsiniz benim de bu ay böyle çıktıktan sonraki 2 gün pik gördüm ama pik öncesi çatlama öncesi demek olduğu için önceki 3 gün değerlendirilmesi gerekliymis

Peki canmmm ilk defa bu ay aypiyorm ne zmn yumurtluyorm bende bilmiyorm ama daha once takip yapmisti dr gec oluyordu genelde

Ayy canım içime su serptin dün pik olmuştu bugünde aynı şekilde görünce şaşırdım çünkü benim hep bir gün olurdu.şimdi çatlayana kadarmı ilişki olmalı
Çok onemliymis catlayana kadarki 3 gün özellikle,Dr un bir tanesi bana yumurtanın catladiktan sonra sperm kabul etmediğini söylemişti,tabiiki Allah bilir tabiiki ama

O zaman ben devam edeyim ovulasyon testi yapmaya.
Daha önce araştırmıştım Ovulasyon LH hormonunu gebelik testi ise HCG hormonunu gösterir.
Gebelik testi için kullanılmıyor diye biliyorum

O zaman ben devam edeyim ovulasyon testi yapmaya.
Daha önce araştırmıştım Ovulasyon LH hormonunu gebelik testi ise HCG hormonunu gösterir.
Gebelik testi için kullanılmıyor diye biliyorum
Bu platformda çok okudum kullanani ama doğru sonuç alan da var almayan da,her ikisi de gebelikte salgılanan hormonlar olduğu için testlerinin benzer olduğu düşünülüyor,test yapmaya devam et canım piki gördün mü çalışmaları hızlandır

Ayy canım içime su serptin dün pik olmuştu bugünde aynı şekilde görünce şaşırdım çünkü benim hep bir gün olurdu.şimdi çatlayana kadarmı ilişki olmalı
Aslında önemli olan çatlayınca ilişki olması, 3 gün üst üste. Ama pik olduğu günden de başlayabilirsin. Sperm içeride 2-3 gün yaşayabildiği için, pik olduğu gün ve silindiği günle birlikte toplam 4 gün ilişki öneriliyor.

Peki canmmm ilk defa bu ay aypiyorm ne zmn yumurtluyorm bende bilmiyorm ama daha once takip yapmisti dr gec oluyordu genelde
Tamam o zaman canım, normal senin için. Bugün böyle çıkıp yarın pik olabiliyor, her gün düzenli yapmaya devam et o zaman.

Ovülasyon testi hiç kullanmadım biri bana yardım edebilir mi ? Ne gün yapmaya başlıcam hangi günleri değerlendirmek gerek kat tane test alayım
Canım toplu olan testlerden al, daha uyguna geliyor. Şu ince çubuk şeklinde olanlar daha hassas, onları tercih edebilirsin. Daha önce hiç kullanmadığın için adet biter bitmez başlamalısın. Eğer testte T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da daha koyu çıkarsa pik olmuş oluyor. O günü ve ertesi 3 günü daha değerlendirmen gerekli. Pik olduğunda teste devam et, çünkü bazen iki gün veya daha fazla sürebiliyor. Silikleştiğinde ilişki olması muhakkak gerekli. Testleri alıp buraya atarsan yardımcı oluruz.

Kızlar iki gün yumurtlama olabiliyor mu? Acil yazabilirmisiniz
cevap verilmiş ama yine de vereyim olabilir tabiki canım siliklesmesini takip et çatlamayi görmek önemli değerlendirmeye devam
Hiç düzenli yapmadım.
Vücudumda farklılıklar hissedince bir bakayım dedim.
hım o zmn bilemeyiz net ovu testini düzenli yapman gerekir hadi hayırlısı
Ovülasyon testi hiç kullanmadım biri bana yardım edebilir mi ? Ne gün yapmaya başlıcam hangi günleri değerlendirmek gerek kat tane test alayım
Canım ovu testini adetin düzenli değilse adet bitince hemen yapmaya başlamalısn kaçırma ihtimalin var aksi halde erken mi geç mi yumurtlafgini bilmiyorsun ilk kez kullanacağın için en az 30lu paketlerden al bence döngün daha uzunsa fazla olabilir günde bir yapman yeterli öğlen 12-16:00 ya da aksam 20-22:00 saatleri arasında yapmalısın ilk idrarla ovu testi yapılmaz, en kötü iki saat öncesinden sıvı alımını kes tuvalete de gitme net sonuç için her gün aynı saatte yapmaya özen göster insAllah açıklayıcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…