geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KAYIT yazıp boşluk bırakarak ÖĞRENCı NUMARANIZI yazmak ve 3926 ya sms olarak göndermek.Bu servis çok pahalı bir serviste değil üstelik.Tüm dönem yıl boyunca gerekli ders duyuruları, ders yerleri ve sınav sonuçları cep telefonunuza yaklaşık 50 kontör karşılığında ulaşmış oluyor.

Gönderdim msj ama bakalım ne sonuç çıkçak. Hiç umudum yok heee msj geleceğinden :)))

yok gelmedi. işin ilginci tc yazdığımız bölüm geliyo netten ama ondan öteye gitmiyo (( çok sinir oldum hee

ben kaydımı sıldırmıstım bende baya kontur gttı bı mesajı tek seferde yollamıyolar 2 seferde yolluyolar fln kızdım sıldım valla bı ısede yaramıyo acıklandıgı zaman elbet gorucez zaten

bakabilen varsa sölesin öss sınavını geçti bu beee:umursamaz:

dünden beri çektirdikleri şu eziyete bakın yaa açılmıyo mafoldumben

Ben halen açamadım yaa :umursamaz:

Ben sms gelince direk girip zorladım açtım, 2 kişinin puanlarına baktım kaydettim. Herkes yüklenince sapıttı heralde.

Bana da sms geldi ama sadece 1 ders kafamçokkarıştı

Ben kendi notuma bakamadım 19,30gibi girdim ondada arkın notuna bakabildim ben şifre ve tc. no ile notlarıma bakabiliyorum kitledim yani kimse bakamıyor benden başka bakalım açılırsa bakıcem...final sonuçları var yani.

2 dersten kaldım büte lmaz:
boşuna uğraşmayın arkadaşlar cepten öğrenin sonra iptal edersiniz üyeliğinizi ben öyle öğrendim 4 - 5 kont gidiyor
KAYIT boşluk tc niz 3926 ya yollayın
onay mesajI geldikten sonra NOT yazıp yollayın cebinize geliyor .

kötükedihüso
canım sağol verdiğin bilgi için inşallah mesaj biran önce gelir..bilgisayar başında eziyet çekmektense oturur mesaj beklerim of ya çatladım sinirden.kötükedihüsokötükedihüso

kötükedihüso

canım sağol verdiğin bilgi için inşallah mesaj biran önce gelir..bilgisayar başında eziyet çekmektense oturur mesaj beklerim of ya çatladım sinirden.kötükedihüsokötükedihüso

trkcell hattım 5dk sürmedi
boşa iki gündür kendimi parçaladım Çok üzgünüm çoook
öğrendikten sonrada İPTAL yazıp aynı no ya yolla üyeliğin iptal olsun
kontlerin gitmesin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…