geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2.sınıfıda geçtim kızlar hemde hiç alttan dersim kalmayarak artık 3.sınıfım allahın izniyle:teytey:hihoyyyt

bitti kızlar bittiiiii.... sositososito
:lepi:mezun oluyorum

benimde toplam 7 dersim vardı 5inden geçmişim geriye 2 ders kaldı bütte verirsem inş okul bitiyo

canım 2. üniversiteni okuyorsan nie bırakıyorsun ki hobi gibi devam et azda çalışsan faydası olur devam et bence

canım çok büyük bir hevesle devam ediyordum düne kadar
ama sonuçları görünce ps başında bayılıcaktım resmen şok oldum
kesin geçerim dediğim derstenm bile 2 puanla geçmişim ya yapılırmı bu bana :umursamaz:

ben de okudum bitti, ama bebelerime daha faideli olayım diye 2. üniversite okuyorum:1closedeyes:
deli miyim ne?-tatlicadiarzu-

aslanım ocion zemuszemus zemuszemus
bende 2.üniyi aöf den bitirmiştim
nereme ne halta faydası oldu dersen heç bi atraksıyonunu göremedim
master yapıcam belki o faydalı olur -tatlicadiarzu-

3 dersim vardı
sadece birinden geçmişim
muhasebe den.mali analiz ve sermaye piyasasından kaldım mafoldumben
sermaye piyasasından 56 alsam geçiyordum 50 almışım salak gibi
muh denetimide vize 60 tı 45 bile alsam geçiyodum 20 almışım -tatlicadiarzu-

3 dersim vardı birinden geçmişim tabiki büte kaldım biliyorum ama peki sınıf geçtimmi ben şimdi acabakafamçokkarıştı

büte kaldım malesef
üstelik iyi notla geçtiğim derslerden kalmışım,hiç çalışmadığım derslerden geçmişim
anlamadım ben bu işi

6 Dersten geçmişim 3 dersten kalmışım. Alttan olan dersin iktisat teorisinide verirsem 4.sınıf olucam Allahın izniyle. Ama iktisat teorisi çok zor yaaaa üfff :çok üzgünüm:

oyyyyyy oyyyyyyyy toplam 10 dersten sınava girmiştim 2 alttan, 8ders 2. sınıf tan ama sadece 2 sini vermişim okadarda çalıştım yaaaaa hep 40larda kalmış ne yapcam ben ya bütte inşallah geçerim offfffffffffffff

tembelim ben tembelllllll

ınş. ısteyen ve emek veren tüm arkadaşlarım geçer derslerinden ....

geçtimmm.Kamu yönetimi 2. sınıfdayım artık şu matematiğide bütde veririm inşallah:Saruboceq:

1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 63 47 - 52 G
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 47 53 - 51 G
1007 - GENEL MATEMATİK 31 54 - 47 K

anaaaaaaaaaa kamu yönetiminde matematikmi var :1shok:ay benim kafam asla sarmaz ona, nee etcem ben şimdi, kamu yönetimine geçiş yapcaktım, kurs filan alsam faydası olarmı acaba fisfisfis:umursamaz:

benimkide berbat yaaaaaaa napacam bennn offffffffffffff:Saruboceq:
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…