• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben açıldığında aöf ana sayfayı açık tuttum, refresh yaparak da yakalıyodum, ama ileri geri yaparken ben de kaçırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel ben bakıp duruyodum tarlaya gittim babama yardım etmeye meğer açıklanmış ama bakamıyorum beya :olmaz:

açıldı ama sadece ara sınavlar var ya şaka gibi ne oluyor yaa

varya iyki bir sınav açıklaycaklar o kadar öss açıklanıyor siteye hiç bir şey olmuyor bir açıköğretim açıklaycaklar bir sonuçları gösteriyor bir göstermiyor bu ne ya ne biçim şey

Açılmıo arkadaşlar ya kafayı yicem dünden beri. Gece 01:00'de açtım finalleri vermiodu, sabah açtım yine finalleri vermiodu şimdide deniorm 3 saattir açmıo bakan arkadaşlar var ama ben bakamıorm.:kızgın:

hala öğrenemedim merakla bekliyorum sonuçları ama birkaç dersen büte kalmısımdır...

arkadaşlar aöf sitesinde eski notlar var,finaller sms le geliyor,intibaktayım,2 dersten geçtim 2sinden kaldım,2 dersten geçmem 3.sınıf olmam için yeterlimi,yardımmm

valla sinir sistemim bozuldu ya en sonunda kapatcam bilgisayarı açmıcam bir daha..

sms yoluyla bana neden gelmiyor kayıt olmak mı gerekiyor anlatırmısınız yaa

arkadaşlar aöf sitesinde eski notlar var,finaller sms le geliyor,intibaktayım,2 dersten geçtim 2sinden kaldım,2 dersten geçmem 3.sınıf olmam için yeterlimi,yardımmm

2 dersten kaldıysanız geçerseniz en fazla 2 dersten kalma şartı var zaten.

nasıl sms alcaz açıklasanız da biz de öyle öğrensek yaa

siteye hiç girilmiyo sonuçlar yükleniyor olabilir en azından boşluğunu mutlaka yakalardık notları öğrenmek için birde haftasonu bugün ben daha hiç görmedim haftasonu açıklandığını

3926 ya tc yazıyormuşuz arkadaşlar öyle bir söylenti var aö sitesinde

siteye hiç girilmiyo sonuçlar yükleniyor olabilir en azından boşluğunu mutlaka yakalardık notları öğrenmek için birde haftasonu bugün ben daha hiç görmedim haftasonu açıklandığını

Öğrenenler var ama :umursamaz::umursamaz: bi biz öğrenemedik. şu sms yolunu biri söylesin yaa napçaz da sms gelcek

Back