• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf cok canım sıkkın cokkkkkkkk napcam ben yaaaaaaa kaldımmmm

anaaaaaaaaaa kamu yönetiminde matematikmi var :1shok:ay benim kafam asla sarmaz ona, nee etcem ben şimdi, kamu yönetimine geçiş yapcaktım, kurs filan alsam faydası olarmı acaba fisfisfis:umursamaz:

ilk 2 sene iktisat işletme fakültelerinin dersleri aynı.

2 dersten büte kalmışım bende. Yıllardır muhasebeciyim ama muhasebe ve matematikten kalmışım iyimi :))) olsun veirrim ben bunları bütte Allahın izniyle. Çalışınca oluyor zaten arkadaşlar. Ara sınavda bu derslerden iyi not almıştım. Ama finalde bu ikisine çalışamadım sadece 10-15 soru bakmıştım o kadar yetiştirememiştim. Sonuçta kaldı işte. Bütte hepinize başarılar diliyorum şimdiden. Ama tabiki şimdiden çalışmaya başlayalım. Sevgiler...

muhasebe ile iktisattan kaldım kızlar nasıl çalışıp vercem ben bu dersimafoldumben

anaaaaaaaaaa kamu yönetiminde matematikmi var :1shok:ay benim kafam asla sarmaz ona, nee etcem ben şimdi, kamu yönetimine geçiş yapcaktım, kurs filan alsam faydası olarmı acaba fisfisfis:umursamaz:

var malesef matematik canım
bana da gına geldi ya kafamçokkarıştı

muhasebe ile iktisattan kaldım kızlar nasıl çalışıp vercem ben bu dersimafoldumben
tavsiyem,bir yardımcı kaynak edinmen ve geçmiş yılların sorularını çözmen.ben yardımcı kaynaktan çalıştığım 3 dersi de iyi notlarla geçtim.bir tek muhasebeye bakmamıştım sıkılıp,ondan da kaldım zaten :utangac: eminim,halledersin yerimseniben

Allah ıma çok şükür bende de alttan ders yok arkadaşlarım..

artık 4. sınıfımmmm :)))))

arkadaşlar darısı başınıza tek dersim vardı onuda geçmşim.....artık bende meğzunummm......

7 dersten 3 tane bütüm var kızlar, muhasebe, iktisat hukuka giriş, kafamçokkarıştı

iktasattan büte kaldım haftaya çalışmaya başlıyorum.Allahın izniyle veririm inşallah opuyorumnanaktan

Back