canım ben dgs girdim ve şöyle sölim ikisiylede kıyaslanamaz sorular çok kolay ama süre kısaydı bnm zamanımda..ve bizim zamanımızda önceden okul tercihlerini yapıodun o yuzden girmek daha zordu..ama şimdi puanını görüceksin ona göre tercihlerini yapıcaksın..o yüzden işin daha kolay olucak..soruları da hiç takma kafana dikkatli ve hızlı olursan başarırsın..hele hazırlandıysan stres yapma canım..bol şans sana :1hug:
sağol canım,soruların daha kolay olmasına çok sevindim,ben bugünden itibaren başlıycam çalışmaya.büte kalıp kalmadığımı bilmeden çalışmaya başlayamadım...
zaten bu yıl yeterince türkçe gördük,geneldede bildiğim konular,korkum matematik.temelim çok zayıf.sözelim oldukça iyi,elimden geleni yaparım artık,bu günden itibaren tempolu bir proğramla çalışıcam artık...
aaa bak bende kamu yonetımıne gecıs yapmayı dusunuodum. sınavsız gırecegımız ıcın 1 yıl hazırlık okucakmısız. hazırlıkta bute kalamıomuyuz fisfisfisbende ikinci üniversite olarak girdim bu yıl hazırlık işletmedeyim...kızlar ya hazırlıkda geçme sistemi nasıl bi yardımcı olsanız...tek muhasebeden kalmışım...4 ders vardı zaten büte girebilirmiyim...hazırlıkda da...:bbo:fisfisfis
kızlar moralım cok bozuk matematık dahıl 7 dersten bute gırıcem hep 40larda kalmısım 2.sıınfın derslerınden 6 sından toplam 7 yaa off cok uzgunum herkesın elıınde gecmıs yıl soruları vardı dokturmusler ben yapamadım olsa bı faydası olur mu akıl verın ne yapayım :çok üzgünüm:
temmmbelll temmmbelllzemuszemus3 dersten büte kalmışım ve 2 si muhasebe
nefret ediyorum bu muhasabeden
temmmbelll temmmbelllzemuszemus
ne okuması be ben okudum bittizemuszemussıkıysa sen oku da görelim:1closedeyes:
ne okuması be ben okudum bittizemuszemus
artık bebelerini okula göndercek yaştasınlmaz:
ben de okudum bitti, ama bebelerime daha faideli olayım diye 2. üniversite okuyorum:1closedeyes:
deli miyim ne?-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?