geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar moralım cok bozuk matematık dahıl 7 dersten bute gırıcem hep 40larda kalmısım 2.sıınfın derslerınden 6 sından toplam 7 yaa off cok uzgunum herkesın elıınde gecmıs yıl soruları vardı dokturmusler ben yapamadım olsa bı faydası olur mu akıl verın ne yapayım :çok üzgünüm:

Kızlar peki bütünleme sınavı nasıl oluyor
Sadece o sınavdan alınan nota göre mi belirleniyor geçip/kaldığımız
ara sınav ve final notumuzun büt de bir etkisi yok değil mi
tek sınavla en az 50 almamız mı gerek
acemi aöf'lü soruyornaniknanik

Benim 10 dersim vardı 8 ders +alttan 2 ders 10 dersten 9unu vermişim 1 dersten bütünlemeye giricem verirsem işletme 3.sınıftayım mezundum tek dersi verseydim ama bütünlemeye artık...Bütünlemeye kalanlara kolaylıklar diliyorum,mezun olanları tebrik ediyorum..Bekle beni ıŞLETME 3:)

Bütünleme final sınavı yerine geçiyor ara sınav oldukça etkili ara sınavda 50 aldıysan bütünlemede 50 alsan geçersin,ara sınavda 61 aldıysan bütünlemede 45 alsan geçersin illa 50 almak gerekmiyor başarı notun 50 ve üzeri olmak zorunda geçmen için o kadar...

Selincim geçmiş yılların sorularını çöz şöyle diyim geçmiş senelerde çıkmış bütünleme sorularına bak bi sene önceki bütünleme sınavından en az 5 soru geliyor 10 tane gördüğüm oldu birde kitaptaki soruları çöz tabi kitaptaki siyah yerlere iyice çalış sorular bu şekilde geldi en çokta e ögrenme portalından soru çöz bol soru geçmek için...inşallah geçersin 5 tane versen üst sınıftasın tabi halkla ilişkiler gibi 2 yıllık bölümlerinin birinin 2. sınıfındaysan hepsini vermen lazım mezun olman için...

Son düzenleme:
ay ben sok olduuuummmmmm 1. sınıftan berı yakamı bırakmayan desı gecmısım hemde sonuclar mukemmel yaaaa. o dersı salladıydım hıc de umudum yoktu ondan cok sasırdım yaaaa. dengelı sallamısım demekkı :)) 77 almısım yaaaa DERS AS YS BS BAŞARI
1475 - MEDENı USUL HUKUKU 43 77 - 67 G
2447 - ıNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERı 53 73 - 67 G
2479 - ıCRA VE ıFLAS HUKUKU 53 80 - 72 G

bende ikinci üniversite olarak girdim bu yıl hazırlık işletmedeyim...kızlar ya hazırlıkda geçme sistemi nasıl bi yardımcı olsanız...tek muhasebeden kalmışım...4 ders vardı zaten büte girebilirmiyim...hazırlıkda da...:bbo:fisfisfis

aaa bak bende kamu yonetımıne gecıs yapmayı dusunuodum. sınavsız gırecegımız ıcın 1 yıl hazırlık okucakmısız. hazırlıkta bute kalamıomuyuz fisfisfis

canım geçmiş yılların sorularının çok faydası oluyor..
bazı derslerde aynı sorular çıkıyor..
muhakka bak derim..
ben geçtiğim dersleri geçmiş yılların soruların borçluyum..

3 dersten büte kalmışım ve 2 si muhasebe
nefret ediyorum bu muhasabeden

ne okuması be ben okudum bittizemuszemus
artık bebelerini okula göndercek yaştasın lmaz:

ben de okudum bitti, ama bebelerime daha faideli olayım diye 2. üniversite okuyorum:1closedeyes:
deli miyim ne?-tatlicadiarzu-

bela oldu başıma, istatistikten geçmek istiyorruummm artık :1closedeyes:

ben aöf yi bırakıyorum galiba kızlar ya
uğraşamıcam
ama hakettim ben çalışmadım ki doğru düzgün..
bütün yaz ders çalışamam ben yaaaa

canım 2. üniversiteni okuyorsan nie bırakıyorsun ki hobi gibi devam et azda çalışsan faydası olur devam et bence

off bende şu 3 dersi vermedm gitti yaaaaaaa ömrümü yedi ömrümü mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…