• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçtik mi yoksa büte mi kaldık ? hangi derslerden kaldık paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mezun olmak istiyorum ben yaaaaaaaaaa :(((((

Oyy kıyamam sana yaa tatlım benimm :)) :asigim:

Allahım nolur burdaki kızların hepsiii hepsiii bu sene mezun olsun sınıflarını geçsinnn zemuszemus :Saruboceq:

Oyy kıyamam sana yaa tatlım benimm :)) :asigim:

Allahım nolur burdaki kızların hepsiii hepsiii bu sene mezun olsun sınıflarını geçsinnn zemuszemus :Saruboceq:

Amin bitanem Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

canım yaa süpersin allah razı olsun sayende öğrndim notlarımı....
harika 4 e geçtim ya çok mutluyuummmmm..
iki ders büte kaldı ama soruları okumamıştım yönetimle pazarlama...o iki dersi bütte hallederim zorlardan yüksek puan almışım çok şükür...tekrar sağol ya çok rahatladım çookkkk..

sagol canımm benim inşallah darısı herkesin başına allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

aminn canımmm. allah herkese mezun olmayı nasip etsin:) şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

amin canım simdi kpss girmeyi dusunuyorum zaten hazırlanmıstım inşallah ondanda iyi bir puan alırım ve bi yere yerleşirim:)

kaç saat oldu yaaa öğrenemedim hallaaa msj da yaptım ama ondan da bi onay gelmedi...üfffffffffffffff...

şimdi girdim kızlar 3 dersten geçmşim
:lepi:
büt de 1 dersten geçsem ver elini 4.sınıf heyoooo:lepi::lepi:

ben sms le öğrendim kızlar,ama artık açılıyor,çok şükür sırada dgs var,
daha önce girenler bana öss veya normal açıköğretim sınavlarıyla mukayese ederse zorluğunu kolaylığını çok sevinirim....

şimdi baktım sonuçlara
ve şoktayım resmen
5 dersten kalmışım 5 dersten geçmişim
ben nasıl vericem bu kalan dersleri bütte ya
bütün yaz ders çalışmaklamı geçicek
of çok moralim bozuldu..
kesin geçerim dediğim derslerden kalmışım ya inanamıyorum

arkadaşlar 8 derstende yüksek puanlarla geçmişimmmmmm
çok mutluyum allahım emeklerimin karşılığını verdi böyle giderse onur belgesi alıcam belli.yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn

sadece genel muhasebeden kaldım..en sıkıcısı,keşke başkasından kalsaydım :) böylece artık havuz kenarında okuyacağım kitap belli oldu..

artık 3. sınıfım kızlarrrrrrrrrrr:ecrin_bebek:

daha önce girenler bana öss veya normal açıköğretim sınavlarıyla mukayese ederse zorluğunu kolaylığını çok sevinirim....

dgs yi canımcım

canım ben dgs girdim ve şöyle sölim ikisiylede kıyaslanamaz sorular çok kolay ama süre kısaydı bnm zamanımda..ve bizim zamanımızda önceden okul tercihlerini yapıodun o yuzden girmek daha zordu..ama şimdi puanını görüceksin ona göre tercihlerini yapıcaksın..o yüzden işin daha kolay olucak..soruları da hiç takma kafana dikkatli ve hızlı olursan başarırsın..hele hazırlandıysan stres yapma canım..bol şans sana :1hug:

arkadaşlar 8 derstende yüksek puanlarla geçmişimmmmmm
çok mutluyum allahım emeklerimin karşılığını verdi böyle giderse onur belgesi alıcam belli.yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn

tebrikler canım a.s.

Back