Aplası ne yapacaksın ?neye karar verdin?
Her türden insan var burada. Sanal bir ortam. Kafana takıp üzülmeye değmez. Ablana gitmek zorunda mi hşssediyorsun? Bir ablalığı olmamışki sana. Ben bu sırf kan bağı var diye yapılan şeyleri kabul etmiyorum. Ne verirsen onu alırsın. Sen küçükken annen vefat etmişken bir ablalığı olmamış çok acı bence.. 16 yaşında ablanı kıskansan ne kıskanmasan ne. Arkadaşımı kıskanıyorsun senle görüşmeyeceğim demek.. 11 yaş büyük hemde senden. Olmaz yani..sizi kastetmedim ben. baska sayfalarda öyle yazanlar dalgaya alan , dedikoduya dönüştüren kk üyeleri var
allah askına bukadar guzel yazıyosun bi abla ya apla nasıl dıyosun anlayamadım..ayar oldum edit : ablaaaaaaaaaaslında aplama kırgınım ne gitmekte istemiyorum o bayan arkadaşı ile yan yana görünce içim daha çok acıyor
Ne kadar uyarsakta zahmet edip dikkat etmiyor hala. Ne diyelim ki. Biri sabirla anlatmali anlayana kadar :)allah askına bukadar guzel yazıyosun bi abla ya apla nasıl dıyosun anlayamadım..ayar oldum edit : ablaaaaaaaaa
Kendi suçu,herkesi hasta etti,konu gümbürtüye gitti:)sürekli apla apla yazdığın için konuya adapte olmadım vallahi