Ay evet apla değil abla evet, bunu ardarda üç sayfa -ben o kadar katlanabildim okumaya ilerleyen sayfalarda da varsa bilmiyorum- boyunca yazmanız mantıklı mı? Ilk yorum yapan arkadaş yazmış zaten doğrusunu, ard arda defalarca yazınca inanılmaz sinir bozucu oluyorsunuz. Okurken ruhu daralıyor insanın.
Konuya gelince ben olsam gitmem ya da bilezik göndermem. Zaten ikinci evlilikte takılı organizasyon Abes bana göre. Özellikle evlendiğinde sana bir katkısı olmadıysa senden birşey beklememeli ablan. Telefonla arar tebrik eder çocuğu bahane ederim gitmemek için.
Konunun içinde ki 10-15 tane APLA kelimesi sıkmadı da oyumlar mı sıktı? Ayrıca yorumları okumak zorunda değilsiniz isteyen istediğini yazar size ne?
Normalde Bence de ayrı evde kendi hayatını kurması anormal değil. Ama anlattığına göre konu sahibinin annesi ölmüş babası da bakıma muhtaçmış. 16 yaşında kardeş bunlarla uğraşırken, 27 yaşında ablanın kendi hayatını yaşaması bencillik değil mi?
Konunun içinde ki 10-15 tane APLA kelimesi sıkmadı da oyumlar mı sıktı? Ayrıca yorumları okumak zorunda değilsiniz isteyen istediğini yazar size ne?
sen gene bu kanıya vara bilmişsin
ben inan hiiç okumadım:)
Bütün konuyu bitirene kadar sadece APLA lafı beynimde simsek gibi çaktı,gerisine başkası yorum yapsın allasen benim beyin hucrelerim öldü sabah sabah...APLA ne yahu APLA ne....
Aynen benimde içim daraldı ne yazacağımı şaşırdım birde insanlar uyardığı halde gene yazmaya devam etmiş ve farkında değildim diyor insan yazdığı şeyin nasıl farkında olmazsa
Bu arada konu sahibi sakın banada atarlanma,neden niye yazdın demiyorum,beynim göçtü sadece yoksa banane ne yazarsan yaz...Ama bu kadar insanada bunu yaşatma yahu,yazını bi oku öyle paylaş istersen..hem böylece elinde alışmış olur...iyi günler...
10. Apla dan sonra okuyamadım...
Hayırlısı :)
allah askına bukadar guzel yazıyosun bi abla ya apla nasıl dıyosun anlayamadım..ayar oldum edit : ablaaaaaaaaa
ayy şu apla ne demek ya... çok itici geliyor bana konunu bile okumadım kusura bakma..
sürekli apla apla yazdığın için konuya adapte olmadım vallahi
Ne kadar uyarsakta zahmet edip dikkat etmiyor hala. Ne diyelim ki. Biri sabirla anlatmali anlayana kadar :)
kesinlikle sinir oldum ya..
apla apla o ne yaaaa kelimenin doğrusu abla
okumadım okuyamadım kusura bakma
Daha konuyu bile okumadım ama "apla" ne ya?
Ay evet apla değil abla evet, bunu ardarda üç sayfa -ben o kadar katlanabildim okumaya ilerleyen sayfalarda da varsa bilmiyorum- boyunca yazmanız mantıklı mı? Ilk yorum yapan arkadaş yazmış zaten doğrusunu, ard arda defalarca yazınca inanılmaz sinir bozucu oluyorsunuz. Okurken ruhu daralıyor insanın.
Konuya gelince ben olsam gitmem ya da bilezik göndermem. Zaten ikinci evlilikte takılı organizasyon Abes bana göre. Özellikle evlendiğinde sana bir katkısı olmadıysa senden birşey beklememeli ablan. Telefonla arar tebrik eder çocuğu bahane ederim gitmemek için.
Şu konu başlığındaki aplam kelimesini bi değiştir konu sahibi ablam yap şunu,
Gözüm takılıyo aplam aplamm diye okuyup duruyorumm
ya kusura bakmayında konuyu okuyamadım ilk iki cümlesine kadar gelebildim zorla apla ne ya ay sinirlerim bozuldu dikkatimi verip okuyamadım valla okuyamamda sanırım gülme gelio appa kusura bakma
helal olsun konunun adını bıle değıstırdı kız apla yazdı ahhahahah artık fake oldugunu ve dalga geçtıgını dusunuyprum herseyı dogru yazıyorum bi ablaya gelınce aplaaaayuru kızım ya
o ağzını topla sen ilk önceeeayıp yaniii gerçekten... dedikodu yapmak için konuyu meşgul etmissiniz.ben dalgınlıkla yazdıgımı ilk sayfada bahsettim ama asıl siz konuyu uzatıyorsunuz.malesef 10 dk içinde konu düzeltilmiyor.bende ugraştım olmadı.ayrıca adımı nikimi degiştirip degiştirmemden size ne.bizim yöremizde abla ya apla derler.size tek tek yazmaktan yoruldum.rahatsız olan varsa konunun dışına çıksın yorumunu silsin gitsin.agzımı açtırmayın zorla yazın diye sizi çagırmadım.gidin komik bişey varsa başka sayfalarda arayın.ülkemize gelen yabancıların şivesine yada kendi yörenizin şivesine dikkat edip takılmazsınız bana mı takılıyorssunuz.s..tir gidin ya okumayın yada düzgün yorum yapın.çocuk gibisiniz herşeyi dalgaya alıyorsunuz.siz önce kendi yazınıza konuşmalarınıza bakın sonra başkalarına laf patlatın.sayfada konu apla-abla olmuş.sanki siz türkçe ögretmeni bende ögrenciyim ya..bana ders mi veriyorsunuz ..kendi işinize bakın bu sayfa dedikodu kulubü degil.yazımı begenmediginizi söylüyorsunuz ama hoşunuza çok gitmiş kii yorum yapmadan edememissiniz.birdaha abla ile bir kişiden daha dalga yada uyarı dedikodu yaparsa yöneticilere şikayet edicem bilinki...
Yanlız o küfür olmadı .. Terbiye sınırlarını aşma .. Burdaki kimseye normal hayatında kullandığın küfürleri edemezsin ..ayrıca yöneticiler o küfüRün nokta nokta bile olsa esas sana ceza verirlerayıp yaniii gerçekten... dedikodu yapmak için konuyu meşgul etmissiniz.ben dalgınlıkla yazdıgımı ilk sayfada bahsettim ama asıl siz konuyu uzatıyorsunuz.malesef 10 dk içinde konu düzeltilmiyor.bende ugraştım olmadı.ayrıca adımı nikimi degiştirip degiştirmemden size ne.bizim yöremizde abla ya apla derler.size tek tek yazmaktan yoruldum.rahatsız olan varsa konunun dışına çıksın yorumunu silsin gitsin.agzımı açtırmayın zorla yazın diye sizi çagırmadım.gidin komik bişey varsa başka sayfalarda arayın.ülkemize gelen yabancıların şivesine yada kendi yörenizin şivesine dikkat edip takılmazsınız bana mı takılıyorssunuz.s..tir gidin ya okumayın yada düzgün yorum yapın.çocuk gibisiniz herşeyi dalgaya alıyorsunuz.siz önce kendi yazınıza konuşmalarınıza bakın sonra başkalarına laf patlatın.sayfada konu apla-abla olmuş.sanki siz türkçe ögretmeni bende ögrenciyim ya..bana ders mi veriyorsunuz ..kendi işinize bakın bu sayfa dedikodu kulubü degil.yazımı begenmediginizi söylüyorsunuz ama hoşunuza çok gitmiş kii yorum yapmadan edememissiniz.birdaha abla ile bir kişiden daha dalga yada uyarı dedikodu yaparsa yöneticilere şikayet edicem bilinki...
ayıp yaniii gerçekten... dedikodu yapmak için konuyu meşgul etmissiniz.ben dalgınlıkla yazdıgımı ilk sayfada bahsettim ama asıl siz konuyu uzatıyorsunuz.malesef 10 dk içinde konu düzeltilmiyor.bende ugraştım olmadı.ayrıca adımı nikimi degiştirip degiştirmemden size ne.bizim yöremizde abla ya apla derler.size tek tek yazmaktan yoruldum.rahatsız olan varsa konunun dışına çıksın yorumunu silsin gitsin.agzımı açtırmayın zorla yazın diye sizi çagırmadım.gidin komik bişey varsa başka sayfalarda arayın.ülkemize gelen yabancıların şivesine yada kendi yörenizin şivesine dikkat edip takılmazsınız bana mı takılıyorssunuz.s..tir gidin ya okumayın yada düzgün yorum yapın.çocuk gibisiniz herşeyi dalgaya alıyorsunuz.siz önce kendi yazınıza konuşmalarınıza bakın sonra başkalarına laf patlatın.sayfada konu apla-abla olmuş.sanki siz türkçe ögretmeni bende ögrenciyim ya..bana ders mi veriyorsunuz ..kendi işinize bakın bu sayfa dedikodu kulubü degil.yazımı begenmediginizi söylüyorsunuz ama hoşunuza çok gitmiş kii yorum yapmadan edememissiniz.birdaha abla ile bir kişiden daha dalga yada uyarı dedikodu yaparsa yöneticilere şikayet edicem bilinki...
sakin ol önce güzelim az sakin..kimi nerden s.. ediyosun ???ayıp yaniii gerçekten... dedikodu yapmak için konuyu meşgul etmissiniz.ben dalgınlıkla yazdıgımı ilk sayfada bahsettim ama asıl siz konuyu uzatıyorsunuz.malesef 10 dk içinde konu düzeltilmiyor.bende ugraştım olmadı.ayrıca adımı nikimi degiştirip degiştirmemden size ne.bizim yöremizde abla ya apla derler.size tek tek yazmaktan yoruldum.rahatsız olan varsa konunun dışına çıksın yorumunu silsin gitsin.agzımı açtırmayın zorla yazın diye sizi çagırmadım.gidin komik bişey varsa başka sayfalarda arayın.ülkemize gelen yabancıların şivesine yada kendi yörenizin şivesine dikkat edip takılmazsınız bana mı takılıyorssunuz.s..tir gidin ya okumayın yada düzgün yorum yapın.çocuk gibisiniz herşeyi dalgaya alıyorsunuz.siz önce kendi yazınıza konuşmalarınıza bakın sonra başkalarına laf patlatın.sayfada konu apla-abla olmuş.sanki siz türkçe ögretmeni bende ögrenciyim ya..bana ders mi veriyorsunuz ..kendi işinize bakın bu sayfa dedikodu kulubü degil.yazımı begenmediginizi söylüyorsunuz ama hoşunuza çok gitmiş kii yorum yapmadan edememissiniz.birdaha abla ile bir kişiden daha dalga yada uyarı dedikodu yaparsa yöneticilere şikayet edicem bilinki...
Ben kipledim zatenHakaret var lütfen ilgilenirmisiniz....ağzını bozma terbiyeni takın..madem öğrenciyim diye hava atıyorsun önce yazmayı öğren,daha sonrada seviyeli tartışmayı...
siz saatlerdir dalga geçip hakaret ediyosunuz ya siz tartışmayın çıkın yorumda yeter laftan anlamıyorsunuzHakaret var lütfen ilgilenirmisiniz....ağzını bozma terbiyeni takın..madem öğrenciyim diye hava atıyorsun önce yazmayı öğren,daha sonrada seviyeli tartışmayı...
helal olsun...aynen ogrencıyım deme o zman alışmıs olmalısın degıl mı ? apla değil abla dıye dıye agzmız yoruldu sankı kotulugune ya herseyı duzgun yazıyo ama apla.. sonrada hakaret kim oluyosun ki?Hakaret var lütfen ilgilenirmisiniz....ağzını bozma terbiyeni takın..madem öğrenciyim diye hava atıyorsun önce yazmayı öğren,daha sonrada seviyeli tartışmayı...
sizde insan gibi konuşun o ne öyle saatlerdir dedikodu bir dalga bir komiklik siz rahatsız ettiniz beni ben şikayetçiyimsakin ol önce güzelim az sakin..kimi nerden s.. ediyosun ???
Tamam karşimmsiz saatlerdir dalga geçip hakaret ediyosunuz ya siz tartışmayın çıkın yorumda yeter laftan anlamıyorsunuz
ya ne ögrencisiii ya.ben okulu bitirileli 9 yıl oldu oha ya..siz başıma ögrtmen ksildiniz gittihelal olsun...aynen ogrencıyım deme o zman alışmıs olmalısın degıl mı ? apla değil abla dıye dıye agzmız yoruldu sankı kotulugune ya herseyı duzgun yazıyo ama apla.. sonrada hakaret kim oluyosun ki?
sorrysizde insan gibi konuşun o ne öyle saatlerdir dedikodu bir dalga bir komiklik siz rahatsız ettiniz beni ben şikayetçiyim
tamam apla kib byeya ne ögrencisiii ya.ben okulu bitirileli 9 yıl oldu oha ya..siz başıma ögrtmen ksildiniz gitti