- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
evet ben de bunu söylemek istemistim düzeltmek adına fakat azarı yedim konu sahibinden:):):)keşke bu kadar uzun yazmadan önce bilseydi abla olduğunu.. daraldım okurken
evet ben de bunu söylemek istemistim düzeltmek adına fakat azarı yedim konu sahibinden:):):)
malesef ben aplayı görünce konunun devamını okumadan yazdım hemen düzeltmek adına doğrusunu, sonra konunun devamını okuyunca kıyamadım tekrar yorum ekledim yanlıs anlamayın düzeltmek istedim sadece kırmak istemedim sizi kusura bakmayın diye:)bunun üzerine konu sahibimiz apla demem mi battı diye cıkıstı malesef:) pes etmek yok tekrar yanlıs kelime kullansın tekrar düzeltirim:):)bize apla apla okuttuğu için bir de azarlıyor mu?
hayır ben düzeltme amaclı derken birdaha bu sekilde kullanmayın diye söyledim.dedikodu etmiyoruz sayfanızda konusuyoruz yazdıklarımızı okuyup cevap verme özgürlüğünüz var dedikodu bunun neresinde?neyse derdinizi paylasmıssınız canınızı sıkmak istemem daha fazla iyi geceler.(düğüne gitmelisiniz)birkere abla kelimesini düzeltmek istedim apla yazısını düzeltemedimçünkü düzeltme süresi dolmuş yanlışlıkla yazmışım . okurken içi daralan okurken sıkılan arkadaşlar yorumdan çıkın daha fazla kimsenin göz zevkini türkçesini bozmak istemem .dürüst yorum yapın yada hiç cvp yazmak için dedikodu eder gibi laf atmayın
ben konuşurken degil yazarken keliimeleri yanlış yazıyorum.şunu belirteyim çocukken bazı kelimeleride çıkartamıyordum yanlış söylüyordum çocukken yanlış söylediğim kelimeden biri bu.gıcık bir telafuz belki ama ben yazarken farkında degildim.okusaydınız da duygularımı anlayabiliceginizi sanmam.bir iki kere apla apla gordukten sonra okumadim vallaha.
konusurkendemi boyle diyorsunuz acaba. Demiyorsunuzdur,uyarirlardi cünkü.cok kıcık (gıcık)bir telaffuz..
saolun yorumunuz için.bu forumda dedikodu yapar gibi yorum yapanlarıda gördüm o yüzden yanihayır ben düzeltme amaclı derken birdaha bu sekilde kullanmayın diye söyledim.dedikodu etmiyoruz sayfanızda konusuyoruz yazdıklarımızı okuyup cevap verme özgürlüğünüz var dedikodu bunun neresinde?neyse derdinizi paylasmıssınız canınızı sıkmak istemem daha fazla iyi geceler.(düğüne gitmelisiniz)
beni düğüne çagırmadı ki.ben aramıyorsam hiç telefon açıp aramaz.birgün aradım onu tesadüfen.bana öylesine söyledi.bana istendiğni tanıştıgını sözlendiğini nişanlanacagını söyledi.bende ona çıkıştım neden hayatında özel durumlar oldugunda bana da söylemedin haber vermedin.diger ablana sakın söyleme diyor
bir yanlıs anlasılma oldu ozaman.benim fikrim ne olursa olsun kız kardesinizi düğününde yalnız sahipsiz bırakmayın annenizi kaybetmissiniz zor zamanlarınız olmus ablanızın da bunları kaldıramayıp yanlıslar yapmıs olması normal değilmi?16 yasında evlenmesi bir de üzerine bosanması bile koskocaman bir travma sebebi.cocuk gelin olmus kolay mı?ona yol gösterecek herseyini paylasacak bir annesi yokmus,yanlıs yapması normal değil mi?bence gecmisi bırakıp bitbirinize sahip cıkın artık kızkardesten ötesi var mı?değerinizi bilin birbirinizin benim de kızkardesim var sacının teline zarar gelse kahrolurum.bence herseyi kenara bırakın düğüne cağırmasa bile siz adım atın gidin üzerinize düseni yapın ilk adımı atın gerisi ona kalmıs artıksizi kastetmedim ben. baska sayfalarda öyle yazanlar dalgaya alan , dedikoduya dönüştüren kk üyeleri var
bir yanlıs anlasılma oldu ozaman.benim fikrim ne olursa olsun kız kardesinizi düğününde yalnız sahipsiz bırakmayın annenizi kaybetmissiniz zor zamanlarınız olmus ablanızın da bunları kaldıramayıp yanlıslar yapmıs olması normal değilmi?16 yasında evlenmesi bir de üzerine bosanması bile koskocaman bir travma sebebi.cocuk gelin olmus kolay mı?ona yol gösterecek herseyini paylasacak bir annesi yokmus,yanlıs yapması normal değil mi?bence gecmisi bırakıp bitbirinize sahip cıkın artık kızkardesten ötesi var mı?değerinizi bilin birbirinizin benim de kızkardesim var sacının teline zarar gelse kahrolurum.bence herseyi kenara bırakın düğüne cağırmasa bile siz adım atın gidin üzerinize düseni yapın ilk adımı atın gerisi ona kalmıs artık
hala apla yazıyorsun...aplam 16 yaşında evlenmedi o evlendiğinde ben 16 yaşındaydım o 26 yaşındaydı şuan o 38 yaşında ben 27 yaşındayım.asıl travma geçiren ben oldum küçük yaşta yalnız bıraktı