geçmişte aplama çok kırgınlıgım var düğünü olacak gitmekte kararsızım..

Bir konu daha nasıl sabote edilir görmüş olduk
Her konu ya fake polisleri,ya ahlak zabitalari,yada türk dil kurumu müdürleri istilasinaistilasina uğrayip böyle sabote ediliyor kk da hangi konuya girsem havada kalıyor artık gerçekten çok sıkıcı olmaya başladınız yeter artık

tamamda arkadaşlar,bir kere uyarırsınızda ,bu devamlı olunca karşındaki geriliyor doğal olarak.. zaten bir tek kelimeyi yanlış yazmış konu sahibi. alışkanlık demekki.
dalgaya allmak hoş değil
Alışkanlıktır eminiz :KK51:

Bir konu daha nasıl sabote edilir görmüş olduk
Her konu ya fake polisleri,ya ahlak zabitalari,yada türk dil kurumu müdürleri istilasinaistilasina uğrayip böyle sabote ediliyor kk da hangi konuya girsem havada kalıyor artık gerçekten çok sıkıcı olmaya başladınız yeter artık

Bundan ben de çok rahatsızım.
Konu sahipleri adına çok ayıp bir şey ya.
Hangi konuya girsem taşlanan, aşağılanan, dalga geçilen konu sahipleri görüyorum

yaaa evet çok fazla sabote edilmiş ama inanın bende başlığı görünce kuzenlerimden biri mi yoksa dedim..Biz kuzenlerimle aramızda birbirimize 'naber aplası, iyi aplası, özledim aplaaaam' diye hitab eder dalga geçerdik...Gerçekte de varmış koptum resmen :KK70::KK70::KK70::KK70:

tamamda arkadaşlar,bir kere uyarırsınızda ,bu devamlı olunca karşındaki geriliyor doğal olarak.. zaten bir tek kelimeyi yanlış yazmış konu sahibi. alışkanlık demekki.
dalgaya allmak hoş değil
Aynen yani bir kişi uyarmiş iki kişi derken herkes aynı şeyi tekrarlayıp durmuş sonrada vay efendim bize hakaret ediyorsunuz ee 15 sayfa ayni muhabbet konu sahibi ne yapsın

insanlıgınız beş para etmez kimi insanların çok yazııkkk.ayıpp kndinize bakın...
hala hakaret edıyosun? ahu ınsanlıgı senden mı ogrencez..biz uyardıgımız halde hala yazmaya devam ettıgınız ıcın yazdık bızde haa hakaret edınce dalgaya vurduk sonucta konunuza ılgı duydukkı okuduk degılmı? okuyanlar apla yazısından rahatsız oldu ve konuyu bıle apla yazıp degıstrdınız baslıgını..yoksa ben kımseyle dalga gecmeyen hep sevıyelı yorum yapan bırıyım garıp valla..

Bu konuda dalga mesajı yazanlar hakkında kim kötü içeriğe bastıda Mune Mune işlem yapmadı ? Şikayet etmeden ama bana da bunu demişlerdi asla demeyin. Lütfen kötü İçerik Butonu (KİB) kullanın !

X