geçmişte aplama çok kırgınlıgım var düğünü olacak gitmekte kararsızım..

aplam 16 yaşında evlenmedi o evlendiğinde ben 16 yaşındaydım o 26 yaşındaydı şuan o 38 yaşında ben 27 yaşındayım.asıl travma geçiren ben oldum küçük yaşta yalnız bıraktı
evet cok erken evlenmissiniz gercekten 16 yas ne demek evlenmek icin daha cocuktuk o yasta.üzüldüm ama simdi esinizle mutluysanız sorun yok.evet sizi yalnız bırakmıs ablanız ama neden simdiden sonra sarılmayasınız ki birbirinize?

Kayserili misin bu arada?
Ablanın bir bayanla yaşaması akla başka sebepler getirse de , ,arayıp sormasa da , senin canından kanından olduğu gerçeğini değiştirmez.Dügune gitmelisin eşin de gitmeni istemiyor belli ki...
Ablan bilezik değil seni görmek ister.Bu konuda eksik parçalar var gibi...Anlatmadigin şeyler var gibi geliyor.

evet cok erken evlenmissiniz gercekten 16 yas ne demek evlenmek icin daha cocuktuk o yasta.üzüldüm ama simdi esinizle mutluysanız sorun yok.evet sizi yalnız bırakmıs ablanız ama neden simdiden sonra sarılmayasınız ki birbirinize?
yine yanlış anlatttım mı acaba.ben 22 yaşımda evlendim .ergenlik ve ilk genç kızlık çagımda yanımda soru sorabilecegim sorunu mu paylaşacagım kimse olmadı.ben yıllarca yalnız yaşadım aynı şehirdeykn bile ablamla senede 3-4 kez görüşüyorduk.

Kayserili misin bu arada?
Ablanın bir bayanla yaşaması akla başka sebepler getirse de , ,arayıp sormasa da , senin canından kanından olduğu gerçeğini değiştirmez.Dügune gitmelisin eşin de gitmeni istemiyor belli ki...
Ablan bilezik değil seni görmek ister.Bu konuda eksik parçalar var gibi...Anlatmadigin şeyler var gibi geliyor.
anlatmadıgım tabiki özel konular olabilir sonuçta aile özelim.kendi kardeşinin aynı şehirde olupta başka bir kişi ile yaşamasını normal kabul edilir durum olabilir mi sence

ben kelimenin bir harfini yanlış yazdım hepsini degil.yazarken zaten farketsem düzeltirdim bu kellimeyi olay haline nasıl getiriyorsunız anlamıyorum
bir harf o kelimeyi değiştirmeye yeter zaten :) yazarken nasıl farketmedin en az 20 kez apla yazmışsın :) neyse canım kızma kötü bir şey demiyorum.ablanın durumuna gelince;birisiyle samimi olmak için illaki kan bağı olması gerekmez.demekki o arkadaşını çok seviyor kardeş dost gibi görüyor.seninle kuramadığı iletişimi onunla kurmuş.bu yadırganacak bir şey değilki

bir harf o kelimeyi değiştirmeye yeter zaten :) yazarken nasıl farketmedin en az 20 kez apla yazmışsın :) neyse canım kızma kötü bir şey demiyorum.ablanın durumuna gelince;birisiyle samimi olmak için illaki kan bağı olması gerekmez.demekki o arkadaşını çok seviyor kardeş dost gibi görüyor.seninle kuramadığı iletişimi onunla kurmuş.bu yadırganacak bir şey değilki
zaten onunla yaşımızda burcumuzda huyumuzda aynı degil benzemiyoruz.sadece benimle degil diğer kardeşiylede yakın degil

O aramadıysa sen arasaydın büyüğün sonuçta.Gecmişe bir sünger çek ve ablana sarıl.Anlattıkların eksik olduğu için ablana olumsuz yorum yapamam.
Bu arada apla diye Kayseri'de diyorlar.

Bence de ablan lezbiyen olabilir. Ayrica bence gitme, kan bagi bazen hic bir sey ifade etmez. Kendine arkadaslarindan bir aile yap, en temizi.

Ablan sizi hayatindan cikarali cok olmus anlasilan. Ne ariyor, ne soruyor, dugunune cagirmiyor bile. Sen kendi kendine acaba gitsem mi diyorsun ama o sizi gormek istemiyor ki. Sen ogrenmissin, ama diger kardesine soylememen icin tembihlemis. Niye? Sizi iyi-kotu gununde istemiyor. Cok aci olsa da kabul etmek lazim. Kan bagi, kardeslik de bir yere kadar. O arkadasiyla aile olmus, gercek ailesinden kopmus. Gitmene gerek yok. Gidersen de her turlu soguk muameleye hazir olup git.

Sen maddi olanaklarını zorlayıpta gideceksin o kendine göre bir hayat kurmuş içinde siz yoksunuz
sadece düğünle sizin varlığınızı görmek istiyor erkek tarafına küçük düşmemek için o da, ben kırgın olur girmezdim sadece ogün için var olaçaksam olmayayım , sevgi ve fedakar,ilgi karşılıklı olur ablan bunları bitirmiş düğündede bunu hissetsin bence , kim ne ekerse onu biçer

Ablanız sizden kopalı çok olmuş, çağırmamış bile düğüne sanırım siz nasıl gideceğim derdine düşmüşsünüz o geldi mi sizin düğüne? Ablanın lezbiyen olduğunu düşünmüyorum lezbiyen olsa 2. kez evlenmezdi sanırım bilemiyorum.

Bütün konuyu bitirene kadar sadece APLA lafı beynimde simsek gibi çaktı,gerisine başkası yorum yapsın allasen benim beyin hucrelerim öldü sabah sabah...APLA ne yahu APLA ne....:-):-)

Aynen benimde içim daraldı ne yazacağımı şaşırdım birde insanlar uyardığı halde gene yazmaya devam etmiş ve farkında değildim diyor insan yazdığı şeyin nasıl farkında olmazsa :KK45:

Bu arada konu sahibi sakın banada atarlanma,neden niye yazdın demiyorum,beynim göçtü sadece yoksa banane ne yazarsan yaz...Ama bu kadar insanada bunu yaşatma yahu,yazını bi oku öyle paylaş istersen..hem böylece elinde alışmış olur...iyi günler...

X