- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
evet cok erken evlenmissiniz gercekten 16 yas ne demek evlenmek icin daha cocuktuk o yasta.üzüldüm ama simdi esinizle mutluysanız sorun yok.evet sizi yalnız bırakmıs ablanız ama neden simdiden sonra sarılmayasınız ki birbirinize?aplam 16 yaşında evlenmedi o evlendiğinde ben 16 yaşındaydım o 26 yaşındaydı şuan o 38 yaşında ben 27 yaşındayım.asıl travma geçiren ben oldum küçük yaşta yalnız bıraktı
her kelimeyi düzgün yazıp sadece ablayı apla yazmasıda ayrı bir olayApla yazman çok itici
yine yanlış anlatttım mı acaba.ben 22 yaşımda evlendim .ergenlik ve ilk genç kızlık çagımda yanımda soru sorabilecegim sorunu mu paylaşacagım kimse olmadı.ben yıllarca yalnız yaşadım aynı şehirdeykn bile ablamla senede 3-4 kez görüşüyorduk.evet cok erken evlenmissiniz gercekten 16 yas ne demek evlenmek icin daha cocuktuk o yasta.üzüldüm ama simdi esinizle mutluysanız sorun yok.evet sizi yalnız bırakmıs ablanız ama neden simdiden sonra sarılmayasınız ki birbirinize?
ben kelimenin bir harfini yanlış yazdım hepsini degil.yazarken zaten farketsem düzeltirdim bu kellimeyi olay haline nasıl getiriyorsunız anlamıyorumher kelimeyi düzgün yazıp sadece ablayı apla yazmasıda ayrı bir olay
anlatmadıgım tabiki özel konular olabilir sonuçta aile özelim.kendi kardeşinin aynı şehirde olupta başka bir kişi ile yaşamasını normal kabul edilir durum olabilir mi senceKayserili misin bu arada?
Ablanın bir bayanla yaşaması akla başka sebepler getirse de , ,arayıp sormasa da , senin canından kanından olduğu gerçeğini değiştirmez.Dügune gitmelisin eşin de gitmeni istemiyor belli ki...
Ablan bilezik değil seni görmek ister.Bu konuda eksik parçalar var gibi...Anlatmadigin şeyler var gibi geliyor.
bir harf o kelimeyi değiştirmeye yeter zaten :) yazarken nasıl farketmedin en az 20 kez apla yazmışsın :) neyse canım kızma kötü bir şey demiyorum.ablanın durumuna gelince;birisiyle samimi olmak için illaki kan bağı olması gerekmez.demekki o arkadaşını çok seviyor kardeş dost gibi görüyor.seninle kuramadığı iletişimi onunla kurmuş.bu yadırganacak bir şey değilkiben kelimenin bir harfini yanlış yazdım hepsini degil.yazarken zaten farketsem düzeltirdim bu kellimeyi olay haline nasıl getiriyorsunız anlamıyorum
hala apla yazıyorsun...
zaten onunla yaşımızda burcumuzda huyumuzda aynı degil benzemiyoruz.sadece benimle degil diğer kardeşiylede yakın degilbir harf o kelimeyi değiştirmeye yeter zaten :) yazarken nasıl farketmedin en az 20 kez apla yazmışsın :) neyse canım kızma kötü bir şey demiyorum.ablanın durumuna gelince;birisiyle samimi olmak için illaki kan bağı olması gerekmez.demekki o arkadaşını çok seviyor kardeş dost gibi görüyor.seninle kuramadığı iletişimi onunla kurmuş.bu yadırganacak bir şey değilki
Bütün konuyu bitirene kadar sadece APLA lafı beynimde simsek gibi çaktı,gerisine başkası yorum yapsın allasen benim beyin hucrelerim öldü sabah sabah...APLA ne yahu APLA ne....