geçmişte aplama çok kırgınlıgım var düğünü olacak gitmekte kararsızım..

Lezbiyen değil biseksüel olabilir.

bizdede bir laf var büyük büyüklüğünü bilecek küçükte küçüklüğünü diye o büyük olmanın sorumluluğunu vermemiş ki şimdi senden saygı ve hürmet bekliyor

Klavyene o "p" yi koyanlara ne diyeyim ben, ya sen bizle dalga geçiyorsun ya da hakikaten bir anormallik var hem konuda hem sende!!
O kadar insan düzelt diyor, insan hiç mi dikkate almaz.

Aplayla kardeş et ve tırnak gibidir hala küs olmanız hata

kızcağız size derdini açmış kiminizi abla kiminizi kardeş yerine koyup fikrinizi almak istemiştir ancak siz kızın derdin den çok apla kelimesi ile ilgilenmişsiniz bakıyorumda 3 sayfa hep bununla ilgili yazık ya çok yazık ne kadar cahil bencil insanlar var burda madem geçtiniz klavyenin başına saçma sapan şeylerle uğraşacağınıza konu sahibinin dedine ortak olun empati yapmaya çalışın anlamaya çalışın onu ve doğru fikirlerle yol gösterin.

canım sanada tavsiyem abla değilde kim olursa olsun yanında olduğu kadar sende onun yanında ol seni davet bile etmemişken sen kendini maddi ve manevi olarak sıkıntıya sokup ta gitme çünkü değmez..

sevgiler...

Bence konu sahibi 'abla' diye yazılacağını hatta kelimenin esas 'abla' olduğunu bilmiyordur. Çünkü diğer kelime yazışlarında bir problem yok.
Öyle öğretildiyse yanlış mı diye bile düşünmemiştir belki. Bazı yörelerde bu farklılıklar var.

Ben olsam gitmezdim herhalde yaa... Ablam tamam ama bana olan görevini yerine getirmeyen bir abla.

Ay evet apla değil abla evet, bunu ardarda üç sayfa -ben o kadar katlanabildim okumaya ilerleyen sayfalarda da varsa bilmiyorum- boyunca yazmanız mantıklı mı? Ilk yorum yapan arkadaş yazmış zaten doğrusunu, ard arda defalarca yazınca inanılmaz sinir bozucu oluyorsunuz. Okurken ruhu daralıyor insanın.

Konuya gelince ben olsam gitmem ya da bilezik göndermem. Zaten ikinci evlilikte takılı organizasyon Abes bana göre. Özellikle evlendiğinde sana bir katkısı olmadıysa senden birşey beklememeli ablan. Telefonla arar tebrik eder çocuğu bahane ederim gitmemek için.

tabiiki de normal bişi. benim arkadaşım eşinden ayrıldı ailesi ile aynı semtte bir ev tuttu yalnız yaşıyor.

Normalde Bence de ayrı evde kendi hayatını kurması anormal değil. Ama anlattığına göre konu sahibinin annesi ölmüş babası da bakıma muhtaçmış. 16 yaşında kardeş bunlarla uğraşırken, 27 yaşında ablanın kendi hayatını yaşaması bencillik değil mi?

ya kusura bakmayında konuyu okuyamadım ilk iki cümlesine kadar gelebildim zorla apla ne ya ay sinirlerim bozuldu dikkatimi verip okuyamadım valla okuyamamda sanırım gülme gelio appa kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…