- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
kesinlikle sinir oldum ya..Kendi suçu,herkesi hasta etti,konu gümbürtüye gitti:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle sinir oldum ya..Kendi suçu,herkesi hasta etti,konu gümbürtüye gitti:)
Lezbiyen değil biseksüel olabilir.Ablanız sizden kopalı çok olmuş, çağırmamış bile düğüne sanırım siz nasıl gideceğim derdine düşmüşsünüz o geldi mi sizin düğüne? Ablanın lezbiyen olduğunu düşünmüyorum lezbiyen olsa 2. kez evlenmezdi sanırım bilemiyorum.
nasıl anlatsam bilmiyorum yıllardır aile bagımız kopuk .aplam bizden hep ayrı yaşadı ilk evliginin ardından 12 yıl evlenmedi.bir bayan arkadaşına bizi ailesini sildi tercih etti.bayan arkadaşı ve onun ailesiyle uzun yıllardır yaşıyor bu bayan arkadaşıyla 16 yıldır arkadaş.neyse konuya geleyim aplamla aramızda 11 yaş var aplamı çocukken çok severdim.ama o bir arkadaşı ile tanışınca tüm sevgisini hayatını ona verdi.annemi küçük yaşta kaybettim aplamı onun yerine koymak istedim ama olmadı.aplamla annem ölünce bir arada yaşamadık ergenlikte hep kavga ettim tartıştım her seferinde olay arkadaşını kıskanmam nedeni olarak düşündü.ben 16 yaşında iken o evlendi ama evliliği yürütemedi ayrıldı.bayan arkadaşı ile aynı evde yaşamaya devam etti.oysa ben boşandıktan sonra babamla benim yanımda kalır diye beklemiştim ama olmadı birkaç yıl sonra bizimle yaşamaya seçti ama sadece 6 ay kaldı sonra yine arkadaşına gitti haftada bir eve geliyordu.çocuklugum yanlızlıkla ve aile sıcaklıgı özlemiyle geçti.baban yanındaymış diyeceksiniz ama babam zaten bakıma muhtaçtı kendine bile bakamıyordu degil bana sevgi göstersin baksın.ama birçok kez dile getirdim sorunlarımı anlattım ama beni hiç anlamadı.bize maddi olarak diğer başka bir aplam daha var o baktı ama sadece oda maddi olarak ilgi destek hiç görmedim yıllarca babama bakmak zorunda ben varmışım gibi hissettim.kendi başıma okudum meslek sahibi olmaya çalıştım vs.ama hep bir tarafım eksikti.kardeş bagı olan kardeşini seven vakit geçiren hep insanlara imrendim bazen gizli gözyaşı döktüm.bu yalnızlık içimdeki sevgisizlik özlem bana yanlış şeylerde yaptırdı eşime kaçarak evlendim o konuya fazla girmicem.benim evliliktede beklentim olmadı kimi düğün dernekle mutlulukla evlenir bende oda olmadı yalnız eşimle ve nikah memuru ile evlendim.isterdimki kardeşimde aplamda yanımda olsun .kardeşini yıllardır bekar oldugu halde 2 kere görmeye geldi .dogum yaptım yine yalnızdım.kv -elti-görümce hiçbirinden yakınlık görmdim kader mi desem .şimdi aplam yeniden nişanlandı yaza agustosta düğünü olucak benim oglum küçük eşimle uçakla git faalan diyor maddi anlamda zorlanıcaz uçak masrafı-takı-çeyiz hediyesi-kendime ve ogluma giysi-orda harcamamız olur mutlaka bu düğün olayı bize 1000-1500 tlyi geçer masrafımız.eşim diyor bir bilezik yap gönderelim diyor zaten bizim akrabaları degil arkadaşının ve nişanlısının akrabalarını çağırıyor.bana diğer aplama nişanlandıgımı söyleme dedi.arkadaşı bana diyor sn gelmesende biz düğün yaparız benim kardeşlerim yurtdışııından geliyorda sn mi gelemiyorsun.kızı benden istediler ben onları evlendiririm diyor.bu sözü eşimede söyledim üzüldüm çünkü suan 3 kardeştn baska kimsemiz yok ama hala o anlamıyor.arkadaşının yanında kalıyor onun sözüne uyuyor.işin maddi boyutuda uzaga gitmek sarsıcak eşim gelemiyecek uçak agustosta çok pahalı.bebegim küçük .geçimimiz tek eşim çalışıyor.daha eşimle memleketime birkere bile gidemedik bunca yıl tek başımıza eşimle ayakta durmaya çalıştık çok eşya banka borcu birikti eşimin iş sorunu çok oldu.şimdi ne yapsam bilmiyorum gitsem küçük altın takarım .gitmesem yol parasınıda ekler hm bilezik hem çeyiz alırım kafam karışık.
sürekli apla apla yazdığın için konuya adapte olmadım vallahi
hala apla yazıyorsun...
sen gene bu kanıya vara bilmişsinBen de aynı durumdayım. Sonuna kadar okuyamadım.
Ama nedense bana da "apla" lezbiyen gibi geldi :)
anlatmadıgım tabiki özel konular olabilir sonuçta aile özelim.kendi kardeşinin aynı şehirde olupta başka bir kişi ile yaşamasını normal kabul edilir durum olabilir mi sence
tabiiki de normal bişi. benim arkadaşım eşinden ayrıldı ailesi ile aynı semtte bir ev tuttu yalnız yaşıyor.
ya benim de aklıma o geldiBir şey soracağım, ablan lezbiyen olabilir mi?