- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
E ticaret kursları var başlangıç alıp mağaza açabilirsiniz sanalda, dil eğitimi alıp çeviri yapabilirsiniz, bir keman veya gitar dersi alıp öğretmeye de başlayabilirsiniz, protez tırnak ve saç eğitimleri alıp bu işi paraya döken tanıdıklarım oldu, bi yakınım astroloji meraklısıydı profesyonel eğitimini alacak şimdi ilerde bunu meslek olarak değerlendirecek belki kendisi de eğitim verecek. Böyle işlerde bir de bir süre sonra müşteri edinilip standart bir işten daha fazla getirisi oluyor. İlgi alanınızı önce eğitimle profesyonelleştirip önce ek iş, verim alırsanız da ana işinize çevirebilirsiniz. Yaşınızın 40 olmasını da kimse umursamayacak bu süreçte, zaten 40 yaş daha genç. 45 yaşındaki matematik öğretmenim üniversitede reklamcılık okuyordu çok da keyif alıyordu mesela sadece keyfi için bir şey okuyan da çok oldu. Üniversitedeki sınıfımda 35 yaş üstü en az 10 kişi vardı.Mesela neler bana fikir verir misiniz .kamu yönetimi mezunuyum.yas 40
geçmişe dönseydim bu hiçbir fedakarlığımı haketmeyen adamla asla evlenmezdim ailem ile sorunlarımı bunla evlenip evliliği kurtuluş olarak görmek yerine başka çözümler arardımMerhaba arkadaşlar,
Hepimizin geçmişinden memnun olmadığı, ah keşke o güne dönebilseydim dediği zamanlar, yaşanmış olaylar, pişmanlıklarımız vardır.
Bunları paylaşalım mı?
Annem hayattayken evlenmiş olmayı isterdim.İyi bir universiteden mezun olmayi isterdim.Merhaba arkadaşlar,
Hepimizin geçmişinden memnun olmadığı, ah keşke o güne dönebilseydim dediği zamanlar, yaşanmış olaylar, pişmanlıklarımız vardır.
Bunları paylaşalım mı?