- 3 Şubat 2018
- 6.010
- 23.673
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan bizim mahalledeki teyzelerde bile daha makara daha iyi ortam varmeslekle alakalı değilde o gençlik o ortam bir daha gelmiyor
Liseyi bitirdikten sonra evlenmezdimMerhaba arkadaşlar,
Hepimizin geçmişinden memnun olmadığı, ah keşke o güne dönebilseydim dediği zamanlar, yaşanmış olaylar, pişmanlıklarımız vardır.
Bunları paylaşalım mı?
AynısındanBir vakitler deli gibi çalışıp da kazandıklarımı abim olacak adama yem etmezdim(
Merhaba arkadasim ,Merhaba arkadaşlar,
Hepimizin geçmişinden memnun olmadığı, ah keşke o güne dönebilseydim dediği zamanlar, yaşanmış olaylar, pişmanlıklarımız vardır.
Bunları paylaşalım mı?
Malesef o dönemin toyluguo bana deli divane olan adamla evlenirdim.
babam senelerce dersaneye yolladı ama ben eseklık yapıpta calısmadım cok daha ıyı calısıp güzel bir bolum okumak ve meslegımı yapmak.
bos yere para harcamaz ve ıyı bır para bırıktırırdım.hoş hala şansım var.
şimdilik bunlar aklıma geldı.
eskı sevgılıme bu kadar kendımı feda etmezdım pazar gunlerımı tatıl yapıp dınlenecegım gunlerı sabahın korunde kalkıp suslenıp puslenıp guguman kusu gıbı benı arayıp hadı bulusalım demesını beklerdım ama nedense umrunda bıle olmazdı.şimdi kendıme cok kızıyorum neden bu kadar kucuk dusurmusum kendımı.sinir oldum kendıme
Mesela neler bana fikir verir misiniz .kamu yönetimi mezunuyum.yas 40Herkesin de okulla alakalı derdi var ama o trenin bir yere kaçtığı yok hala yapabileceğiniz bir şey, en kötü size daha iyi meslek kazandıracak kısa eğitim ve kurslara giderek pek çok şeyi telafi edebilirsiniz bunların yaşı yok