- 4 Şubat 2015
- 758
- 272
- 103
- Konu Sahibi yevmiyefisi
-
bence sevgi degil takinti buherkese merhaba,
bir konu var içinden çıkamadığım bir türlü derdini tasasını uğurlayamadığım..
5 yıl önce ilk defa aşık olmuştum o benden daha cok seviyordu öyle cocukluk cahillik derken ayrılmıştık 5 yıl içinde ikimizinde hayatlarına bir kaç insan girdi tabii. 5 yıl sonra cıktı karsıma tekrardan bir süre konustuk bulustuk yemek yedik gezdik 1 sene oluyor konusuyoruz ama sevgili değiliz arkadaş olarak kalmak öyle zor bir secenekki zaten. şimdi askerde yazıyor bana ama canı sıkıldıgı icin yazdıgını biliyorum belki de farklı hislerle yazıyordur hic bilmiyorum. bazen acı cektim bazen sevgisinin verdiği sıcaklıkta ısındım. unutmak öyle zor ki. çok sevmek değil bu. çok istemek. sevdiğimi söyledim oda seviyordu mutlu edemeyeceğini söyledi. beklemelimiyim yoksa silmelimiyim dedim cokca sildim yazmadım ama yine yapamadım. herseyin öyle farkındayım ki. bugün acemisi bitiyor ve 1 günlüğüne gelecek. bulusalım demeyecek bilir gibiyim bunuda. siz olsanız ne yapardınız
geçmeyen bir takıntı ben cok rahatsızım artık bu durumdanbence sevgi degil takinti bu
5 yıl olmuş nasıl bu hale geldim kendime kızıyorumBence sizin canınız sıkılıyor. Kendinize meşgale bulun hatırlamazsınız unutur gidersiniz.
Bende asker bekledim. Ve şu kesinki askerde gerçekten vakit geçirmek icin kızlara mesaj atan erkek çok.askerde değişir diyorlar
tedavi görmüşlüğüm oldu ama bu sebepten değil neden bir sorun olsun ki.Piskoloğa git, normal değil. 5 sene diyorsun millet 5 sene içinde kocasından karısından ayrılıp unutup başkasıyla hayat kuruyor. Senin ki normal değil.
senin nasıl devam etti.Bende asker bekledim. Ve şu kesinki askerde gerçekten vakit geçirmek icin kızlara mesaj atan erkek çok.
Şunu biliyorum askere gitmeden hemen önce ve askerdeyken sevgili olan erkek değişiyor . Askerlik bitiyor flört bitiyor.
Psikolojik destek al, bu kadar aciz olmamalı insan.senin nasıl devam etti.
Sencede bi problem yok mu ? 5 sene diyorsun takıntınında ötesine geçmiş, kendine zarar yaşında küçük değil olgun olman gereken yaştasın aslında. Dünyada 1 milyon erkek varken neden bir erkeğe takılı kalıyorsun ? Çok mu yakışıklı çok mu zengin karakteri muhteşem mi ? Anlatıklarına göre burdan bakılırsa değiltedavi görmüşlüğüm oldu ama bu sebepten değil neden bir sorun olsun ki.
aciz değilim ona hiç bir şekilde baş eğmem. bunu sadece buraya yazıyorum o benim ne kadar düşündüğümü bilemez bilePsikolojik destek al, bu kadar aciz olmamalı insan.
:)) kesinlikle değil. ama insan sevince böyle oluyorSencede bi problem yok mu ? 5 sene diyorsun takıntınında ötesine geçmiş, kendine zarar yaşında küçük değil olgun olman gereken yaştasın aslında. Dünyada 1 milyon erkek varken neden bir erkeğe takılı kalıyorsun ? Çok mu yakışıklı çok mu zengin karakteri muhteşem mi ? Anlatıklarına göre burdan bakılırsa değil
Öyleyse düşüncelerinden kurtul, yoluna bak.aciz değilim ona hiç bir şekilde baş eğmem. bunu sadece buraya yazıyorum o benim ne kadar düşündüğümü bilemez bile
sorunda bu zaten nasıl düşünmeden durulur bilmiyorumÖyleyse düşüncelerinden kurtul, yoluna bak.
Aynen askerlik insanı çok değiştiriyor eşimden biliyorum.askerde değişir diyorlar
iyi anlamda mı kötü müAynen askerlik insanı çok değiştiriyor eşimden biliyorum.
Psikolojik destek al, hobilerinle ilgilen, arkadaşlarınla gez toz, özbakımına özen göster. Hepimiz geçtik bu yollardan, inan ileride bir bakacaksın aklına dahi gelmeyecek. Bi anda kurtulman zaten imkansız.sorunda bu zaten nasıl düşünmeden durulur bilmiyorum
Biz zaten çok önceden konuşuyorduk askerligini bekledim geldi evlendik. Ama askerdeyken benim guvenimi sarsti. Başka kizlarla konuştu. Askerde surekli erkekler başka kızlarla konuşuyor. Hafta sonları da genelev tarzı yerlere gidiyorlar. Bu her yerde boylesenin nasıl devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?