geçmiş geçmişte kalmıyor..

hangisini yapmalıyım

• bekle ve devam et konuşmaya belki askerden sonra değişir

OY: 3 7,3%
  • tamamen hayatından çıkar ve yoluna bak

OY: 36 87,8%
  • arkadaş olarak kalamam diyorsun ama mantıklısı bu kal

OY: 2 4,9%

• Ankete Katılan
    41
bence sevgi degil takinti bu

Piskoloğa git, normal değil. 5 sene diyorsun millet 5 sene içinde kocasından karısından ayrılıp unutup başkasıyla hayat kuruyor. Senin ki normal değil.

tedavi görmüşlüğüm oldu ama bu sebepten değil neden bir sorun olsun ki.
Sencede bi problem yok mu ? 5 sene diyorsun takıntınında ötesine geçmiş, kendine zarar yaşında küçük değil olgun olman gereken yaştasın aslında. Dünyada 1 milyon erkek varken neden bir erkeğe takılı kalıyorsun ? Çok mu yakışıklı çok mu zengin karakteri muhteşem mi ? Anlatıklarına göre burdan bakılırsa değil

:)) kesinlikle değil. ama insan sevince böyle oluyor

yaklaşık 10 yıl önceki halimi anlatmissin. sen 1 senedir arkadaş olarak görüyormuşsun biz 3 sene görüştük o şekilde. ne onunla oluyordu ne de onsuz. ne acılar çektim ne günler yaşadım bir bilsen.seni o kadar iyi anlıyorum ki...bana da işi olmadığı için ümit vermiyordu ama unutmuyordu. askerdeyken çok aradı bir kaçını açtım ama çoğuna cevap vermedim... anlatsam roman olur. neyse ben sana sonucu soyliyim. 6 senelik evliyiz seviyorsan ve sevildiğine inaniyorsan aşkının peşinden git.

askerde değişiyorlar buna 3 arkadaşımda şahit oldum. asker giden erkek elindekine sıkı sıkı sarılıyor çok doğru. ama askerlik bittikten sonra üçünün de ilişkisi bitti. doğru temellenmeyen şeyler belli bir vadeden sonra yıkılır.

sorunda bu zaten nasıl düşünmeden durulur bilmiyorum
Psikolojik destek al, hobilerinle ilgilen, arkadaşlarınla gez toz, özbakımına özen göster. Hepimiz geçtik bu yollardan, inan ileride bir bakacaksın aklına dahi gelmeyecek. Bi anda kurtulman zaten imkansız.

senin nasıl devam etti.
Biz zaten çok önceden konuşuyorduk askerligini bekledim geldi evlendik. Ama askerdeyken benim guvenimi sarsti. Başka kizlarla konuştu. Askerde surekli erkekler başka kızlarla konuşuyor. Hafta sonları da genelev tarzı yerlere gidiyorlar. Bu her yerde boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…