- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
-
mide bulandırıcıBiz zaten çok önceden konuşuyorduk askerligini bekledim geldi evlendik. Ama askerdeyken benim guvenimi sarsti. Başka kizlarla konuştu. Askerde surekli erkekler başka kızlarla konuşuyor. Hafta sonları da genelev tarzı yerlere gidiyorlar. Bu her yerde boyle
Aynen öyle.mide bulandırıcı
Üzgünüm ama senin hoş sohbetin dışında seninle paylaşabileceği özel bir an olduğunu sanmıyorum. Bu tip erkeklerden nefret ediyorum. Karşısındaki kadının hislerini bilirler, sonra onunla hem flört eder hem uzak dururlar. Boş vaktin mi var, ara geçtim ağayı. Askerde misin, ara geçtim ağayı. Egonu mu tatmin edesin var, ara geçtim ağayı.herkese merhaba,
bir konu var içinden çıkamadığım bir türlü derdini tasasını uğurlayamadığım..
5 yıl önce ilk defa aşık olmuştum o benden daha cok seviyordu öyle cocukluk cahillik derken ayrılmıştık 5 yıl içinde ikimizinde hayatlarına bir kaç insan girdi tabii. 5 yıl sonra cıktı karsıma tekrardan bir süre konustuk bulustuk yemek yedik gezdik 1 sene oluyor konusuyoruz ama sevgili değiliz arkadaş olarak kalmak öyle zor bir secenekki zaten. şimdi askerde yazıyor bana ama canı sıkıldıgı icin yazdıgını biliyorum belki de farklı hislerle yazıyordur hic bilmiyorum. bazen acı cektim bazen sevgisinin verdiği sıcaklıkta ısındım. unutmak öyle zor ki. çok sevmek değil bu. çok istemek. sevdiğimi söyledim oda seviyordu mutlu edemeyeceğini söyledi. beklemelimiyim yoksa silmelimiyim dedim cokca sildim yazmadım ama yine yapamadım. herseyin öyle farkındayım ki. bugün acemisi bitiyor ve 1 günlüğüne gelecek. bulusalım demeyecek bilir gibiyim bunuda. siz olsanız ne yapardınız
bir ara düşündüm ona istediğini vermemeyi karar edindim. birşeyler tutup sürüklüyor sanki ona acıdan zevk alır gibi bir hal takınmaya başladım iyice psikolojim bozuldu gel gitlerden. ne gidebiliyorum nede mutlu olabiliyorum. gerçi isteyen kişi çoktan bu sevgiye karşılık vermişti zamana bırakıp unutmayı deniyorum şimdi..Üzgünüm ama senin hoş sohbetin dışında seninle paylaşabileceği özel bir an olduğunu sanmıyorum. Bu tip erkeklerden nefret ediyorum. Karşısındaki kadının hislerini bilirler, sonra onunla hem flört eder hem uzak dururlar. Boş vaktin mi var, ara geçtim ağayı. Askerde misin, ara geçtim ağayı. Egonu mu tatmin edesin var, ara geçtim ağayı.
Malesef işin gerçeği bu.. Tamamiyle yolları ayırmazlar. Çünkü beğenilmek, mesajı beklenen adam olmak hoşlarına gider. Kendilerini cennette ulaşılamayıp tüm güzelliğiyle bekleyen o elma gibi hissederler. Tabi bizim payımızda büyük. Gözümüzü açamadığımız için buna izin veriyoruz. Aslında duygularımız ne kadar kıymetli değerli. Bizim dışımızda kimse onlara değer vermez.
Şanslısın ki ondan soğuman için çok iyi bir şey yapıp son kibriti çakmış. Sana "Ben seni mutlu edemem" demiş. Bu bildiğimiz tipik "sen daha iyilerine layıksın" göndermesi.
Konuşmayı hemen bitirmelisin. Hiçç düşünme bile.
Arkadaş kalmak diye bir saçmalık olamaz. Yok öyle bir şey. Duyguların olduğu bir insanla arkadaş kalamazsın virüs gibi hayatında barınır ve hayatına devam edemezsin. Ayrıca onun zamanını değerlendirdiği bir uğraş olmayı kabul etmen demektir bu. Yapma.
Askerlik psikolojisi ile sana sarmistir o. adamın etrafında sadece pis kokan botlar, bir sürü küfür, ülkenin her yerinden askere gelmiş eğitim kültür bakimindan aralarında uçurum bulunan tipler var. tabi ki sana yazacak kime yazsın. askerlik yapan adama güvenilmez çünkü o şu an boşlukta. bence bu durumu o askerliğini bitirene kadar ertele. askerlik psikolojisini üstünden atsın o zaman konusursunuz.yoluma bakamıyorum
duygularından yararlanıp egosunu okşuyorherkese merhaba,
5 yıl önce ilk defa aşık olmuştum o benden daha cok seviyordu öyle cocukluk cahillik derken ayrılmıştık 5 yıl içinde ikimizinde hayatlarına bir kaç insan girdi tabii. 5 yıl sonra cıktı karsıma tekrardan bir süre konustuk bulustuk yemek yedik gezdik 1 sene oluyor konusuyoruz ama sevgili değiliz arkadaş olarak kalmak öyle zor bir secenekki zaten. şimdi askerde yazıyor bana ama canı sıkıldıgı icin yazdıgını biliyorum belki de farklı hislerle yazıyordur hic bilmiyorum. bazen acı cektim bazen sevgisinin verdiği sıcaklıkta ısındım. unutmak öyle zor ki. çok sevmek değil bu. çok istemek. sevdiğimi söyledim oda seviyordu mutlu edemeyeceğini söyledi. beklemelimiyim yoksa silmelimiyim dedim cokca sildim yazmadım ama yine yapamadım. herseyin öyle farkındayım ki. bugün acemisi bitiyor ve 1 günlüğüne gelecek. bulusalım demeyecek bilir gibiyim bunuda. siz olsanız ne yapardınız
En dogru karar bu olur.. Bazen duygularının önüne geçmesini bilmek gerekiyor. Yıllaar önce benimde başıma gelmişti. 10 mesaj atarsam 1 mesaj atardı oda 2 saat sonra. Yüzünü görsen bakışları diyor ki senden çok hoşlanıyorum. Ama hepsi kandırmaca işte. Bir süre öyle ne olduğumuz belirsizdi. Yani bende senin gibi buna izin vermiştim. Hem flörtöz davranıyordu hem uzaktı. Sonu aynı bu durum gibi oldu. Ben bu belirsizlikten kurtulmak istediğimi söyledim. Bu şekilde harcanacak biri olmadığımı, vaktimin değerli olduğunu ve yanımda oluyorsa sebebini bilmek istediğimi söyledim. Ne derse beğenirsin.. Sen çok iyisin çok güzelsin ama ben bir ilişki düşünmüyorum şuan adının konmasına ne gerek var dedi. Ama ben onun kadar rahat bir kız değildim tabi bem 40 takla atardım bir bahane uydurup evden çıkabileyim diye. Kaldı ki duygularıma yazık. Ne için çabalıyım kim için kendimi riske atayım değil mi.. Sadece bir boşluk için.bir ara düşündüm ona istediğini vermemeyi karar edindim. birşeyler tutup sürüklüyor sanki ona acıdan zevk alır gibi bir hal takınmaya başladım iyice psikolojim bozuldu gel gitlerden. ne gidebiliyorum nede mutlu olabiliyorum. gerçi isteyen kişi çoktan bu sevgiye karşılık vermişti zamana bırakıp unutmayı deniyorum şimdi..
Ben onun başka biriyle şuan beraber olmayacagını biliyorum. ama sanki beni anlattın evden ne sebeplerle cıkardım ailem gec kaldıgım icin kızardı annemin telefonlarını acmaz merak ettirirdim kendimi sırf ikimiz yanyana olalım diye. değer verdiğini hissediyorum cünkü bizim aramıza yıllar da girse hiç birbirimize kötü konuşmadık bağırmadık. bir kere kırılıgımı söylemiştim o zaman cok üzülmüştü onunda yapabileceği birsey yok beni sevmek zorunda değil ama sevmiyorsa istemiyorsa benimle konusup ümit vermesininde bir anlamı yok..sizin durum daha fena allah uzak tutsun böyle insanlardanEn dogru karar bu olur.. Bazen duygularının önüne geçmesini bilmek gerekiyor. Yıllaar önce benimde başıma gelmişti. 10 mesaj atarsam 1 mesaj atardı oda 2 saat sonra. Yüzünü görsen bakışları diyor ki senden çok hoşlanıyorum. Ama hepsi kandırmaca işte. Bir süre öyle ne olduğumuz belirsizdi. Yani bende senin gibi buna izin vermiştim. Hem flörtöz davranıyordu hem uzaktı. Sonu aynı bu durum gibi oldu. Ben bu belirsizlikten kurtulmak istediğimi söyledim. Bu şekilde harcanacak biri olmadığımı, vaktimin değerli olduğunu ve yanımda oluyorsa sebebini bilmek istediğimi söyledim. Ne derse beğenirsin.. Sen çok iyisin çok güzelsin ama ben bir ilişki düşünmüyorum şuan adının konmasına ne gerek var dedi. Ama ben onun kadar rahat bir kız değildim tabi bem 40 takla atardım bir bahane uydurup evden çıkabileyim diye. Kaldı ki duygularıma yazık. Ne için çabalıyım kim için kendimi riske atayım değil mi.. Sadece bir boşluk için.
Çok uzatmadım tabi ben en fazla 3 ay konuştuk. 2 kere yüz yüze görüştük. Bu bile fazlaydı aslında o kendini beğenmiş için.
Neyse, arkadaş kalmak istediğini söyledi. Bağımız kopmasın dedi. Yok dedim orada dur.. Güzel bir açıklama yapıp bağımı kopardım. Sonra birde baktım bir kızla başlamışlar. Bayağıdır da görüşüyorlarmış. İlişki düşünmeyen adama bakar mısın. Ve o benimle flört ederek o kıza da haksızlık etti yani ona da samimi değil.
Amin canım..Ben onun başka biriyle şuan beraber olmayacagını biliyorum. ama sanki beni anlattın evden ne sebeplerle cıkardım ailem gec kaldıgım icin kızardı annemin telefonlarını acmaz merak ettirirdim kendimi sırf ikimiz yanyana olalım diye. değer verdiğini hissediyorum cünkü bizim aramıza yıllar da girse hiç birbirimize kötü konuşmadık bağırmadık. bir kere kırılıgımı söylemiştim o zaman cok üzülmüştü onunda yapabileceği birsey yok beni sevmek zorunda değil ama sevmiyorsa istemiyorsa benimle konusup ümit vermesininde bir anlamı yok..sizin durum daha fena allah uzak tutsun böyle insanlardan
Bir kere ayrilmissiniz ve aranıza farklı insanlar girmiş bu saatten sonra olsa da uzun sürmez biter yani. Zaten çok çok önce hersey bitmiş.herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?