Üzgünüm ama senin hoş sohbetin dışında seninle paylaşabileceği özel bir an olduğunu sanmıyorum. Bu tip erkeklerden nefret ediyorum. Karşısındaki kadının hislerini bilirler, sonra onunla hem flört eder hem uzak dururlar. Boş vaktin mi var, ara geçtim ağayı. Askerde misin, ara geçtim ağayı. Egonu mu tatmin edesin var, ara geçtim ağayı.
Malesef işin gerçeği bu.. Tamamiyle yolları ayırmazlar. Çünkü beğenilmek, mesajı beklenen adam olmak hoşlarına gider. Kendilerini cennette ulaşılamayıp tüm güzelliğiyle bekleyen o elma gibi hissederler. Tabi bizim payımızda büyük. Gözümüzü açamadığımız için buna izin veriyoruz. Aslında duygularımız ne kadar kıymetli değerli. Bizim dışımızda kimse onlara değer vermez.
Şanslısın ki ondan soğuman için çok iyi bir şey yapıp son kibriti çakmış. Sana "Ben seni mutlu edemem" demiş. Bu bildiğimiz tipik "sen daha iyilerine layıksın" göndermesi.
Konuşmayı hemen bitirmelisin. Hiçç düşünme bile.
Arkadaş kalmak diye bir saçmalık olamaz. Yok öyle bir şey. Duyguların olduğu bir insanla arkadaş kalamazsın virüs gibi hayatında barınır ve hayatına devam edemezsin. Ayrıca onun zamanını değerlendirdiği bir uğraş olmayı kabul etmen demektir bu. Yapma.