- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
-
askerde değişir diyorlarMutlu edemeyeceğim diyen insanı mutsuz etmesi için mi bekleyeceksin ?
bakamıyorum ki 22 olacagım hayatıma kimseyi alamıyorum baska biriyle görüşme duygusu midemi bulandırıyor.Şimdiki aklım olsa mutsuz olacağımı bildiğim bir gelecek için iki dkmı harcamam.
Hiç bulaşma yoluna bak.
haklısın :))100 canım olsa birini bile mutsuz bir hayat için harcamam
yoluma bakamıyorumAskerdeki herif de hiç çekilmez ya... Yol ver buna yol.
Daha 22 ne ki ne bu acele. Sanki 40-45 olmuş hayatı kaçırmış gibisin.bakamıyorum ki 22 olacagım hayatıma kimseyi alamıyorum baska biriyle görüşme duygusu midemi bulandırıyor.
zaten kimse olsun istemiyorum ama midemin bulanması sacma geliyorDaha 22 ne ki ne bu acele. Sanki 40-45 olmuş hayatı kaçırmış gibisin.
askerden sonra değişme imkanı yok mu yaniOlsaydı 1 senede olurdu.
ikimizinde hayatları farklı yönde ilerliyor ben kariyer odaklıyım o ise daha elinde hic birsey yok bu yüzden bu acıdan düşünüyorSevdiginizi soylediginiz insan ama mutlu edemem diyorsa orada kesinlikle baska birinin varligi yatiyordur......
Madem öyle olmak zorunda değil.zaten kimse olsun istemiyorum ama midemin bulanması sacma geliyor
Sen onun için kendini üzerken, dışarıda insanlar hayatlarını yaşıyorlar, sana acı vermesine daha fazla müsade etme derim.herkese merhaba,
bir konu var içinden çıkamadığım bir türlü derdini tasasını uğurlayamadığım..
5 yıl önce ilk defa aşık olmuştum o benden daha cok seviyordu öyle cocukluk cahillik derken ayrılmıştık 5 yıl içinde ikimizinde hayatlarına bir kaç insan girdi tabii. 5 yıl sonra cıktı karsıma tekrardan bir süre konustuk bulustuk yemek yedik gezdik 1 sene oluyor konusuyoruz ama sevgili değiliz arkadaş olarak kalmak öyle zor bir secenekki zaten. şimdi askerde yazıyor bana ama canı sıkıldıgı icin yazdıgını biliyorum belki de farklı hislerle yazıyordur hic bilmiyorum. bazen acı cektim bazen sevgisinin verdiği sıcaklıkta ısındım. unutmak öyle zor ki. çok sevmek değil bu. çok istemek. sevdiğimi söyledim oda seviyordu mutlu edemeyeceğini söyledi. beklemelimiyim yoksa silmelimiyim dedim cokca sildim yazmadım ama yine yapamadım. herseyin öyle farkındayım ki. bugün acemisi bitiyor ve 1 günlüğüne gelecek. bulusalım demeyecek bilir gibiyim bunuda. siz olsanız ne yapardınız
işte bende aynı fikirdeyim hayatımda erkek olmak zorunda değil ama bazen ekilerden birine ihtiyacın oluyor huyunu suyunu biliyorsun bir sonraki söyleyecegi kelimeyide biliyorsun espri anlayısımız bile aynı böyle seyler hoşuma gidiyorMadem öyle olmak zorunda değil.
Başkası olmasın diye kendinizi ateşe atamazsınız. Erkeksiz yaşanmıyor mu?
İşinize vern kendinizi, kariyerinize odaklanın, arkadaşlarınızla tatillere gidin. İlla ki geçer mide bulantısı :)
çok çabaladım bunun için.Sen onun için
Sen onun için kendini üzerken, dışarıda insanlar hayatlarını yaşıyorlar, sana acı vermesine daha fazla müsade etme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?