- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
detaylı okumamışsınız..kıl donmesı ıcın faydalı olup olmadıgını bılemem ama pek sanmam..yuzunuzdekı normal derıyı nıye açsın hastalıklı bolgeyı tedavı eder okdr...
koyu lekelere sureklı suruldugunde ıyışetrdıkce acar rengını bunu deneyımleyen cok kişi var..
svılce lekelerıne surun dedım sıvılcelere deıl...dıkkatlı uygulanmalı
sabah ıster yıkayın ıster yıkamyın sıze kalmıs bırsey...
Ben defne doğa markayı hiçbir yerde bulamadım...
Eşim bugün araştırıp alacaktı bulamamış ...
Blue ocean marka kantaron yağı almış aynı faydayı sağlarmı acaba?
Kullansammı kullanmasammı tereddütte kaldım
mrb miriana dün bende aktardan kantaron yağı aldım üzerinde sarı veya kırmızı yazmıyor sadece kantaron yağı diye yazıyor aktar kendi imalatları olduğunu ve kırmızı kantaron olduğunu söyledi neyse benim sana bi sorum olacaktı cnm benim yanak bölgemde sivilce izlerim var hafif çukur şeklinde öyle çok fazla kırmızılık yok ama o çukurluk gbi yerler beni rahatsız ediyormafoldumben acaba bu izleri geçirir mi aktar bana yatmadan 2 saat önce sür sonra yıka öyle yat dedi yağ bitene kdr da devam et dedi ama ben yinede senin fikrini almak istedim bu arada cildim yağlı daha çok sivilce yapmasından korkuyorum bana yardım edersen çok sevinirim cnm şimdiden çok teşekkür ederima.s.
arkadasımında sacı dokuluo dıplerıne suruyorz haftada 1 ıyı gelıo
zaten kantronun yapılısı oyle btkısı ıle zeytınyagı guneste bekletılıo 15 gun kırmızı sarısı aynı yontemle ama ıkısının uzmanlık alanı ayrı banakırmzıı ıyı geldı ..sana sarısı gelebılır kesınlıkle leke açıcı cılt guzelleştırıcıdır bende sıgıl vardı yo kettı haftada 1 vajen bolgeye gazlı bezle suruyorum ne enfeksıon ne koku ne yara bere tertemız yapıo ..olan olmayan genckız kadın herkes kullanmalı kanserı onluo
ama ıyılesmıs yere sureklı yınelenırse kaşıntı yapabılır işte ozaman kesecek yapmayı zaten
peki saça uyguladığımızda ne kadr süre saçta bekletiyoruz ve miktar olarak ne kdr sürüyoruz ve son olarak ta haftada bir kere mi uyguluyoruz mirianacım?? kusura bakma çok soru sordumbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?