- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
bu arada konun sabıtlenmesı ve goze çarpması herkesın faydalanması ıcın degerlendırmeden oylama yaparsanız sevınırım hepınızın işine yarar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miriana sana bir soru sormak istiyorum yüzümde küçüklükten kalma bir tırnak izi var acaba kantaron yağı ise yararmı yara olustuktan sonra aradan epey bir zaman geçti lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum :)
ha unutmadan birde fazla kilo alınca kalçamda çatlaklar olustu bir kaç ay önce, acaba bunun için ne yapmalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum (=
ben daha yeni aldım, ufak siğillerim var onun için, sonuçlarını yazarım buraya:)insallah ise yarar ya cok heycanlandm bende kırmızı alaym bari :) bu arada karisx senin sorunun neydi ve ise yaradımı bizide bilgilendirimsn
ben daha yeni aldım, ufak siğillerim var onun için, sonuçlarını yazarım buraya:)
adet dönemim geçtikten hemen sonra başlicam, inş işe yarar dediğin gibi... nasıl kullancaz akşam sürüp iç çamaşırı giymeden yatıyoruz; bu şekilde mi?bilmiyorumkismileevrımcım burda konunun dışına cıkmazsak sevınırım burdakı asıl konu kırmızı kantoron yagıdır kakao yagını baska topıklerde paylaşabılırsın cnm
bırcok kız arkadasıma onerdım sıgıller ıcın ozellıkle Inanın Allah razı olsun dıyen dıyene
işe yaramayanı gormedım
herşeyden once ınanarak yapın sonucları bana soyleyın enazından mutlu olurum
teşekkürler:)ılk sayfada anlatmıştım ama bıda anlatıyım..sıgıllere tek tek kulak çöpuyle surcen her sıgıl ıcın bır ucunu kullan...
sıgıl olmayan yerlere vajınanın ıc kısmına makata gazlı bez e damlat sur...
gece yatarken yap ya çamaşr gyme ya bol gyın sabahda alkolsuz bı jelle yıka..
evrımcım burda konunun dışına cıkmazsak sevınırım burdakı asıl konu kırmızı kantoron yagıdır kakao yagını baska topıklerde paylaşabılırsın cnm
affedersiniz arkadaslar :):1rolleyes::1rolleyes: