Siz olsanız öylesine dönüp bakar mısınız üstelik merdiven çıkıyor ve yanında çocuklar var konuşuyolar döndüğü taraf benim tarafım ve dönüp direk gözüme bakmıştı bence ilgi duymadığı bir insana bunu yapmaz diye düşünüyorum kendime göre yorumlamıyorum başkasından da duysam ilgi olduğunu düşünürdüm inanın öylesine dönmesi imkansız sadece olayı pek iyi anlatamıyorum
Kendiniz yapmışsınız yapacağınızı konu sahibini bari sürüklemeyin. Sevgilisi olan birini ayırmayı düşünen biriyle sevgilisi varken başka birinin elini tutan birisi birbirine denk düşmüş hakikaten ama aşk böyle bi şey değil hanımefendi. Aşık olsaydı önce ayrılır sonra sizin karşınıza çıkardı. Saçma sapan hayatlarKonu tanıdık geldi. Ben de öğretmenim. 10 "Kasım töreni ilçede yapılıyordu ve öğrenci grubu götürmüştüm. İlk defa orada gördüm. İkinci defada 24 kasım töreninde. Aynen sizin gibi gözgöze geldik. Konuşmuşluğumuz falan yok. Yanımdaki arkadaşa sordum kim bu diye. Diğer okulun müzik öğretmeni dedi. Hoş çocukmuş dedim. Sevgilisi var, bulaşma dedi. Ben de o an espriyle karışık ayırırız canım ne olacak dedim. İki üç defa daha karşılaştık. Ama hiç konuşmadık. En son öğretmen servisine bindik. Ben çarşıda indim, o da bir durak sonra inip geri yürümüş. Baktım karşıdan geliyor. Çay içelim mi dedi. Kafeye gittik. Kafeden çıktığımızda elimi tuttu.İki ay sonra evlendik. Şimdi 15 yıllık evliyiz. Sorarsanız eğer o an anladım, o an aşık oldum,enteresan şekilde güvendim. Sevgilisi gerçekten varmış. Kıza güzel bir şekilde anlattı.Ben aşık oldum dedi. Aklımda başka biri varken seninle devam edemem dedi. Kız uzun süre aradı. Ama kızla sevgili olurken aşık olmadığını ve eğer bir gün aşık olursa ayrılacağını söylemiş. Kız da evlendi. Hem de doktorla. Oldukçada rahat, mutlu bir hayatı var. Bizm de çok şükür öyle. Hatta eşimin köyüne ilk gittiğimde akrabaları beni o kız zannettiler falan. Ama kısmet işte. Yani olmayacak diye bir şey yok.
Bizde kimse kimsenin karşısına çıkmadı. Planlı programlı bir olay yoktu. O kadar tesadüf gelişti ki. Hani bu eşi olayı. Öyle bekleyecek vakit de yoktu. Sıradan bir ilişki, aşk, evlilik değil bizimkisi. Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. O dereceki biz iki ayda evlendik, düğün, gelinlik, eşya hiçbir şey yapmaya vaktimiz olmadan. Sadece birlikte yaşamalıyız, ayrı kaldığımız her an hayattan kayıptır diye. İlk zamanlar çok ağlardım Allahım eşim bir gün ölecek yada ben öleceğim diye. İlk fırsatta aynı okula tayin istedik. 13 "yıldır aynı okuldayız.Lütfen aslını bilmeden yorum yapmayın. Bazen insanlar yanlış insanlarla ilişki yaşayabiliyor. Bu çok normal.Kendiniz yapmışsınız yapacağınızı konu sahibini bari sürüklemeyin. Sevgilisi olan birini ayırmayı düşünen biriyle sevgilisi varken başka birinin elini tutan birisi birbirine denk düşmüş hakikaten ama aşk böyle bi şey değil hanımefendi. Aşık olsaydı önce ayrılır sonra sizin karşınıza çıkardı. Saçma sapan hayatlar
Aradaki elektriği size anlatmak imkansız. Ya biz eşimle başka bir yerde, başka rollerde karşılaşsak da aynı şey olacaktı. Ben onun o an mesleğini, yaşını, memleketini, dinini hiçbir şeyi bilmiyordum. Tören belediyenin salonundaydı. Deselerdi bana bu adam belediyede işçi yine yine evlenecektim.Öyle bir durum ki tamamen karşınızdaki insana duyduğunuz aşk. Normalde insanlar az çok bilgi sahibi oluyorlar birbirlerinden. Biz ilk görüşte aşık olduk. Hatta 24 Kasım da yanımda yanımda okul müdürü vardı, o bile ortamdaki elektriği hissetmişti. Bayan müdürdü.çok çok tuhaf bir duyguydu. Peri masalı gibi. Kendimi bu açıdan çok şanslı sayarım.Kendiniz yapmışsınız yapacağınızı konu sahibini bari sürüklemeyin. Sevgilisi olan birini ayırmayı düşünen biriyle sevgilisi varken başka birinin elini tutan birisi birbirine denk düşmüş hakikaten ama aşk böyle bi şey değil hanımefendi. Aşık olsaydı önce ayrılır sonra sizin karşınıza çıkardı. Saçma sapan hayatlar
Evet sevgilim oldu o da böyle bakışmayla başlamıştı, bende bayan öğretmenlere hoşgeldin derim onlarda bana hoşgeldin der ama o dediğiniz terbiyesiz şeyi hissetmem asla da düşünmem ben sadece o erkek hoca bana hoşgeldin derken çok güzel gülmüştü ve bu da benim boş anıma denk geldi hoşlandım o hoşgeldin demeden önce de uzun uzun baktığını dedikten sonra da baktığını fark ettim ayrıca bende sıcakkanlı bi insna değilim hatta hoşgeldin demediği diğer arkadaşlarım daha sıcak kanlı
Tek hoşgeldinden anlam çıkarmıyorum erkeklere de hoşgeldiniz derim ama bana denilen hoşgeldini kimse o kdr güzel söylememişti ki unutamadım bu zmna kadarO terbiyesiz şey dediğiniz nedir? Neden sadece kadınlara hoşgeldin diyorsunuz herkes sizin gibi hoşgeldinden anlam çıkartır diye düşünüyorsanız öyle bir şey olmaz bu durum size özgü
Meslektaşımsınız ama duygu durumu böyle olan birinin öğretmen olmasını istemiyorum açıkçası.. kinaye ordaki yazdıklarım, elbette sizin yaşadıklarınız çok farklı ama bu yazdıklarımı yaşamış gibi üzülüyorsunuz. Gerek yok hocam, hayat bir erkeğin yada bir kadının ardından üzülmeyecek kadar kısa ve değerli. Demek ki bakışları yanlış yorumladınız, belki birine benzetti belki dostane yaklaştı da siz hemen farklı anlama çekince uzak durması gerektiğini anladı.Bu dediğiniz başka bişey benim dediğim başka bişey ben sadece derin bi üzüntü çektiğimi dile getirdim elbette bu anlattığınız benim üzüntümle kıyaslanmaz
Muhabbet ediyorsan kesin AŞIKSINDIRŞu an inanılmaz tedirgin oldum.
Evli barklı kadınım. Hoşgeldin dediğim insanlara ümit mi veriyorum ben şimdi?
Ki ben üstüne muhabbet de ederim.
Eyvahlar olsun.
Böyle bişey ima etmedimMuhabbet ediyorsan kesin AŞIKSINDIR
Çok umutlanmıştım amaBidaha başkasını sevemem derken?
Yaş kaçtı ?