Geçmek bilmeyen

Seninki olsa olsa beğeni. Aşk olamaz.

Lisede yaşanabilecek bir duyguyu, koskoca meslek sahibi kadınken yaşaman enteresan.

Adamla bir paylaşımın, derinlikli bir sohbetin, en azından bir öpüşmen, beraber zaman geçirmen lazım, gerçek aşk olabilmesi için

Bu konuyla ilgili sanki daha öncede konu açmıştınız yada bir baskasiydi emin değilim ama neyse, hic umursamaz davranın normal bir şekilde günaydın merhaba deyip geçin uzaklasirsaniz kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam eder... Salın gitsin sevgilisi varken baskasi ile flört eden birisinden zaten hayır gelmez... :KK69:

Peki siz ne düşünüyosunuz bu arkasını dönme olayında
Bence çok anlam yüklemeyin. Hem zaten sevgilisi varmış. Bi anlamı varsa da düşünmeyin kesinlikle konuşmayın. Ve uzak durun bence bu adamdan. Sevgilisinden ayrılıp sizinle birlikte olsa bile bu insan üzer sizi.

Şimdi nasıl başkasını seversin dimi? 3 çocukla ortada kaldın, adama senelerini verdin, yıllarca flörtten sonra 10 yıldır da evlisiniz.sende haklısın nasıl unutacaksın.. bi de şu geçmek bilmeyen acı var Allah muhafaza...

Diyelim ki gerçekten size baktı ve ilgisi var dediğiniz gibi sevgilisinden ayrılıp sizinle bişeyler yaşamak istese kabul edecek misiniz?

Diyelim ki gerçekten size baktı ve ilgisi var dediğiniz gibi sevgilisinden ayrılıp sizinle bişeyler yaşamak istese kabul edecek misiniz?
Benim burda düşündüğüm şuan o değil sadece ve sadece bunları bana neden yaptı onun yüzünden umutlanıp hayal kurdım şimdi bu insan sevgilisiyle mutluluğu hak ediyo mu bi tarafta onun yüzünden acı içinde ama

Şimdi nasıl başkasını seversin dimi? 3 çocukla ortada kaldın, adama senelerini verdin, yıllarca flörtten sonra 10 yıldır da evlisiniz.sende haklısın nasıl unutacaksın.. bi de şu geçmek bilmeyen acı var Allah muhafaza...
Bu dediğiniz başka bişey benim dediğim başka bişey ben sadece derin bi üzüntü çektiğimi dile getirdim elbette bu anlattığınız benim üzüntümle kıyaslanmaz

Yahu insanlar birbirine medeniyet gösterir hoş geldin der, gülümser, bakar vs... bunlardan aşık olunacak doneyi nasıl çıkardınız anlamadım ki
Velev ki umutlandınız içim acıyo çok mutsuzum falan yazmışsınız bu kadar dram yaratacak hangi duyguyu oluşturabilir bir iki bakış, selamlaşma aklımı yedireceksiniz bana
Koskocaman aklı selim insanlarsınız yapmayın, adamı tanımıyorsunuz bile, ne aşkı ne umudu

Yani anlamadim, sicak bir şekilde hoşgeldin demek nedir?? Insan artik hoşgeldinmi bile diyemez?

Bana konu sahibi biraz ergen ruhlu geldi. Asil kendisi bakiyor ondan sonra adam geri baktiğinda "aa bakiyor" diyor. Lisedeyken böyle arkadaşlarim vardi.

Yani anlamadim, sicak bir şekilde hoşgeldin demek nedir?? Insan artik hoşgeldinmi bile diyemez?

Bana konu sahibi biraz ergen ruhlu geldi. Asil kendisi bakiyor ondan sonra adam geri baktiğinda "aa bakiyor" diyor. Lisedeyken böyle arkadaşlarim vardi.
Hayır ben baktığımda uzun uzun baktığını fark ettim ayrıca yeni gelenlerden kimseye hoşgeldin dememiş sadece bana demişti ayrıca birazcık konuşmaya da çalıştı üstelik öğretmenler odası boşalır boşalmaz içeri girdiğini fark ettim

Siz olsanız öylesine dönüp bakar mısınız üstelik merdiven çıkıyor ve yanında çocuklar var konuşuyolar döndüğü taraf benim tarafım ve dönüp direk gözüme bakmıştı bence ilgi duymadığı bir insana bunu yapmaz diye düşünüyorum kendime göre yorumlamıyorum başkasından da duysam ilgi olduğunu düşünürdüm inanın öylesine dönmesi imkansız sadece olayı pek iyi anlatamıyorum

Senin baktiğini his edip "neye bakiyorsun" diye bakmiştir. Yada birden tedirgin olup arkasina bakti.

Yahu adam senin ile iletişim kurmadi, sana aşiğim demedi, beraber yemeğe çikmadiniz, telefonunu alip, mesaj yollamadi.

Ortada hiiiiiiçbirşey yok. Adam sana aşik felan değil. Bakişlari yok. Sen öyle istiyorsun diye öyle algiliyorsun.

Umarim adamin başina bela olmazsin. Çok saplantilisin. Acilen bir psikologa gitmelisin.

Sadece yeni gelenlerden bana hoşgeldiniz dedi ve üstelik konuşmayı uzatmaya çalıştı öğretmenler odasında kimse kalmayınca içeri girdiğini fark ettim ve genelde ben baktığımda o çoktan uzun uzun bana bakıyordu ztn

Sadece yeni gelenlerden bana hoşgeldiniz dedi ve üstelik konuşmayı uzatmaya çalıştı öğretmenler odasında kimse kalmayınca içeri girdiğini fark ettim ve genelde ben baktığımda o çoktan uzun uzun bana bakıyordu ztn

Sen bakmazsan nerden biliyorsun uzuuun uzuuun baktiğini? Adam gicik kapmiş olabilir yada artik dalga geçmek için bile bakar.

Ne zamandan beri "hoşgeldin", "benim ile aşk yaşamaya var misin"a evrildi? Diğer arkadaşlarinda firsat olmamiştir yada sicakkanli bulmamiştir.

Sohbet etmek, flört etmek değildir. Şimdi o erkek değilde, kadin olsaydi "kesin lezbiyen"mi diyecektin? Yada sen onu beğenmeseydin halen ayni şeyi düşünürmüydün?

Elbetteki hayir. Sen hoşlandin diye her hareketinden anlam çikarmaya çalişiyorsun. Hiç şimdiye kadar sevgilin oldumu?

Merhaba kızlar, ben bir okulda öğretmenim tayin isteyerek geldim bu okula, ilk günümde bir erkek öğretmen vardı bana çok sıcak kanlı bir şekilde hoşgeldiniz demişti,bunun öncesinde de beni sürekli izlediğini görmüştüm, en son öğretmenler odası boş kalınca o da gelip benimle iletişime geçti , daha önce oraya yeni gelen samimi olduğum benimle aynı gelen bir arkadaşa sorduğumda bana hoşgeldin demedi dedi, 1 hafta sonra uzaktan beni gizli bi şekilde bana baktığını gördüm dikkatli bi şekilde inceliyormuş giibi, ve başka bi gün en son öğrenciler çıkarken biz öğretmenlerle toplanmıi servis bekliyorduk o da önümüzden geçiyordu ve önümüzden gçeerken ben o an bişey oldu ben arkamı dönmek zorunda kaldım o an göx göze gelemedik ama bu baya yol almış önümüze geçmişti o sırada ve bir anda arkasını dönüp bana baktı, son olarak yine bir gün okulun girişinden içeri giricem dalgın bi anıma denk geldi onu görmemiştim kapının kenarında dururken geçebilmem için bana yer vermedi , kızlar uzun oldu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür edeirm benim içimi yakan şey bu adamın bu tavırları yüzünden hoşlanmış olmam, bendem ilgilendiğini düşünmüştüm, ama çok büüyk bi yanılgıymış çünkü onu diğer arkadaşlarına sevgilisnden bahsederken duydum evleneceklermiş flaan çok yıkıldım :KK43: çok umutlanmıştım içim çok acıyo çok kötü hissediyorum çok mutsuzm çok aklıma girmişti şimdi nasıl tekrar başka birini severim bilmiyorum, işin ilginç yanı sosyal medyası herkese açık olduğu için istek atmadan bakmıştım sevgilisi var mı diye hayır hiçbi paylaşım yoktu onunla ilgili, şimdi bu adama da rezil oldum ondan utandığım için anlamıştır da hoşlandığımı çok hayal kurmuştum evet biliyorum biraz acele ettim ama aşk bi kere akla girince önüne de geçilmiyor şimdi bu umutlandırmak değil mi kızlar :KK43: şimdi diyeceksiniz bunlardan mı işaret alıp hoşlandın ama bakışlarını görseydiniz siz de aynı şeyi derdiniz çok mutsuzum
Konu tanıdık geldi. Ben de öğretmenim. 10 "Kasım töreni ilçede yapılıyordu ve öğrenci grubu götürmüştüm. İlk defa orada gördüm. İkinci defada 24 kasım töreninde. Aynen sizin gibi gözgöze geldik. Konuşmuşluğumuz falan yok. Yanımdaki arkadaşa sordum kim bu diye. Diğer okulun müzik öğretmeni dedi. Hoş çocukmuş dedim. Sevgilisi var, bulaşma dedi. Ben de o an espriyle karışık ayırırız canım ne olacak dedim. İki üç defa daha karşılaştık. Ama hiç konuşmadık. En son öğretmen servisine bindik. Ben çarşıda indim, o da bir durak sonra inip geri yürümüş. Baktım karşıdan geliyor. Çay içelim mi dedi. Kafeye gittik. Kafeden çıktığımızda elimi tuttu.İki ay sonra evlendik. Şimdi 15 yıllık evliyiz. Sorarsanız eğer o an anladım, o an aşık oldum,enteresan şekilde güvendim. Sevgilisi gerçekten varmış. Kıza güzel bir şekilde anlattı.Ben aşık oldum dedi. Aklımda başka biri varken seninle devam edemem dedi. Kız uzun süre aradı. Ama kızla sevgili olurken aşık olmadığını ve eğer bir gün aşık olursa ayrılacağını söylemiş. Kız da evlendi. Hem de doktorla. Oldukçada rahat, mutlu bir hayatı var. Bizm de çok şükür öyle. Hatta eşimin köyüne ilk gittiğimde akrabaları beni o kız zannettiler falan. Ama kısmet işte. Yani olmayacak diye bir şey yok.

Konu tanıdık geldi. Ben de öğretmenim. 10 "Kasım töreni ilçede yapılıyordu ve öğrenci grubu götürmüştüm. İlk defa orada gördüm. İkinci defada 24 kasım töreninde. Aynen sizin gibi gözgöze geldik. Konuşmuşluğumuz falan yok. Yanımdaki arkadaşa sordum kim bu diye. Diğer okulun müzik öğretmeni dedi. Hoş çocukmuş dedim. Sevgilisi var, bulaşma dedi. Ben de o an espriyle karışık ayırırız canım ne olacak dedim. İki üç defa daha karşılaştık. Ama hiç konuşmadık. En son öğretmen servisine bindik. Ben çarşıda indim, o da bir durak sonra inip geri yürümüş. Baktım karşıdan geliyor. Çay içelim mi dedi. Kafeye gittik. Kafeden çıktığımızda elimi tuttu.İki ay sonra evlendik. Şimdi 15 yıllık evliyiz. Sorarsanız eğer o an anladım, o an aşık oldum,enteresan şekilde güvendim. Sevgilisi gerçekten varmış. Kıza güzel bir şekilde anlattı.Ben aşık oldum dedi. Aklımda başka biri varken seninle devam edemem dedi. Kız uzun süre aradı. Ama kızla sevgili olurken aşık olmadığını ve eğer bir gün aşık olursa ayrılacağını söylemiş. Kız da evlendi. Hem de doktorla. Oldukçada rahat, mutlu bir hayatı var. Bizm de çok şükür öyle. Hatta eşimin köyüne ilk gittiğimde akrabaları beni o kız zannettiler falan. Ama kısmet işte. Yani olmayacak diye bir şey yok.
Sizce benim konumdan tavırlarından ilgili olduğu çıkarılır mı peki

Sen bakmazsan nerden biliyorsun uzuuun uzuuun baktiğini? Adam gicik kapmiş olabilir yada artik dalga geçmek için bile bakar.

Ne zamandan beri "hoşgeldin", "benim ile aşk yaşamaya var misin"a evrildi? Diğer arkadaşlarinda firsat olmamiştir yada sicakkanli bulmamiştir.

Sohbet etmek, flört etmek değildir. Şimdi o erkek değilde, kadin olsaydi "kesin lezbiyen"mi diyecektin? Yada sen onu beğenmeseydin halen ayni şeyi düşünürmüydün?

Elbetteki hayir. Sen hoşlandin diye her hareketinden anlam çikarmaya çalişiyorsun. Hiç şimdiye kadar sevgilin oldumu?
Evet sevgilim oldu o da böyle bakışmayla başlamıştı, bende bayan öğretmenlere hoşgeldin derim onlarda bana hoşgeldin der ama o dediğiniz terbiyesiz şeyi hissetmem asla da düşünmem ben sadece o erkek hoca bana hoşgeldin derken çok güzel gülmüştü ve bu da benim boş anıma denk geldi hoşlandım o hoşgeldin demeden önce de uzun uzun baktığını dedikten sonra da baktığını fark ettim ayrıca bende sıcakkanlı bi insna değilim hatta hoşgeldin demediği diğer arkadaşlarım daha sıcak kanlı

Sizce benim konumdan tavırlarından ilgili olduğu çıkarılır mı peki
Bana da o zaman millet saçmalama dedi. Hatta bir bayan arkadaş tuvalete çağırıp konuşmuştu. Geçen ay kız arkadaşı geldi onun buraya, kendi kendine gelin güvey olma diye. Ben başkasının dediklerine değil kendi hissettiklerime inandım. Göz göze gelince nasıl anlatsam farklı bir duygu vardı. Sözsüz iletişim. Başkası o şekilde elimi tutsa, deli midir nedir derim. Kalbimi dinledim siz de öyle yapın. Düşünün iki ay sonra evlendik biz. Nereli olduğu, dini, ırkı, anası babası hiç sormadım bile. Hayatımda da başka kimseyle o elektriği yakaladım. Siz de lütfen hislerinizi inanım

Bana da o zaman millet saçmalama dedi. Hatta bir bayan arkadaş tuvalete çağırıp konuşmuştu. Geçen ay kız arkadaşı geldi onun buraya, kendi kendine gelin güvey olma diye. Ben başkasının dediklerine değil kendi hissettiklerime inandım. Göz göze gelince nasıl anlatsam farklı bir duygu vardı. Sözsüz iletişim. Başkası o şekilde elimi tutsa, deli midir nedir derim. Kalbimi dinledim siz de öyle yapın. Düşünün iki ay sonra evlendik biz. Nereli olduğu, dini, ırkı, anası babası hiç sormadım bile. Hayatımda da başka kimseyle o elektriği yakaladım. Siz de lütfen hislerinizi inanım
Ben kendi duygularımdan eminimde onunkinden emin değiilim

Ben kendi duygularımdan eminimde onunkinden emin değiilim
Onunkileri de lütfen kendi içinizde objektif olarak değerlendirmeye çalışın. Kalbiniz size söylesin. Zaten anlarsınız. Eğer ben kalbim yerine milleti dinleseydim çoktan vazgeçecek tim. İnsanlar o anda o kadar alaycı, düşüncesiz olabiliyor ki. Ben eve giderken hep artı eksi tablosu yapardım kafamda. Bi an gelir o da hoşlanıyor diye sevinirdim, bir an gelir üzülürdüm. En sonunda aman dedim boşver sevmek ayıp mı. Yanlış bir şey yapmıyorsun. Varsın anlasın. Sevmiyorsa da ne yapayım vardır bir hayır. Kendinize inanın. İmkansız diye bir şey yok.

Onunkileri de lütfen kendi içinizde objektif olarak değerlendirmeye çalışın. Kalbiniz size söylesin. Zaten anlarsınız. Eğer ben kalbim yerine milleti dinleseydim çoktan vazgeçecek tim. İnsanlar o anda o kadar alaycı, düşüncesiz olabiliyor ki. Ben eve giderken hep artı eksi tablosu yapardım kafamda. Bi an gelir o da hoşlanıyor diye sevinirdim, bir an gelir üzülürdüm. En sonunda aman dedim boşver sevmek ayıp mı. Yanlış bir şey yapmıyorsun. Varsın anlasın. Sevmiyorsa da ne yapayım vardır bir hayır. Kendinize inanın. İmkansız diye bir şey yok.
Peki siz ne düşünüyorsunuz benim yazdığımdan sizce o olumlu mu

X