Merhaba kızlar, ben bir okulda öğretmenim tayin isteyerek geldim bu okula, ilk günümde bir erkek öğretmen vardı bana çok sıcak kanlı bir şekilde hoşgeldiniz demişti,bunun öncesinde de beni sürekli izlediğini görmüştüm, en son öğretmenler odası boş kalınca o da gelip benimle iletişime geçti , daha önce oraya yeni gelen samimi olduğum benimle aynı gelen bir arkadaşa sorduğumda bana hoşgeldin demedi dedi, 1 hafta sonra uzaktan beni gizli bi şekilde bana baktığını gördüm dikkatli bi şekilde inceliyormuş giibi, ve başka bi gün en son öğrenciler çıkarken biz öğretmenlerle toplanmıi servis bekliyorduk o da önümüzden geçiyordu ve önümüzden gçeerken ben o an bişey oldu ben arkamı dönmek zorunda kaldım o an göx göze gelemedik ama bu baya yol almış önümüze geçmişti o sırada ve bir anda arkasını dönüp bana baktı, son olarak yine bir gün okulun girişinden içeri giricem dalgın bi anıma denk geldi onu görmemiştim kapının kenarında dururken geçebilmem için bana yer vermedi , kızlar uzun oldu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür edeirm benim içimi yakan şey bu adamın bu tavırları yüzünden hoşlanmış olmam, bendem ilgilendiğini düşünmüştüm, ama çok büüyk bi yanılgıymış çünkü onu diğer arkadaşlarına sevgilisnden bahsederken duydum evleneceklermiş flaan çok yıkıldım
çok umutlanmıştım içim çok acıyo çok kötü hissediyorum çok mutsuzm çok aklıma girmişti şimdi nasıl tekrar başka birini severim bilmiyorum, işin ilginç yanı sosyal medyası herkese açık olduğu için istek atmadan bakmıştım sevgilisi var mı diye hayır hiçbi paylaşım yoktu onunla ilgili, şimdi bu adama da rezil oldum ondan utandığım için anlamıştır da hoşlandığımı çok hayal kurmuştum evet biliyorum biraz acele ettim ama aşk bi kere akla girince önüne de geçilmiyor şimdi bu umutlandırmak değil mi kızlar
şimdi diyeceksiniz bunlardan mı işaret alıp hoşlandın ama bakışlarını görseydiniz siz de aynı şeyi derdiniz çok mutsuzum.