Geçmek bilmeyen

Violett95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
37
2
29
Merhaba kızlar, ben bir okulda öğretmenim tayin isteyerek geldim bu okula, ilk günümde bir erkek öğretmen vardı bana çok sıcak kanlı bir şekilde hoşgeldiniz demişti,bunun öncesinde de beni sürekli izlediğini görmüştüm, en son öğretmenler odası boş kalınca o da gelip benimle iletişime geçti , daha önce oraya yeni gelen samimi olduğum benimle aynı gelen bir arkadaşa sorduğumda bana hoşgeldin demedi dedi, 1 hafta sonra uzaktan beni gizli bi şekilde bana baktığını gördüm dikkatli bi şekilde inceliyormuş giibi, ve başka bi gün en son öğrenciler çıkarken biz öğretmenlerle toplanmıi servis bekliyorduk o da önümüzden geçiyordu ve önümüzden gçeerken ben o an bişey oldu ben arkamı dönmek zorunda kaldım o an göx göze gelemedik ama bu baya yol almış önümüze geçmişti o sırada ve bir anda arkasını dönüp bana baktı, son olarak yine bir gün okulun girişinden içeri giricem dalgın bi anıma denk geldi onu görmemiştim kapının kenarında dururken geçebilmem için bana yer vermedi , kızlar uzun oldu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür edeirm benim içimi yakan şey bu adamın bu tavırları yüzünden hoşlanmış olmam, bendem ilgilendiğini düşünmüştüm, ama çok büüyk bi yanılgıymış çünkü onu diğer arkadaşlarına sevgilisnden bahsederken duydum evleneceklermiş flaan çok yıkıldım çok umutlanmıştım içim çok acıyo çok kötü hissediyorum çok mutsuzm çok aklıma girmişti şimdi nasıl tekrar başka birini severim bilmiyorum, işin ilginç yanı sosyal medyası herkese açık olduğu için istek atmadan bakmıştım sevgilisi var mı diye hayır hiçbi paylaşım yoktu onunla ilgili, şimdi bu adama da rezil oldum ondan utandığım için anlamıştır da hoşlandığımı çok hayal kurmuştum evet biliyorum biraz acele ettim ama aşk bi kere akla girince önüne de geçilmiyor şimdi bu umutlandırmak değil mi kızlar şimdi diyeceksiniz bunlardan mı işaret alıp hoşlandın ama bakışlarını görseydiniz siz de aynı şeyi derdiniz çok mutsuzum.

Son düzenleme:

Yahu bakmakla sevgi mi olur
Adamın hareketlerine bir anlam yüklemeye çalışmışsınız gibi geldi bana
Bu sabah nedir böyle bu konuda öğretmen , diğer konuda bir doktor abidik gubidik adamlar için mutsuz kadınlar ne tarafa baksam, yapmayın Allah aşkına, kendinizi sevin elalemi sevmeden önce

Sizde olsaydınız umutlanmaz mıydınız ama

Sizde olsaydınız umutlanmaz mıydınız ama

Yahu insanlar birbirine medeniyet gösterir hoş geldin der, gülümser, bakar vs... bunlardan aşık olunacak doneyi nasıl çıkardınız anlamadım ki
Velev ki umutlandınız içim acıyo çok mutsuzum falan yazmışsınız bu kadar dram yaratacak hangi duyguyu oluşturabilir bir iki bakış, selamlaşma aklımı yedireceksiniz bana
Koskocaman aklı selim insanlarsınız yapmayın, adamı tanımıyorsunuz bile, ne aşkı ne umudu

ya bazı konular akıl sınırlarını zorluyor. adam size umut vermemiş, sadece bakmış. ben açıkçası sizin anladığınız şekilde baktığını da sanmıyorum. siz öyle olmasını istediğiniz için öyle gördünüz bence. bunun haricinde hiçbi şey yaşanmamış. bi daha başkasını nasıl severim diyorsunuz.

Diğer hocalara dememiş ama gizliden bakmaya çalışmasının nesi medeniyet

Diğer hocalara dememiş ama gizliden bakmaya çalışmasının nesi medeniyet

Aaaaa vah vah bak görüyomusun diğer hocalara dememiş sana demiş hoşgeldin diye kesin içi tutuşmuştur aşktan da cadaloz sevgilisinden kurtulup gelemiyordur...... dememi bekliyorsan ööööyyyle kalırsın ekran başında :))))
Yolunuza bakın, işinizle ilgilenin aşk, sevgi böyle şeyler değil
Ha sana bir sevgilisi varken yeşil ışık yakmışsa da şerefsiz herifin tekidir yine sevilmez yani olmazzzz :)))

Hoşlanmadan girip aşka bağlama hızınıza yetişemedim.

Kiz valla Öğretmenler de Doktorlarda çildirmiş ilk goruste aşk nedir ya? Ya da bakti diye umutlanmak tufaf.Kendinize gelin
Boş yere üzülmeyin

Size umut vermemiş. Belki bakışlarını siz o şekilde yorumladınız. Gelip tek kelime etmeyen birini nasıl bu kadar sevebilirsiniz. Hiçbir şey yaşanmamış. hayatınıza gerçekten biri girdiğinde unutur gidersiniz. Farklı şeyler düşünün. Saplanmayın. Aklınızı başka şeyler ile meşgul edin derim. Eğer gerçekten de baktıysa sevgilisi varken baya karaktersizmiş. Tabi bunu ancak siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…