Geçmek bilmeyen

Çok üzgün olduğum bir gün boş bi sınıfa girip ağlamıştım.. okula yeni başlayan bi zümrem (erkek) beni ağlarken görmüş endişelenmiş arkamdan gelmişti, sonra yanıma gelip elimi tutmuştu sımsıkı. Anlam yüklemedim elbette.. O anlık bir tepki idi sadece. Gerçekten de altından hiçbir şey çıkmadı, kardeş gibi olduk sonrasında. Sanırım aşık olmaya ihtiyacınız var, umarım karşınıza gönlünüze göre biri çıkar. Bazı davranışlar anlık gelişir, arkasını dönüp bakması da bunun gibi bi şey. Yani temas da kurabilirdi size, dokunabilirdi de.. Anlam yüklemeyin böyle şeylere.

Siz olsanız öylesine dönüp bakar mısınız üstelik merdiven çıkıyor ve yanında çocuklar var konuşuyolar döndüğü taraf benim tarafım ve dönüp direk gözüme bakmıştı bence ilgi duymadığı bir insana bunu yapmaz diye düşünüyorum kendime göre yorumlamıyorum başkasından da duysam ilgi olduğunu düşünürdüm inanın öylesine dönmesi imkansız sadece olayı pek iyi anlatamıyorum

Acaba siz bakıyo mu diye ona çok bakmış olabilir misiniz? Benim aklıma bu geldi. O da haala bana bakıyo mu diye bakmış olabilir mi. Çünkü ben bazen bi mekanda bikaç defa bana baktığını farkettiğim kişiye istemsizce bakarım. Yanlış mı anladım acaba diye.

Konu tanıdık geldi. Ben de öğretmenim. 10 "Kasım töreni ilçede yapılıyordu ve öğrenci grubu götürmüştüm. İlk defa orada gördüm. İkinci defada 24 kasım töreninde. Aynen sizin gibi gözgöze geldik. Konuşmuşluğumuz falan yok. Yanımdaki arkadaşa sordum kim bu diye. Diğer okulun müzik öğretmeni dedi. Hoş çocukmuş dedim. Sevgilisi var, bulaşma dedi. Ben de o an espriyle karışık ayırırız canım ne olacak dedim. İki üç defa daha karşılaştık. Ama hiç konuşmadık. En son öğretmen servisine bindik. Ben çarşıda indim, o da bir durak sonra inip geri yürümüş. Baktım karşıdan geliyor. Çay içelim mi dedi. Kafeye gittik. Kafeden çıktığımızda elimi tuttu.İki ay sonra evlendik. Şimdi 15 yıllık evliyiz. Sorarsanız eğer o an anladım, o an aşık oldum,enteresan şekilde güvendim. Sevgilisi gerçekten varmış. Kıza güzel bir şekilde anlattı.Ben aşık oldum dedi. Aklımda başka biri varken seninle devam edemem dedi. Kız uzun süre aradı. Ama kızla sevgili olurken aşık olmadığını ve eğer bir gün aşık olursa ayrılacağını söylemiş. Kız da evlendi. Hem de doktorla. Oldukçada rahat, mutlu bir hayatı var. Bizm de çok şükür öyle. Hatta eşimin köyüne ilk gittiğimde akrabaları beni o kız zannettiler falan. Ama kısmet işte. Yani olmayacak diye bir şey yok.
Kendiniz yapmışsınız yapacağınızı konu sahibini bari sürüklemeyin. Sevgilisi olan birini ayırmayı düşünen biriyle sevgilisi varken başka birinin elini tutan birisi birbirine denk düşmüş hakikaten ama aşk böyle bi şey değil hanımefendi. Aşık olsaydı önce ayrılır sonra sizin karşınıza çıkardı. Saçma sapan hayatlar

Sevgili konu sahibi. Adam sizle ilgilenmiş olabilir elbette ama bunu illa aşka bağlamayın derim. Gönül eğlendirmek de istemiş olabilir siz tamamen yanlış anlamış da olabilirsiniz. İki bakışla adama aşık olup şimdi kimi seveyim diye düşünmenizden anlaşılıyor ki pek deneyiminiz yok bu konularda. Böyle tiplerden uzak durmanızı tavsiye ederim ben. Eğer o da iki bakışla size aşık olduysa zaten gelir duygularını söyler ama sanmıyorum pek öyle olacağını. O yüzden ama döndü baktı ama bana hoşgeldin dedi gibi şeylere anlam yüklemeyi bırakıp önünüze bakın

Kendiniz yapmışsınız yapacağınızı konu sahibini bari sürüklemeyin. Sevgilisi olan birini ayırmayı düşünen biriyle sevgilisi varken başka birinin elini tutan birisi birbirine denk düşmüş hakikaten ama aşk böyle bi şey değil hanımefendi. Aşık olsaydı önce ayrılır sonra sizin karşınıza çıkardı. Saçma sapan hayatlar
Bizde kimse kimsenin karşısına çıkmadı. Planlı programlı bir olay yoktu. O kadar tesadüf gelişti ki. Hani bu eşi olayı. Öyle bekleyecek vakit de yoktu. Sıradan bir ilişki, aşk, evlilik değil bizimkisi. Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. O dereceki biz iki ayda evlendik, düğün, gelinlik, eşya hiçbir şey yapmaya vaktimiz olmadan. Sadece birlikte yaşamalıyız, ayrı kaldığımız her an hayattan kayıptır diye. İlk zamanlar çok ağlardım Allahım eşim bir gün ölecek yada ben öleceğim diye. İlk fırsatta aynı okula tayin istedik. 13 "yıldır aynı okuldayız.Lütfen aslını bilmeden yorum yapmayın. Bazen insanlar yanlış insanlarla ilişki yaşayabiliyor. Bu çok normal.

Aradaki elektriği size anlatmak imkansız. Ya biz eşimle başka bir yerde, başka rollerde karşılaşsak da aynı şey olacaktı. Ben onun o an mesleğini, yaşını, memleketini, dinini hiçbir şeyi bilmiyordum. Tören belediyenin salonundaydı. Deselerdi bana bu adam belediyede işçi yine yine evlenecektim.Öyle bir durum ki tamamen karşınızdaki insana duyduğunuz aşk. Normalde insanlar az çok bilgi sahibi oluyorlar birbirlerinden. Biz ilk görüşte aşık olduk. Hatta 24 Kasım da yanımda yanımda okul müdürü vardı, o bile ortamdaki elektriği hissetmişti. Bayan müdürdü.çok çok tuhaf bir duyguydu. Peri masalı gibi. Kendimi bu açıdan çok şanslı sayarım.

Evet sevgilim oldu o da böyle bakışmayla başlamıştı, bende bayan öğretmenlere hoşgeldin derim onlarda bana hoşgeldin der ama o dediğiniz terbiyesiz şeyi hissetmem asla da düşünmem ben sadece o erkek hoca bana hoşgeldin derken çok güzel gülmüştü ve bu da benim boş anıma denk geldi hoşlandım o hoşgeldin demeden önce de uzun uzun baktığını dedikten sonra da baktığını fark ettim ayrıca bende sıcakkanlı bi insna değilim hatta hoşgeldin demediği diğer arkadaşlarım daha sıcak kanlı

O terbiyesiz şey dediğiniz nedir? Neden sadece kadınlara hoşgeldin diyorsunuz herkes sizin gibi hoşgeldinden anlam çıkartır diye düşünüyorsanız öyle bir şey olmaz bu durum size özgü

O terbiyesiz şey dediğiniz nedir? Neden sadece kadınlara hoşgeldin diyorsunuz herkes sizin gibi hoşgeldinden anlam çıkartır diye düşünüyorsanız öyle bir şey olmaz bu durum size özgü
Tek hoşgeldinden anlam çıkarmıyorum erkeklere de hoşgeldiniz derim ama bana denilen hoşgeldini kimse o kdr güzel söylememişti ki unutamadım bu zmna kadar

Bu dediğiniz başka bişey benim dediğim başka bişey ben sadece derin bi üzüntü çektiğimi dile getirdim elbette bu anlattığınız benim üzüntümle kıyaslanmaz
Meslektaşımsınız ama duygu durumu böyle olan birinin öğretmen olmasını istemiyorum açıkçası.. kinaye ordaki yazdıklarım, elbette sizin yaşadıklarınız çok farklı ama bu yazdıklarımı yaşamış gibi üzülüyorsunuz. Gerek yok hocam, hayat bir erkeğin yada bir kadının ardından üzülmeyecek kadar kısa ve değerli. Demek ki bakışları yanlış yorumladınız, belki birine benzetti belki dostane yaklaştı da siz hemen farklı anlama çekince uzak durması gerektiğini anladı.
Kendi çalıştığım okulda geçen günlerde bi hadise yaşandı, okula yeni başlayan hanım kızımız çok cana yakındı herkesle sohbet edip gülüyordu vs. Bir de erkek hocamız vardı ki hemen kapıldı bu hocamıza sınıfından çıkmak istemedi okuldaki herkes fark etti çünkü kıza sülük gibi yapıştı amiyane tabirle. Kız erkek arkadaşının olduğunu vs söylemesine rağmen sevgili sonuçta ayrılır kafasındaydı beyimiz. Kızcağız en sonunda bugün erkek arkadaşını okula getirdi, herkesle tek tek tanıştırdı mesaj verir gibi :) insanları bu duruma düşürmemek lazım. Bi bakıştan hemen hayal dünyasına atlamamak lazım. En azından karşınıza geçip sizi tanımak istiyorum etkilendim derse o zaman acaba der, yola çıkar o zaman hayallere dalarsınız yine de temkinli olmak lazım

Yazan oldu mu bilmiyorum ama aynı senaryoyu okullar kapanmadan biri daha yazdı, arkadaşım adına yazıyorum diyerek.
Kapıdan geçerken yol vermedi diye hoşlanmak😂
Bu konuyu bırakın artık amma takıntı yapmışsınız iki baktı diye.

Aynı üye olduğunuza adım kadar eminim, bir öğretmenin gözümün içine baktı diye aylarca aşk acısı çekmesi ne trajik. Yeni öğretmensiniz belli, keşke enerjinizi öğrencilerinize verseniz.
Sizin zihniyetinizde olsak kimseyle muhabbet etmememiz lazım, oysa biz karşı cinsten de olsa öğretmen arkadaşlarımızla gayet eğlenceli mıhabbetler ediyoruz, kimsede hoşlantı olmuyor.

Ay konunuz bana lisedeki bir kız arkadaşımı anımsattı. Oda kendisine her bakan, samimi konuşan çocuk için bana aşık diye dolanırdı. ☺☺Kocaman meslek sahibi kadınsınız adam size kur yapmamış, iltifat etmemiş, başbaşa buluşma teklif etmemiş, sevgilim yok dememiş,sadece bir ikimkez göz göze gelmeye, bir hoşgeldin ve öğrwtmebler odasındaki sohbete ne kadar anlam yüklemişsiniz. Burada eşinin iş yerindeki bayan iş arkadaşları ile samimi konuşanların tepki vermesine kızıyordum ama sizin gibi bayanları görünce hak vermeye başladım
Ne yapsaydı adam sizi görünce sevgilisi olduğu için arkasını dönüp gitse miydi selam vermeden ? Birde adama laf söylüyorsunuz. O kadar hayal kurdum diye bir defa başbaşa buluşmadığınız adamla ilgili ne hayal kurdunuz acaba? Bence biran evvel kadınla erkeğin flört olmadan da iletişim kurabileceğinin farkına varın. Yoksa aynı şey başınıza daha çok gelir haberiniz olsun

ya cok alakasız gelecek ama sız kac yasında ve ne ogretmenısınız
cumleler devrık harf hataları dolu ogretmenler topluma ornek olan ınsanlardır
konunuzda yenı ergenlıge gırmıs ilk kez bırınden hoslanmış aşkı tanımayan kadınlıgı bılmeyen mınık bır kız cocugunu andırıyor acıkcası bakısmayla ask yol vermemeyle ılerısı dusunulseydı oooooo yanı

Adam oynağın teki belli bile bile yapmış resmen boşver gtsn umursamazdan gel artık ypıcak bişi yok

Ya arkadaşlar var öyleleri.. Ben de bir kursa gidiyordum, o kursa başlamadan önce ilginç bir rüya görmüştüm anlamına bakmıştım aşk gibi bişeyler yazıyordu. Sonra kursa başladım, Kursaki hoca var ya ders boyunca hiç söylemiyorsa 20 kere benim adımı söylüyordu.. M hanım şöyle yaptı siz de öyle yapın, M hanım da M hanım.. Hatta başka bir sınıftan başka bir kız geldi siz kime diyorsunuz M Hanım diye benim adım da M diye sordu o derece yani.. Bana bu kadar dikkat çekici farklı davranan hoca meğerse evli olduğu gibi karısı da 9 aylık hamileymiş..

X