Geçmek bilmeyen

Kusura bakmayın ama siz umutlanmaya yer aramışsınız. Velev ki baktı diyelim eee her bakan aşkından ölüyor mu? Umutlanmak için yine çok yetersiz. Üstelik baya bi drama yaratmışsınız bir daha birini nasıl severmişsiniz. Ne yaşadınız bu kadar da dertlendiniz? Nezaket kuralı diye bir şey vardır her size nazik davranan erkekten umutlanırsanız yandınız. Bu zamana kadar evden çıkmadınız mı diycem ama okumuş öğretmen olmuş çalışan kadınsınız, biraz gözden geçirin tavırlarınızı garip kaçıyor çünkü

Size umut vermemiş. Belki bakışlarını siz o şekilde yorumladınız. Gelip tek kelime etmeyen birini nasıl bu kadar sevebilirsiniz. Hiçbir şey yaşanmamış. hayatınıza gerçekten biri girdiğinde unutur gidersiniz. Farklı şeyler düşünün. Saplanmayın. Aklınızı başka şeyler ile meşgul edin derim. Eğer gerçekten de baktıysa sevgilisi varken baya karaktersizmiş. Tabi bunu ancak siz bilirsiniz.
Arkasını dönüp bakması bilerek değil mi yani çok belli bilerek olduğu olayı bizzat yaşadığım için biliyorum

Kusura bakmayın ama siz umutlanmaya yer aramışsınız. Velev ki baktı diyelim eee her bakan aşkından ölüyor mu? Üstelik baya bi drama yaratmışsınız bir daha birini nasıl severmişsiniz. Ne yaşadınız bu kadar da dertlendiniz? Nezaket kuralı diye bir şey vardır her size nazik davranan erkekten umutlanırsanız yandınız. Bu zamana kadar evden çıkmadınız mı diycem ama okumuş öğretmen olmuş çalışan kadınsınız, biraz gözden geçirin tavırlarınızı garip kaçıyor çünkü
Yürürken arkasını dönüp bi anda neden baktı o zmn hiç bi neden yokken üstelik

Yürürken arkasını dönüp bi anda neden baktı o zmn hiç bi neden yokken üstelik
Öylesine bakmış olamaz mı? Neden her şeyden bir sonuç çıkartmak istiyorsunuz? Tamam istediğiniz cevabı vereyim size aşıkkk <333 yoksa bir insan neden bir insana bakar şahsen benim bütün tanıdıklarım yere bakarak yürüyor, hele arkasını dönmek daha bunu yapana denk gelmedim kesin sevgilisinden kurtulmak istiyor ama işte kız peşini bırakmıyor siz beklemeye devam edin

2 seçenek var
yanlış anladıysanız üzerinde durmaya gerek yok arada flört dene ek kadar bi konuşma vs. geçmemiş / adamın sevgilisi var etik değil
doğru anladıysanız sevgilisi varken başkalarına mavi boncuk dağıtandan adam olmaz sevgilisi olduğunu duymanız her şekilde çok çok iyi olmuş

Öylesine bakmış olamaz mı? Neden her şeyden bir sonuç çıkartmak istiyorsunuz? Tamam istediğiniz cevabı vereyim size aşıkkk <333 yoksa bir insan neden bir insana bakar şahsen benim bütün tanıdıklarım yere bakarak yürüyor, hele arkasını dönmek daha bunu yapana denk gelmedim kesin sevgilisinden kurtulmak istiyor ama işte kız peşini bırakmıyor siz beklemeye devam edin
Siz olsanız öylesine dönüp bakar mısınız üstelik merdiven çıkıyor ve yanında çocuklar var konuşuyolar döndüğü taraf benim tarafım ve dönüp direk gözüme bakmıştı bence ilgi duymadığı bir insana bunu yapmaz diye düşünüyorum kendime göre yorumlamıyorum başkasından da duysam ilgi olduğunu düşünürdüm inanın öylesine dönmesi imkansız sadece olayı pek iyi anlatamıyorum

2 seçenek var
yanlış anladıysanız üzerinde durmaya gerek yok arada flört dene ek kadar bi konuşma vs. geçmemiş / adamın sevgilisi var etik değil
doğru anladıysanız sevgilisi varken başkalarına mavi boncuk dağıtandan adam olmaz sevgilisi olduğunu duymanız her şekilde çok çok iyi olmuş
Doğru anladığıma eminim

Merhaba kızlar, ben bir okulda öğretmenim tayin isteyerek geldim bu okula, ilk günümde bir erkek öğretmen vardı bana çok sıcak kanlı bir şekilde hoşgeldiniz demişti,bunun öncesinde de beni sürekli izlediğini görmüştüm, en son öğretmenler odası boş kalınca o da gelip benimle iletişime geçti , daha önce oraya yeni gelen samimi olduğum benimle aynı gelen bir arkadaşa sorduğumda bana hoşgeldin demedi dedi, 1 hafta sonra uzaktan beni gizli bi şekilde bana baktığını gördüm dikkatli bi şekilde inceliyormuş giibi, ve başka bi gün en son öğrenciler çıkarken biz öğretmenlerle toplanmıi servis bekliyorduk o da önümüzden geçiyordu ve önümüzden gçeerken ben o an bişey oldu ben arkamı dönmek zorunda kaldım o an göx göze gelemedik ama bu baya yol almış önümüze geçmişti o sırada ve bir anda arkasını dönüp bana baktı, son olarak yine bir gün okulun girişinden içeri giricem dalgın bi anıma denk geldi onu görmemiştim kapının kenarında dururken geçebilmem için bana yer vermedi , kızlar uzun oldu buraya kadar okuduğunuz için teşekkür edeirm benim içimi yakan şey bu adamın bu tavırları yüzünden hoşlanmış olmam, bendem ilgilendiğini düşünmüştüm, ama çok büüyk bi yanılgıymış çünkü onu diğer arkadaşlarına sevgilisnden bahsederken duydum evleneceklermiş flaan çok yıkıldım :KK43: çok umutlanmıştım içim çok acıyo çok kötü hissediyorum çok mutsuzm çok aklıma girmişti şimdi nasıl tekrar başka birini severim bilmiyorum, işin ilginç yanı sosyal medyası herkese açık olduğu için istek atmadan bakmıştım sevgilisi var mı diye hayır hiçbi paylaşım yoktu onunla ilgili, şimdi bu adama da rezil oldum ondan utandığım için anlamıştır da hoşlandığımı çok hayal kurmuştum evet biliyorum biraz acele ettim ama aşk bi kere akla girince önüne de geçilmiyor şimdi bu umutlandırmak değil mi kızlar :KK43: şimdi diyeceksiniz bunlardan mı işaret alıp hoşlandın ama bakışlarını görseydiniz siz de aynı şeyi derdiniz çok mutsuzum

Takıntınız yeni birinden hoşlanmaya başlayınca otomatikman geçecek çok da kafa yormayın. Zamanla en büyük aşklar bile unutuluyor bu ne ki , atlatırsınız içiniz rahat olsun.

Bende bi okulda calismaya başladığımda bir erkek öğretmen sürekli gözlerini ayırmadan bana bakıyordu. Çok da belli ediyordu başkaları da farkediyordu. O kadar rahatsız olmuştum ki. Halbuki o yaz evlenmiş adam daha evleneli bi ay olmuş. Daha öncesinden de vukuatları varmış. 2 kişiyi aynı anda idare etmeleri falan. Sadece bakıyorsa vardır bir bit Yeniği . Tanışmak görüşmek isteyen gelip insan gibi konuşur...Üzülmeyin değmez.

Bende bi okulda calismaya başladığımda bir erkek öğretmen sürekli gözlerini ayırmadan bana bakıyordu. Çok da belli ediyordu başkaları da farkediyordu. O kadar rahatsız olmuştum ki. Halbuki o yaz evlenmiş adam daha evleneli bi ay olmuş. Daha öncesinden de vukuatları varmış. 2 kişiyi aynı anda idare etmeleri falan. Sadece bakıyorsa vardır bir bit Yeniği . Tanışmak görüşmek isteyen gelip insan gibi konuşur...Üzülmeyin değmez.
Peki siz ne düşünüyosunuz bu arkasını dönme olayında

Çalışma ortamlarında sık yaşanan bir durum hocam. Önüne bakacaksın yani unutmak zorundasın, yanlış anlamışsın belli ki.

Siz olsanız öylesine dönüp bakar mısınız üstelik merdiven çıkıyor ve yanında çocuklar var konuşuyolar döndüğü taraf benim tarafım ve dönüp direk gözüme bakmıştı bence ilgi duymadığı bir insana bunu yapmaz diye düşünüyorum kendime göre yorumlamıyorum başkasından da duysam ilgi olduğunu düşünürdüm inanın öylesine dönmesi imkansız sadece olayı pek iyi anlatamıyorum

Kim bilir kaç kere bir insana öylesine dönüp baktım hepsi sizin gibi düşünmemiştir inşallah. Bir insanın bir insana ilgi duyması için somut bir gerçeklik olması lazım yok döndü baktı yok hoşgeldin dedi gibi değil ama. Size hiç mesaj attı mı, telefon numaranızı aldı mı, sosyal medyadan ekledi mi, birlikte yemeğe çıktınız mı, sizi eve bırakmayı teklif etti mi, okul dışında görüşmek istedi mi, teneffüste gel birlikte kahve içelim dedi mi? Bu kadar insan yazdı size düşünce yapınızda sorun olduğunu siz ısrarla diretiyorsunuz. Kırmak istemiyorum ama sizin yaptığınıza biz halk arasında kendi kendine gelin güvey olmak diyoruz. Farzedelim haklısınız size ilgisi var eee adamın evlenmeyi düşündüğü sevgilisi varmış. Bu hoş bir durum mu? Kendi kendinize karalar bağlayıcınıza her aklı başında insanın yapması gerektiği gibi vay demek böyle çirkin bir insanmış diyerek kurtulduğunuza şükredip yolunuza bakmak gibi bir seçeceğiniz varken siz hala aynı yerde sayıyorsunuz. Sırf bir insan dönüp baktı diye platonik aşka tutulup karalar bağlamak hemde bu yaşta, bu eğitim durumunda birine hiç yakışmıyor

Kim bilir kaç kere bir insana öylesine dönüp baktım hepsi sizin gibi düşünmemiştir inşallah. Bir insanın bir insana ilgi duyması için somut bir gerçeklik olması lazım yok döndü baktı yok hoşgeldin dedi gibi değil ama. Size hiç mesaj attı mı, telefon numaranızı aldı mı, sosyal medyadan ekledi mi, birlikte yemeğe çıktınız mı, sizi eve bırakmayı teklif etti mi, okul dışında görüşmek istedi mi, teneffüste gel birlikte kahve içelim dedi mi? Bu kadar insan yazdı size düşünce yapınızda sorun olduğunu siz ısrarla diretiyorsunuz. Kırmak istemiyorum ama sizin yaptığınıza biz halk arasında kendi kendine gelin güvey olmak diyoruz. Farzedelim haklısınız size ilgisi var eee adamın evlenmeyi düşündüğü sevgilisi varmış. Bu hoş bir durum mu? Kendi kendinize karalar bağlayıcınıza her aklı başında insanın yapması gerektiği gibi vay demek böyle çirkin bir insanmış diyerek kurtulduğunuza şükredip yolunuza bakmak gibi bir seçeceğiniz varken siz hala aynı yerde sayıyorsunuz. Sırf bir insan dönüp baktı diye platonik aşka tutulup karalar bağlamak hemde bu yaşta, bu eğitim durumunda birine hiç yakışmıyor
Olayları yaşamadığınız için bilmiyorsunuz uzaktan konuşması çok kolay
Belki başka bir şey için dönüp bakmıştır. 30 yıldır çalışıyorum iş arkadaşlarımın her selamından, her bakışından her çay ısmarlamasından ya da benim bunları yapmamdan ilgi, sevgi, aşk sonucuna varacak olsaydık yanmıştı herkes...
hayır sadece bana baktı gözümün içine başını çevirdiğinde beni göreceğini de biliyordu üstelik

hayır sadece bana baktı gözümün içine başını çevirdiğinde beni göreceğini de biliyordu üstelik

Bence bu sorunun cevabını ben veremem.

Kendisine gidip sorsanız? Ben bu bu durumlardan böyle bir sonuca vardım, yanlış mı anladım acaba? diye. Hem içiniz rahatlamış olur. Hem de olayı netleştirmiş olacağınızdan acınız dinmiş olur.

Biz okula gelen bütün kadın/erkek öğretmenlere hoşgeldiniz diyoruz. Hatta bekar erkek arkadaşlarımız ev bulmaları konusunda yardım ediyorlar. Yeri gelince eşyalarını vs taşıyorlar. Bazen istisnalar oluyor sürekli suratını asanlarla mesela hiç konuşmuyoruz bile. Beyfendi sıcak kanlıdır, siz bakıyorsunuz diye bakıyordur belki. Yanlış anlamayın ama her kapımı açana, gülümseyip sabah asansörde günaydın merhaba nasılsınız diyenlerden, eşyalarımı taşımama yardım edenlerden, hocam sizi bırakayım deyip evime bırakanlardan umutlanacak olsaydım ooohoooooo :) değerli meslektaşım lütfen sana bakan, konuşan hatta arada seni süzen insanları yanlış anlama. Saçını makyajını kıyafetini merak edip bakabiliyor insanlar. Kaldı ki okul ortamı bir müddet sonra aile ortamı gibi oluyor. Biri gelip sizce açıkça konuşmadıkça da lütfen insanların hareketlerini yanlış algılamayın.

Buradaki hiç Kimse yaşamadı kimse bilmiyor herkes uzaktan konuşuyor. Kendinizden bu kadar eminseniz başka yorum kabul etmiyorsanız niye konu açtınız?

X