Arkadaşım çok canımı sıktı😞

O sizce doğru
Ben bence doğru olanı yazdım
Kaliteylede ilgisi yok bazılarının istediği dilden konuşmak gerek ki anlasınlar
Surekli muhatap olmak zorunda olduğum biriyse elbette gereken cevabı veririm ki bir daha yapamasın ama bu kişiyle iletişim kesilebilecek biri neden kendimi ve çocuğumu toksik ilişkiye maruz bırakayım ki

Benzer durumu yaşadım aynı annesinin tavırları çocukta da vardı kızımın onun davranışlarından etkilenmesini istemediğim için direkt görüşmeyi hatta selamı bile kestim.
Kesinlikle katılıyorum aynı davranışları çocuğundada var hatta bizimkini etkiliyor du çoğu zaman demekki hayırlısı buymuş

Direk iletişimimi keseceğim bugün olunca şaşırdım kaldım ortada hiçbişey yok. Demekki içten içe hep fesatlık yapıyormuş. İnsanları anlamak zor 32 yaşindayım hala ders alamamışım. Oğlum sürekli tutturcak X arkadaşıma gidelim diye bunuda biliyorum çünkü 2 yıldır yaz kış birlikte oynadılar gerçekten çok üzgünüm 😞
Böyle davranan annelerin maalesef çocuklarında da bu tarz davranışlar oluyor en güzeli iletişimi kesmek bir iki kez söyler gidelim diye sonra bırakır.

Bu kişi sizin arkadaşınız değil arkadaşım diyip durmayın. Çocuğunuzda küçük başka oynayacak çocuklar bulur çok da lazım değil bence. Görünce selam verin geçin sadece muhatap olmayın bir daha. Sanırım oğlunuzu kendi oğluyla kıyaslayıp küçücük çocuğu kıskanıp çekememiş, böyle ruh hastası çok toplum içinde.

Benim de yıllar önce buna yakın bi tecrübem oldu hemen arkadaşlığımı kestim. O arkadas daha sonra aradı iletişime geçmeye cok çalıştı ama ben asla geri adım atmadım. İyi ki de kesmişim diyorum ne yani işim gücüm yok bide onun eleştirileriyle mi uğraşacaktım. Size de tavsiyem arkadaşlığınızı kesin atın.

Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz yaşlarımız da yakın çocuklarımızda akran. İkimizde aynı yaşlarda erkek evladı var. Bu sene aynı anaokuluna verdik. Herşey iyi hoş derken bu arakadaşımın bambaşka yüzüne görmeye başladım sürekli oğlumu eleştiriyor işte çok büyük görünüyor senin oğlun çok sakın hiç erkek çocuğu gibi değil kız gibi yetiştiriyorsun(onun oğlı aşırı yaramaz ve boy olarak bizimkinden kısa) bende şaşırıp kalıyorum her çocuk bir değil diyorum içten içe kıskandığını hissediyorum çok üzülüyorum. Asla bu tarz olayları sevmem kimsenin çocuğuna asla laf etmem böyle bir insan olduğum halde bu tarz konuşmaları canımı sıkıyor. Bugün de okuldan almaya gittiğim de başka bir veli ile konuşuyor du hiç dönüp bana bakmadı bile neyse oğlumu aldım yanına gittim diğer konuştuğu arkadaşa hadi gidelim ayşe birlikte oynasın çocuklar diye gitti. Bizimkide ağladı arkalarından benimle arkadaş değilmisin beni unuttunmu vs diye yani çok pis satışa geldim anlamda veremedim. Siz olsanız ne yaparsınız. Yüzüne bakmamayı düşünüyorum çok kırdı beni gerçekten
Yavrum benim ya benimle arkadaş değil misin ❤ su çocukların masumluguna öyle hayranım ki. Benim oğlum da çok duygusal balık burcu bi de. Bosverin hic belli etmeyin. Zaten sinir sinir konuşmuş ayrıca benim oğlum da iridir. Kilolu olduğu zamanlar birisi kilolu dese çok uyuz oluyordum 😁.

Dengesiz ne yaptığı belli olmayan negatif enerji aldığın insanlardan uzak dur gerek yok böyle tiplere seninde hayat enerjini sömürürler anca gördüğün yerde selamun aleyküm aleyküm selam bukadar.

Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz yaşlarımız da yakın çocuklarımızda akran. İkimizde aynı yaşlarda erkek evladı var. Bu sene aynı anaokuluna verdik. Herşey iyi hoş derken bu arakadaşımın bambaşka yüzüne görmeye başladım sürekli oğlumu eleştiriyor işte çok büyük görünüyor senin oğlun çok sakın hiç erkek çocuğu gibi değil kız gibi yetiştiriyorsun(onun oğlı aşırı yaramaz ve boy olarak bizimkinden kısa) bende şaşırıp kalıyorum her çocuk bir değil diyorum içten içe kıskandığını hissediyorum çok üzülüyorum. Asla bu tarz olayları sevmem kimsenin çocuğuna asla laf etmem böyle bir insan olduğum halde bu tarz konuşmaları canımı sıkıyor. Bugün de okuldan almaya gittiğim de başka bir veli ile konuşuyor du hiç dönüp bana bakmadı bile neyse oğlumu aldım yanına gittim diğer konuştuğu arkadaşa hadi gidelim ayşe birlikte oynasın çocuklar diye gitti. Bizimkide ağladı arkalarından benimle arkadaş değilmisin beni unuttunmu vs diye yani çok pis satışa geldim anlamda veremedim. Siz olsanız ne yaparsınız. Yüzüne bakmamayı düşünüyorum çok kırdı beni gerçekten
Mal mı biraz. Ona ne ki senin oglundan. Oglun saygısızlık mi yapti diycem ufacık cocuk ne yapicak. Terbiyesiz kadin sidikli

Yavrum benim ya benimle arkadaş değil misin ❤ su çocukların masumluguna öyle hayranım ki. Benim oğlum da çok duygusal balık burcu bi de. Bosverin hic belli etmeyin. Zaten sinir sinir konuşmuş ayrıca benim oğlum da iridir. Kilolu olduğu zamanlar birisi kilolu dese çok uyuz oluyordum 😁.
Ya zaten çok naifdir çok üzüldü eve geldi uyudu hemen. Masum yavrular ne kadar korusakta hayatın acı gerçeklerine maruz kalacaklar işte böyle

Mal mı biraz. Ona ne ki senin oglundan. Oglun saygısızlık mi yapti diycem ufacık cocuk ne yapicak. Terbiyesiz kadin sidik
Şimdiye kadar ondaki fesatligi farkedemediniz mi?
Ufak tefek saçmalıkları oldu tabi dedim insan beşer şaşar. Canı sıkkındır ailesi ile sorunları vardır diye idare ettim hep ama bi anda böyle yapması şaşırtıcı. Birde herkesle kolay kolay samimi de olmam malesef bu hareketiyle aslında gerçekten fesat ve iki yüzlü olduğunu gösterdi

Bu kişi sizin arkadaşınız değil arkadaşım diyip durmayın. Çocuğunuzda küçük başka oynayacak çocuklar bulur çok da lazım değil bence. Görünce selam verin geçin sadece muhatap olmayın bir daha. Sanırım oğlunuzu kendi oğluyla kıyaslayıp küçücük çocuğu kıskanıp çekememiş, böyle ruh hastası çok toplum içinde.

Durup dururken mi yaptı size bunu? Eğer öyleyse siz dua edin tam yetişme çağındaki çocuğunuzla bu tarz insanların çocuğu arkadaş olmasın. Kendi kendilerine defolup gitmişler işte ne güzel.

Uzak dur

Teşekkürler kızlar bazen yanlış kararlar alıp fevri bir hareketle herşeyi bitiriyoruz. Dedim bu sefer başka fikirlerde alayım yaptığı çok yanliş ve arkadaşlığıma devam edersem negatif enerjisine maruz kalacağız ben ve oğlum. Birde ilkokul meselesi var şu dakikadan sonra asla aynı sınıfa gitmelerini istemem. Aileler çocuklarını çok etkiliyor.. Zaten oğlu kendisini çok taklit ediyor. Akran zorbalığına maruz kalacağına adım gibi eminim oğlumun. Bu bitiş bizim için hayırlı kapı belkide kimbilir. Üzüldüm evet ama hayırlısı olsun..

Aynen öyle ama insan bi anda bunları yaşayınca arkadaşlık ilişkilerinden soğuyor😞çocuğum için ayrı üzüldüm çok iyi anlaşıyorlardı birde onun oğlu giderken benimkine sen gelmiceksin evine gidiyorsun oh diyor. Ana oğul aynı
Demek ki çocuğun yanında da olumsuz konuşuyor.. Anında postalardım ben olsam.

Durup dururken mi yaptı size bunu? Eğer öyleyse siz dua edin tam yetişme çağındaki çocuğunuzla bu tarz insanların çocuğu arkadaş olmasın. Kendi kendilerine defolup gitmişler işte ne güzel.
Tabi tabi birden bire oldu herşey. Kendimi sorguladım inanın düşündüm en son ne olduğunu gayet normal bi şekilde okuldan ayrıldık. Öğretmenimiz bir gün önce okuldan ayrılırken beni durdurdu oğlunuzun el becerisi çok güzel önceden kreşe mi gitti dedi. Hayır dedim ilk defa. Hem uyumlu hemde dediklerimi aksatmadan yapıyor dedi teşekkür ettim yanımda bu arkadaş da vardı. Şimdi acaba diyorum bundan dolayı saçma sapan kıskançlık yapıp bu tavrımı takındı. En son ihtimal böyle düşünüyorum,zira tam bir ruh hastası kafası yani ..öyleyse yazıklar olsun!

Aynen öyle ama insan bi anda bunları yaşayınca arkadaşlık ilişkilerinden soğuyor😞çocuğum için ayrı üzüldüm çok iyi anlaşıyorlardı birde onun oğlu giderken benimkine sen gelmiceksin evine gidiyorsun oh diyor. Ana oğul aynı
O kadının numarasını silin gitsin, sosyal medyada ekli ise çıkarın. Bir daha sen sağ ben selamet. Onun Ne oldu diyeceğini de sanmam.

Ay ne gülünç bir durum başkasının çocuğunu kıskanmak.

Back
X