• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Bir de cuma cinsiyet öğrenecekti. Bugün gelir bence yazar cinsiyetini💟 Ay tenli anne Ay tenli anne
Yarın gidecez bakalım 😊 pek ümidim yok Khomyuk devlet biraz geç söylüyor sanırım bu arada eşim sokağa çıkma yasağı sebebinden ceza yemiş bilin bakalım nerde işten gelirken 😊 belgesi izni herşeyi var şahsi araba ile gittiğinden dolayı

Yarın gidecez bakalım 😊 pek ümidim yok Khomyuk devlet biraz geç söylüyor sanırım bu arada eşim sokağa çıkma yasağı sebebinden ceza yemiş bilin bakalım nerde işten gelirken 😊 belgesi izni herşeyi var şahsi araba ile gittiğinden dolayı
One ya cidden mi neyle gidecekmis?

Ben oğluma hamileyken ikili teste free beta hcg den cinsiyet tahminlerini okuyup kendime ve cevreme denemiştim

çoğu kişide tutuyordu tabi ama bilimsel bi dayanağı yok
50 altı erkek üstü kız çıkıyordu😇

Neyle gidecekmiş eşiniz işe🤔
Bİri yazmış ya coronda bize çip takacaklardan vileda sopası yasak işine nasıl geldi bu olay diye
ne neden niçin yasak kimse anlamıyor artık

Ben oğluma hamileyken ikili teste free beta hcg den cinsiyet tahminlerini okuyup kendime ve cevreme denemiştim

Bİri yazmış ya coronda bize çip takacaklardan vileda sopası yasak işine nasıl geldi bu olay diye
Heralde toplu tasima kullanip cümleten korona olalim diye çabalaniyor anlamadim bende.
İzin kagidi alirken gideceginiz yere neyle gideceginizi de belirtiyorsunuz.
Esinin kagidi toplu tasima kagidi olabilir de bunun icin de ceza yazilmaz ki ya.
Neye yazacaklarini sasirdilar artik.
Zaten belimiz bukulmus daha cok nasil bukerde sinekten yag cikartiriza döndu iş.
Evde kalanlara aşsaği mahallede ne isin vardi diye yaziyorlar, ışe gidene ozel aracinla gittin diye yaziyorlar.
Resmen yağlı kapi olduk valla

Heralde toplu tasima kullanip cümleten korona olalim diye çabalaniyor anlamadim bende.
İzin kagidi alirken gideceginiz yere neyle gideceginizi de belirtiyorsunuz.
Esinin kagidi toplu tasima kagidi olabilir de bunun icin de ceza yazilmaz ki ya.
Neye yazacaklarini sasirdilar artik.
Zaten belimiz bukulmus daha cok nasil bukerde sinekten yag cikartiriza döndu iş.
Evde kalanlara aşsaği mahallede ne isin vardi diye yaziyorlar, ışe gidene ozel aracinla gittin diye yaziyorlar.
Resmen yağlı kapi olduk valla
Evet insanlar çok zor duruma düştüler 😞
Bu günler bitse bile toparlanmamız çok zor olacak ülkece

Evet insanlar çok zor duruma düştüler 😞
Bu günler bitse bile toparlanmamız çok zor olacak ülkece
Yüz yıl toparlayamayiz biz, zaten bitikdik ama pandemi bu gercekleri herkesin yuzune çarpti.
Daha hala hic bir sey yokmus gibi karsilikli cizgi film atismasi yapiliyor.
Memlekette baska sorun yokmus gibi oyun oynuyorlar sanki.
Gercekten gıcık oldum ya a dan z ye hepsine hemde.

Yüz yıl toparlayamayiz biz, zaten bitikdik ama pandemi bu gercekleri herkesin yuzune çarpti.
Daha hala hic bir sey yokmus gibi karsilikli cizgi film atismasi yapiliyor.
Memlekette baska sorun yokmus gibi oyun oynuyorlar sanki.
Gercekten gıcık oldum ya a dan z ye hepsine hemde.
Onların tuzu kuru🤐olan bizlere olacak

Gidebilsek keşke ama nereye🤔

Benım çoğu arkadaşım gitti Ankara antlaşması ile

Eşime çok dedim bizde gidelim diye 40 yaşında yenı bi düzen yeni bi hayat yeni bi ülke zor gelirmiş
Semt bile zor değiştriyorum ben dedi🥴
Bizi almalarida mesele artik, her yer illallah etmiş durumda 🙍 herkese 2 kez bakiyorlarsa bize 5 kez bakiyorlar.
Anca cok iyi bir meslegin olacak, havada kapilacak insan olacaksinda o zaman hic dusunmeyecekler.
Ellerinden gelse yillardir oralarda olanlari gönderecekler.

Bizi almalarida mesele artik, her yer illallah etmiş durumda 🙍 herkese 2 kez bakiyorlarsa bize 5 kez bakiyorlar.
Anca cok iyi bir meslegin olacak, havada kapilacak insan olacaksinda o zaman hic dusunmeyecekler.
Evet istemiyolar gercekten bıktılar bizden

O kadar çok arkadaşım gitti ki şu son beş senede. Biz kaldık çöküşü görmeye😔😔

One ya cidden mi neyle gidecekmis?
İş yerinin servisi var eşimde gecikti arabayla gitmişti kağıtta da yazmıyo ki sadece servis kullanacak diye ayrıca pandemiden dolayı kendi isteği ile de binebilir özel aracına. Yanında çalıştığı iş arkadaşı da varmış onun izin kağıdını istememiş bile. Emniyete gitti birsey yapamayız önce valilik onaylar cezayı sonra bize kağıt gelir seni çağırrız itiraz edersin mahkemeye mi verirsin ne demiş. Eşimde paranız bitti demi ondan böyle yapıyorsunuz hayırlı görevler demiş posta koydum diyo 😃 len sen neye posta koydun adam geçirmiş cezayı. Şaka Bi yana sinir oldum adam işten gelirken de ceza yerse daha neler gelir başımıza neler.

Ben hiç anlamıyorum öyle sinir oldum ki millet oturur sırf gezmeye çıkar ama eşim işten gelirken ceza yiyo şaka gibi benim önümdeki araca arkamdaki araca hep yazdı diyo kafası bozuk mu adamın anlamadım emniyetten de birsey çıkmamış gitti seve seve ödeyeceğiz ama neden devletimiz sağolsun.!

İş yerinin servisi var eşimde gecikti arabayla gitmişti kağıtta da yazmıyo ki sadece servis kullanacak diye ayrıca pandemiden dolayı kendi isteği ile de binebilir özel aracına. Yanında çalıştığı iş arkadaşı da varmış onun izin kağıdını istememiş bile. Emniyete gitti birsey yapamayız önce valilik onaylar cezayı sonra bize kağıt gelir seni çağırrız itiraz edersin mahkemeye mi verirsin ne demiş. Eşimde paranız bitti demi ondan böyle yapıyorsunuz hayırlı görevler demiş posta koydum diyo 😃 len sen neye posta koydun adam geçirmiş cezayı. Şaka Bi yana sinir oldum adam işten gelirken de ceza yerse daha neler gelir başımıza neler.

Ben hiç anlamıyorum öyle sinir oldum ki millet oturur sırf gezmeye çıkar ama eşim işten gelirken ceza yiyo şaka gibi benim önümdeki araca arkamdaki araca hep yazdı diyo kafası bozuk mu adamın anlamadım emniyetten de birsey çıkmamış gitti seve seve ödeyeceğiz ama neden devletimiz sağolsun.!
Yazık gercekten 😞

çok geçmiş olsun

Ya millet geziyor bir de cidden ya
Bizim burda ufak bir koruluk var şehir merkezinin göbeğinde. Ana caddeye yakın dibinde hilton fln var düşün. Görmemeleri mümkün değil. Dün bir arkadaş oğlunu orda oyalamış iki çocuk daha varmış oturmuş üç aile muhabbet etmişler. Gelen giden olmadı sorsalar tektim markete çıktım diyecektim diyor

Esine servis yerine ozel araciyla ise gitti diye cezayi yapistiranlar yarin eve giderken bana neler yapar kim bilir 😂

Ya millet geziyor bir de cidden ya
Bizim burda ufak bir koruluk var şehir merkezinin göbeğinde. Ana caddeye yakın dibinde hilton fln var düşün. Görmemeleri mümkün değil. Dün bir arkadaş oğlunu orda oyalamış iki çocuk daha varmış oturmuş üç aile muhabbet etmişler. Gelen giden olmadı sorsalar tektim markete çıktım diyecektim diyor
Burasıda öyle akşama kadar tonla insan geziyo eline yalandan torba alıp markete gidenler mi daha öncede söyledim sağlıkçı olup kahvaltıya giden mi iznini kullanıp ama benimkine vurdu piyango eminim biz ilk değiliz son da olmayacağız. Hayırlısı 🤷‍♀️

Az önce camiden anons gectiler tedbirlere uyalim diye, e daha 2 gun once ben ptt ye giderken akin akin adam cikiyordu namazdan onu napicaz?
Evde kılınamayan bir şey sanki

Back
X