• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Slshsjsjd
Demek bakışların ürkünç bacım ahahahs😂

Gerçekten çenemle adam dövüyorum ben ya, yine polis çevirdi ama bu sefer mıçtım dedim.
Tam düğünden 1 gün önce, pedikürden çıkıp solaryuma gittim, oradan makyaj saç provasına yetişmeye çalışıyorum.
Radara girdim, kemer takılı değil, telefonla konuşuyorum bir de sigara içiyorum, tüm kombinler mevcut.
Evrak inceliyor falan muayenede sorun var geçmiş cart curt, benim orada 15 20 dk mı yediler ve eski muayeneye bakmış.
Bunu farkeden ben ‘şuan provama geç kaldım sizin yanlışınızdan, yarın düğünüm var, makyöz kuaför randevum sayenizde iptal oldu, ne yapacağım şimdi ben ödeme yapamadım gelin olacaktım ben ya yaz cezanı yolla işte mahvettiniz ya beni’ diyerek ağlama numarası😂
Ve sonuç yine salınma😂
Ahahaha 😂😂 yazık ya adamlara 😂

Niçin heryerde karşıma çıkıyorlar birgun bitanesi beni sokacak kurtulusum yok heryerdeler diye 😂 KORKU
Çocukken ameliyat olduğumda, hastanede çocuklu arılı bir korku filmi vardı, o açıktı gece.
Yahu çocuk koğuşunda niye izlenirki korku filmi, bende de o arı fobisi kaldı.
Belki böcek korkum tamamen oradan, narkoz etkisiyle bana neler göründü kim bilir😂

Mesela bir yerim aciyinca basima gelip noldu noldu diyen insana acayip sinirlenirim, o aciyla dövesim gelir.
Annem huyumi bildiginden gelip egilip yuzume bakiyo sadece ölüyomuyum diye heralde 😂
Ajahahshs
Normal değilsin deniz ahshshs sana bakana sinirlenmem ne ya😂
Bana biri yapsa ‘geber be’ der bırakır giderim.

Çocukken ameliyat olduğumda, hastanede çocuklu arılı bir korku filmi vardı, o açıktı gece.
Yahu çocuk koğuşunda niye izlenirki korku filmi, bende de o arı fobisi kaldı.
Belki böcek korkum tamamen oradan, narkoz etkisiyle bana neler göründü kim bilir😂

Ben küçük oğlana hamile iken hatta 37 haftalık falandım, kafamda böcekle eve gelmişim.
Saçlarım at kuyruğuydu, akşam dışarıda yemek yedik vs.
Evde saçımla oynarken tuhaf bir şey elime geldi, sonra o hareket etti ve ben azimendi ile uçan sabri arasında bir karaktere büründüm.
Oğlan 1 yaşında, beni öyle görünce başladı böğürerek ağlamaya, kocam olayı anlamadığı için bana bağırıyor ne oldu diye, avaz avaz ağlıyorum imdat çığlıklarıyla uçarken.
Saçımı herhalde 40 dk kadar ince dişli tarakla kanatarak taradım, sıfıra vurma isteğimi zor durdurdum.
İkinci oğlan iyi doğmuş, bir şey olmamış ona.
bebeklinick bebeklinick

Ajahahshs
Normal değilsin deniz ahshshs sana bakana sinirlenmem ne ya😂
Bana biri yapsa ‘geber be’ der bırakır giderim.
Ay benim canim cikiyo orda ya serce parmagimi bi yere vurmusumdur, yada kol dirsegimin sinir yerini vurmusumdur, her yerim zonkluyo gelip basima noldu noldu diyolar 😂😂
Nolduya verdigim cevaplari buraya yazmayim simdi 😂😂😂

Ay benim canim cikiyo orda ya serce parmagimi bi yere vurmusumdur, yada kol dirsegimin sinir yerini vurmusumdur, her yerim zonkluyo gelip basima noldu noldu diyolar 😂😂
Nolduya verdigim cevaplari buraya yazmayim simdi 😂😂😂
Ben o hissi sabah uyandığımda yaşıyorum sadece😂

Kocama da mı böylesin?
Valla Khomyuk Khomyuk dedi bugün, bizi iyi çekiyorlar ciddiyim bak.

Back
X