- 17 Aralık 2015
- 26.958
- 49.209
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #23.001
yürü biraz.Eşim çalışıyor
TK başıma olunca çorbayla sU içtim sadece .
Sisirdi tabi
bu arada tasindin mi evine tam olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürü biraz.Eşim çalışıyor
TK başıma olunca çorbayla sU içtim sadece .
Sisirdi tabi
Taşındığını bilmiyordum ben, hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturunOn dakika da yedim doydum catlicam simdi
Tsekkur ederizTaşındığını bilmiyordum ben, hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun![]()
Evetyürü biraz.
bu arada tasindin mi evine tam olarak
Ablam burada zaten de onun yerleşme işleri vardı, haklısın valla kaçırmışım.Tsekkur ederiz
Sen o aralar kizkardesin geldiği için bizimle ilgilenmiyodun kiii.gormemissindir :)
Bişey sorayım sana sen bilirsin diye düşünüyorumAblam burada zaten de onun yerleşme işleri vardı, haklısın valla kaçırmışım.
Aman zaten bebelerden akıl mı kaldı, dün okuduğumu bugün unutuyorum![]()
Canım olmadı daha ama inşallah ortalık biraz düzelir dua edin
güle güle ağız tadiyla huzur icinde otur inşallahEvetkurtuldum o dertten gayri
![]()
bayramdan sonra duzelir diye umut ediyorumCanım olmadı daha ama inşallah ortalık biraz düzelir dua edin![]()
MAKEUP REVOLUTION Far Paleti - Revolution Forever Flawless - Flamingo Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu tarz mı istiyorsunBişey sorayım sana sen bilirsin diye düşünüyorum
yaz geldi makyaj ürünlerinde şeftali ton filan bıktım her yaz her yaz.
Hatta far arıyorum neon renklerde olsun
Ama ben neon far paleti filan yazınca çıkmıyor
Bunun kozmetikte başka adı filan mı var ben mi aramayı bilmiyorum Nereden bulabilirim ?
Alışan sonra belirli bir zaman geçmesi lazım antikor oluşumu için öyle 2 3 hafta ile değil hatta daha fazlası gerekebiliyor. Vakalarda artış hızı azaldı stabil su an, yavas yavas düsüse geçer diye dua ediyorumbayramdan sonra duzelir diye umut ediyorum
son tedbirlerde bir sey farkettimi? gerci daha erken ama.
birde gecen esimin akrabasi aşıları tamamlanmis bir kadin covit den dolayi vefat etti biride yogun bakimda![]()
İçini ferah tut hevesin kursağında kalmayacakCanım olmadı daha ama inşallah ortalık biraz düzelir dua edin![]()
Yok farklı bir adı, neon renkler huda beauty de var oldukça.Bişey sorayım sana sen bilirsin diye düşünüyorum
yaz geldi makyaj ürünlerinde şeftali ton filan bıktım her yaz her yaz.
Hatta far arıyorum neon renklerde olsun
Ama ben neon far paleti filan yazınca çıkmıyor
Bunun kozmetikte başka adı filan mı var ben mi aramayı bilmiyorum Nereden bulabilirim ?
neyapsamki basindan beri covit servisinde sorumlu hemsire diye biliyorumİçini ferah tut hevesin kursağında kalmayacak
Çalışma yoğunluğunda arttı sanırım
Covide verildin miablamlar covide verildi direkt bu artışla .
Ben pandemi basından beri hep coviddeydim covid servisinde sorumlu hemsoyumİçini ferah tut hevesin kursağında kalmayacak
Çalışma yoğunluğunda arttı sanırım
Covide verildin miablamlar covide verildi direkt bu artışla .
Kız bu ney