- 8 Mart 2015
- 25.148
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.368
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #22.921
Buralar bir sessiz yine...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin Khomyuk özlettin valla naptın nasıl geçti günlerin Bi sıkıntı yok inşallahİyidir denizciim aynı vallahi sizde ne var ne yol?
Burcu yazamadım banlıydım, zırt pırt bebiş görmel için bile olsa hastane ortamına girme.
herkes yatış modunda sanirimBuralar bir sessiz yine...
Yöö, ben daha kahvemi yeni içiyorum.herkes yatış modunda sanirim![]()
allahim idolüm olan yaşam şekli yaYöö, ben daha kahvemi yeni içiyorum.
Ayıptır söylemesi akşam 4 te kalktım da![]()
Valla bugün tam da onu yaptım ayıptır söylemesi.allahim idolüm olan yaşam şekli ya
perdeleri kapatip yorgani kafama kadar cekip çıt çikmayan bir yerde uyumak istiyorum ya
o gün geldiğinde dehşetül vahşet bir şekilde uyuyacağımValla bugün tam da onu yaptım ayıptır söylemesi.
Ama sabah 7 de yatmıştım, oğlan huzur vermedi sürekli kolumu mıncırdı okşadı, onlar okula gidince 9 da anca uyudum.
4,5 senenin acısını feci çıkarıyorum, mutluluktan öleceğim.
Darısı tüm küçüklü çocuklulara![]()
atma ziya çakiyla aslanmı öldurdun bakanligimiYeni bakanlığımız oldu, hayırlı uğurlu olsun.
Yine bir gecede ansızın alınan kararlar![]()
baktilar aile ve sosyal hizmetler bakanligi bir kereden bir sey olmaz diyip çalismiyor, bari calisma bakanligi kismini ayiralim da ayip olmasin demislerdir bence çok mantikliAile ve sosyal hizmetler bakanlığıyla, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı olarak ikiye ayırmışlar.
E damada iş lazım tabii, ya da başka birine.
Aman ilk kurulunda Allahım bizim milletin dilinde ‘bilim’ kelimesi eğreti durur demiştim, kurul eğreti oldubaktilar aile ve sosyal hizmetler bakanligi bir kereden bir sey olmaz diyip çalismiyor, bari calisma bakanligi kismini ayiralim da ayip olmasin demislerdir bence çok mantikli
ne biliyim kurulu niye toplanmadı ki bu hafta![]()
ahahahaAman ilk kurulunda Allahım bizim milletin dilinde ‘bilim’ kelimesi eğreti durur demiştim, kurul eğreti oldu
Toplanıp altın günü yapıyorlardır, sıra gelmemiştir daha.
Yahu bu kadınların bir bildiği varmış, ben de akıllıyım güyaahahaha
altin önemli tabi bu günlerde,bit coinler borsalar cakilinca.
aynen gün cok faydali, gun yoksa bile benim gibi varmis gibi yapYahu bu kadınların bir bildiği varmış, ben de akıllıyım güya
Özel günlerde, onda bunda kendilerine altındır, bileziktir vs aldırırlardı, ben de tatile gidelim, yok çanta alalım ne yapayım altını derdim.
Bayağı malmışım, millet kendine birikim yapıyormuş.
O güldüğüm gün teyzelerinden olmak için elleri ovuşturdum, nerede gün duysam gireceğim bu sene![]()
Varmış gibi yapamam ki, gün timi hep onun akraba çevresi.aynen gün cok faydali, gun yoksa bile benim gibi varmis gibi yap![]()
Ohh ohh, maliyeyi de ayıracaklar deniyor.ticaret bakani da gorevden alinmis
arkadaslarimla yapacagim de.Varmış gibi yapamam ki, gün timi hep onun akraba çevresi.
Benim annemin bile günü yok, nereden bulayım onun duymayacağı günü![]()
sabah biri bi aciklama yapmisti yuz yilda bir olur boyle seyler, yapmasaydik iflas ederdik tarzi bir seyler konusuyodu kayip olan seyler icinOhh ohh, maliyeyi de ayıracaklar deniyor.
Gece uykuları kaçıyor bunların kesin, ya da kuş öldü baby kendilerini yapboza verip ülke üzerinde oynuyorlar.