Geçinemeyenler kulübü

Tamam canım akşam denerim ama yeni olan birşey bizimki, orta kulak iltihabından ben çok çekmiştim çocukken, umarım enfeksiyon kapmadan halledebiliriz
oda otta kulaktan sonra boyle oldu baya cektiler onlarda 🤦
cocuk cok huysuzdu megerse duymadigindanmiş.
inslalah kizinda olmaz boyle bir sorun 😍
geçmis olsun

Kulaklarında sıvı birikmiş ama enfeksiyon yokmuş neyse ki. Alerjik bir burun spreyi, öksürük şurubu ve ibufen yazdı. Kreşe de götür dedi. Bulaşıcılığı yokmuş, mikrobik ortamdan çıkartır bir süre sonra tekrar sokarsan daha ağır hasta olur, o yüzden gitsin kreşe dedi. Sabah götürdüm, büyükle de işe geldik:)

İki çocukla evden çıkmak ne kadar zor iş yahu🤦🏻‍♀️
Zor zor, birini halletsen öbürü kaçar gider.
Ya da ayakkabı giydirdim sıra öbüründe derken çoktan çıkarmış içeri girmiş oluyorlar.
Neyse ki senin büyük kızın, yaş olarak bu saçmalama dönemleri aylatmıştır, ruhani zorlayıcılık mevcuttur onda.

Zor zor, birini halletsen öbürü kaçar gider.
Ya da ayakkabı giydirdim sıra öbüründe derken çoktan çıkarmış içeri girmiş oluyorlar.
Neyse ki senin büyük kızın, yaş olarak bu saçmalama dönemleri aylatmıştır, ruhani zorlayıcılık mevcuttur onda.
Büyükle şöyle sıkıntılarımız var, bu ayakkabı ile şu taytım olmadı, hangi tokayı taksam :işsiz:

Bir de dersleri ile alakalı birşeyler mutlaka unutuyor. Bugün matematik fasikülünü evde unutmuş. Öğretmenden hangi sayfaları yapacağını öğren, arkadaşının babasından sayfaların ekran görüntüsünü iste, onları kendine mail at, çıktı al derken epey uğraştırdı beni.

İş yerinde yan masamda online derslerine giriyor. Bana diyorki telefonlar yüksek sesle konuşuyormuşum dersi dinleyemiyormuş:ruh:

Büyükle şöyle sıkıntılarımız var, bu ayakkabı ile şu taytım olmadı, hangi tokayı taksam :işsiz:

Bir de dersleri ile alakalı birşeyler mutlaka unutuyor. Bugün matematik fasikülünü evde unutmuş. Öğretmenden hangi sayfaları yapacağını öğren, arkadaşının babasından sayfaların ekran görüntüsünü iste, onları kendine mail at, çıktı al derken epey uğraştırdı beni.

İş yerinde yan masamda online derslerine giriyor. Bana diyorki telefonlar yüksek sesle konuşuyormuşum dersi dinleyemiyormuş:ruh:
İşte gerçekten tam ruhani delilik mertebesi.
Her evin büyüğü mü böyle bilmiyorum ama psikolojik olarak sürekli ilgi alakanın onlarda olmasını sağlıyorlar.

Küçükler zaten bedenen koşturmacanın ve göz takibinin içinde oluyor.
Her birinin derdi ayrı.

Çocukların bademciklerine baktım, beredeyse şişlikten boğaz yolu görünmüyor ikisinin de.
Umca ya abandım, vitamin verdim ve karabiberli bal vererek uyku merasimine geçirdim.
Bitmiyor şu hastalıklar, asla bitmiyor.

Az önce cuma gününün tatil, perş gününün ise yarım gün olduğunu öğrendim, tüm psikolojim bozuldu.
23 nisan niye 22 sinde kutlanır, aklım almadı.

Geldim kızlarr😍
Öğlen açıldı da akşam bebeyi uyutup anca gelebildim malum? Bensiz neler yaptınız bakayım. elecda elecda geçmiş olsun, filmdelisi filmdelisi sana da geçmiş olsun. @LaylonCorap hoşgeldin ve gözün aydın. İnşallah bayramda da kapanırsa bu bayram rahatsın🙃 tüm gelinler olarak tek arzumuz bu 😁😁
benim de benim de 😁😁
hoş geldin khomyuk
nasilsin ?

İşte gerçekten tam ruhani delilik mertebesi.
Her evin büyüğü mü böyle bilmiyorum ama psikolojik olarak sürekli ilgi alakanın onlarda olmasını sağlıyorlar.

Küçükler zaten bedenen koşturmacanın ve göz takibinin içinde oluyor.
Her birinin derdi ayrı.

Çocukların bademciklerine baktım, beredeyse şişlikten boğaz yolu görünmüyor ikisinin de.
Umca ya abandım, vitamin verdim ve karabiberli bal vererek uyku merasimine geçirdim.
Bitmiyor şu hastalıklar, asla bitmiyor.

Az önce cuma gününün tatil, perş gününün ise yarım gün olduğunu öğrendim, tüm psikolojim bozuldu.
23 nisan niye 22 sinde kutlanır, aklım almadı.
Bizim kreşten bir açıklama gelmedi henüz, ama aynı olur sanırım:)
Geçmiş olsun kuzulara.

Geldim kızlarr😍
Öğlen açıldı da akşam bebeyi uyutup anca gelebildim malum? Bensiz neler yaptınız bakayım. elecda elecda geçmiş olsun, filmdelisi filmdelisi sana da geçmiş olsun. @LaylonCorap hoşgeldin ve gözün aydın. İnşallah bayramda da kapanırsa bu bayram rahatsın🙃 tüm gelinler olarak tek arzumuz bu 😁😁
Teşekkürler canım hoş geldin ❤️

Back
X