Geçinemeyenler kulübü

benim kız lego istiyor ama baktım çok zamlanmışlar 450 den aşağı bulamadım istediğini daha uygunlarına ikna etmeye çalışıyorummm
Bır hanımefendı uygulamada bana bır oyuncak sordu bulamıyormus yokmus hıcbıryerde. Aradım taradım almanya amaz dan buldum. Kupon buldum bı de . Baya ındırımlı getırdım sonra verdım bayana. Hatta kar da ettım bıraz. Istersen sende oralara bak bı belkı uygundur kampanyaları oluyor bır haftada geldı

ben bugun kizim icin oyuncak mutfak aldım xok istiyordu. 1 2 gune gelir ama yilbasina kadar saklayamam sanirim.
oyuncak alın 🤔
ben de vardı yazın sattım imaginarium markaydı senle o zaman tanışsaydık keşkee kıza hediye gönderirdim.çok yer kaplıyor diye sattım

Bır hanımefendı uygulamada bana bır oyuncak sordu bulamıyormus yokmus hıcbıryerde. Aradım taradım almanya amaz dan buldum. Kupon buldum bı de . Baya ındırımlı getırdım sonra verdım bayana. Hatta kar da ettım bıraz. Istersen sende oralara bak bı belkı uygundur kampanyaları oluyor bır haftada geldı
al sat da yapıyorsun yanii.cidden tebrikler

yaptırım da geldi bir de israile savaş açacakmışız şimdi duydum benim borsa hisseleri de batar yarına.asıl en fasfakir benim .bu gece son orta halli duruşlarım yarın açım açççççç :kızgın: :cry: :KK70:
kiz ben burda takilmaktan dunyadan bir haber ne yaptirimi ne savasi 🤔
anam 35 senelik omrumde gormedigim sey kalmayacak ellam

yaptırım da geldi bir de israile savaş açacakmışız şimdi duydum benim borsa hisseleri de batar yarına.asıl en fasfakir benim .bu gece son orta halli duruşlarım yarın açım açççççç :kızgın: :cry: :KK70:
Nası ya? Acmıyorum savas falan ben ama ya. Delı mı bunlar anlamıyorum. Cıddı mı bu değildir bence.

ben de vardı yazın sattım imaginarium markaydı senle o zaman tanışsaydık keşkee kıza hediye gönderirdim.çok yer kaplıyor diye sattım
bizim ki cok istiyordu dun dua etmeyi ogretirken de bakti birinden biseyler isteniyo saglik sihhat demeyi birakti oyuncah istiyom mutfak istiyom dedi 😁😁😁 kiyamadim aldim aslinda 2 ay bisey almayacaktim yine ana cigerim dayanmadi cok buyuk bisey almadim ama yinede yer kaplayacak bisey bakalim kac gun oynayacak

olanla ölene çare bulunmaz derdi büyüklerim aynen öyle.herkes kaderini yaşıyor bir şekilde kardeşi olup ta kardeş olamamak da zor ben anladım seni.ama hiç üzülme kendi evladın var sa ya da ilerde olursa onlara arkadaş ol kardeş ol tüm sevgini göster.ve sana bakan daha çok ailendir emek verendir çünkü onların da kıymetini bil lütfen mutluluklar dilerim bundan sonraki hayatında
Çok teşekkür ederim 😊

kiz ben burda takilmaktan dunyadan bir haber ne yaptirimi ne savasi 🤔
anam 35 senelik omrumde gormedigim sey kalmayacak ellam
Bence tayyıp cıddı degıldır ya o kadar olmaz artık yuh yanı noluyo arkadasım noluyo derler adama. Degıldır degıldır. Daha yuz mılyona dıyanet sarayı yapcaz ınsaat basladı savasa paramız yok

bizim ki cok istiyordu dun dua etmeyi ogretirken de bakti birinden biseyler isteniyo saglik sihhat demeyi birakti oyuncah istiyom mutfak istiyom dedi 😁😁😁 kiyamadim aldim aslinda 2 ay bisey almayacaktim yine ana cigerim dayanmadi cok buyuk bisey almadim ama yinede yer kaplayacak bisey bakalim kac gun oynayacak
oynasın minik şu dönemde herşeyi hakediyorlar sabırlarıyla :KK200:

Nası ya? Acmıyorum savas falan ben ama ya. Delı mı bunlar anlamıyorum. Cıddı mı bu değildir bence.
istesende acamazsin zaten merak etme 😁
bizimkiler savas acmayi topla tufekle oluyor hala sandiklarindan her sene birine savas aciyoruz biz.
biz daha saldirin diyemeden adamlar tek tusla uranyumu tepemize bindirirler 🤪

X