Geçinemeyenler kulübü

Ben değilim, testim yapıldı geçirmemişim valla.
Hiçbir semptom göstermeden geçiriyor olmak çok korkutucu aslında.
test işinde sana güldük eğlendik 3 4 hastane gezdin diye.aynısı başıma geldi yaa ha ha ha.aynı gün güven medicana koru gece de hopp şehir hastanesinde son buldu test serüvenimmm :kızgın:

Ben değilim, testim yapıldı geçirmemişim valla.
Hiçbir semptom göstermeden geçiriyor olmak çok korkutucu aslında.
ben kroniğim maalesef 😟 astım hastasiyim bazen hic bir sey yokken bile nefes alamadigimi hissediyorum ozellikle bu aylarda.
oyle bişey olsa nolur bilmiyorum
böyle sessiz sessiz gecirmeyi ümit ediyorum 😟

test işinde sana güldük eğlendik 3 4 hastane gezdin diye.aynısı başıma geldi yaa ha ha ha.aynı gün güven medicana koru gece de hopp şehir hastanesinde son buldu test serüvenimmm :kızgın:
Gülme komşuna😂
Bu gece komşulu söz öbeklerinden ilerliyorum, hadi hayırlısı.
Geçen hasta bebeler ve ben hastaydım, gerçi hala hastayım ama korona ihtimali yok, içim rahat.
Şüphe insanı mahvediyormuş valla.

Hayırlısı be canım😂
Beni çoğu hastane geri çevirdi, şehir hastanesine gidip değilsem de kapmayayım diye gitmedim.
Tam ank için alarm verilen, wuhankara denilen dönemdi.
Medikalpark batıkentte bir doktora muayene aldım, o yaptırdı tüm testleri.
yani covit suphesiyle gittin o arami yapildi ?
ben hic bir suphem yokken gecirip gecirmedigime bakilsin istiyorum desem oyle birsey yokmu

ben hic bir suphem yokken gecirip gecirmedigime bakilsin istiyorum desem oyle birsey yokmu
Var ama gerek yok.
Geçirsen de tekrar geçirebildiğin için antikor testin bir manası da kalmadı yani.
Güya 6 ay korur diyorlardı, o da efsane.
2 ay içinde yeniden geçirenler mevcut.
Ben de alerjik astımlı, bilimum hastalıklı insanım.
Yakalanırsam bayağı entübe olurum, şuanki öksürüğüm bile komşuyu uyandırıyor zaten.
Ondan evdeyiz işte napalım.

Ben hasta ve covid temaslısı olarak gittim, ona rağmen test yapmadı geri çevirdiler.
Şu dönemde antikor testi hiç tavsiye etmiyorum.

antikor testimi istiyoruz gidince.
ben şu aşı sirasida gelmeden bi ögrenmek istiyorum
hemen test yapmıyorlar devlet de önce girişteki sağlıkçıyı ikna etmen lazım .herkese yapmıyorlar ben sağlık belgelerimi götürdüm ozaman kabul etti içeri girdim kan burun ve boğazdan sürüntü bir de 3 4 dakika süren tomografi çektirdim gece 2 de sabah ta sonucum e devlet de çıkmıştı .özellerin testleri gönderilmişti pazartesiye kalır yenilerinin gönderilmesi diyince bekleyemedim o sitresle haftasonunu geçiremezdim cumartesş gece yaptırdım pazar sabahı çıktı .devlet hastanesini daha çok beğendim eşim de benden 1 ay önce devlet de yaptırmıştı

ücretli yaptırırsan bakarlar sadece onun dışında temaslı olmalısın ya da covid belirtileri göstermelisin diye biliyorum

Ben gecinemiyorum ama çevreme göre şükür süz biriyim.. Gıda konusunu dikkat etmeye çalışıyorum evde çocuk var yumurta,bal, kuruyemiş,et, süt eksik etmemeye çalışıyorum.Evde çocuğu olan bir aile kuruyemiş et süt meyve yediremiyor tatiline gidemiyor sürekli indirim takip ediyorsa hiç geciniyorum çok şükür demesin bana hiç inandırıcı gelmiyor... Onun adı geçinmek değil hayatta kalmak....Etrafımda tanıdıklarımdan görüyorum ev hanımı kapalı bayan saçını boyatmaya kuaföre gidiyor ama çocuk meyve diye ağlıyor amannn kaç gündür istiyor alcaz artık diyor.. Çocuğunun oynayacak oyuncağı yok bir oyuncağa o kadar para vermem ben diyip çeyrek altın alıp birikim yapıyor hangimiz geçiniyor hangimiz gecinemiyoruz ben anlayamıyorum..
Bence kuaför de bir ihtiyaç, özellikle bu corona döneminde kıymetini anladık ama hangi vicdansız meyve almayıp kuaföre gider bilmiyorum. Bazı kadınların umrunda değil çocuklarının ihtiyaçları. Ya çocuk yeter ki meyve yesin, insan olan çeyreğini bozdurur. Eskiden bizim çevremizde de vardı, çocuklarını konu komşuda doyurup, sürekli çeyrek alan tipler. Onlar bir yere de varamadılar zengin de olamadılar. Benim gördüğüm hak yiyenin başka yerden çıkıyor parası.

ücretli yaptırırsan bakarlar sadece onun dışında temaslı olmalısın ya da covid belirtileri göstermelisin diye biliyorum
Yok ya, temaslıya falan da yok.
Semptom gösteriyor ve iyi değilsen test var, diğerleri eve yallah.
Yeniden düzenlendi hatta karantina süreleri, test yaptırıp negatif olsan da karantina varmış.
Şimdi bunu duyup iyice teste gitmeyecek millet.

Var ama gerek yok.
Geçirsen de tekrar geçirebildiğin için antikor testin bir manası da kalmadı yani.
Güya 6 ay korur diyorlardı, o da efsane.
2 ay içinde yeniden geçirenler mevcut.
Ben de alerjik astımlı, bilimum hastalıklı insanım.
Yakalanırsam bayağı entübe olurum, şuanki öksürüğüm bile komşuyu uyandırıyor zaten.
Ondan evdeyiz işte napalım.

Ben hasta ve covid temaslısı olarak gittim, ona rağmen test yapmadı geri çevirdiler.
Şu dönemde antikor testi hiç tavsiye etmiyorum.
benim oyle cok oksurugum yok ama nefes acligo cekiyorum işte bazen.
antikoru isteme sebebim aşı için gecirenlere vurmayacaklarmis ya.
kayitli hastalik gecirenler listesinde olmadigim icin aşı yapma ihtimaline karsiljk

Bence kuaför de bir ihtiyaç, özellikle bu corona döneminde kıymetini anladık ama hangi vicdansız meyve almayıp kuaföre gider bilmiyorum. Bazı kadınların umrunda değil çocuklarının ihtiyaçları. Ya çocuk yeter ki meyve yesin, insan olan çeyreğini bozdurur. Eskiden bizim çevremizde de vardı, çocuklarını konu komşuda doyurup, sürekli çeyrek alan tipler. Onlar bir yere de varamadılar zengin de olamadılar. Benim gördüğüm hak yiyenin başka yerden çıkıyor parası.
çıkmayanları da çok gördüm ama :kızgın:

X