Geçinemeyenler kulübü

ayyy birgun ablamlarla gıtmiştım pandemiden önce ablamda utanmıyormusun bukadar yedıgıne demıştı gozumuze sokma barı demiştı😜😆
esimin bir kuzeni var 34 beden uflesen ucacak, 2 de cocuk var cocuklardan firsat kalmiyo heralde falan diyoduk, kiz bir gun bir gittik utanmasa gozlemeleri ic ice saracak oyle yiyecek.
7 tane gozleme yedi, bende garibim mutfagin onunden gecerken kilo aliyorum 😭😭 allahim revami bu ya

esimin bir kuzeni var 34 beden uflesen ucacak, 2 de cocuk var cocuklardan firsat kalmiyo heralde falan diyoduk, kiz bir gun bir gittik utanmasa gozlemeleri ic ice saracak oyle yiyecek.
7 tane gozleme yedi, bende garibim mutfagin onunden gecerken kilo aliyorum 😭😭 allahim revami bu ya
metabolizmayla alakalı benımde oyleydı hatta hamılelıkte bana takvıye yapıyorlardı.

benı goren 1cocuk annesi. evlı oldugumu bıle anlamıyor aslında kararında kılo almak cok guzel ben diyetisyene gıdıyorum cok zayıf olmak kotu bısey kıyafetlerın bıle hos durmuyor

benı goren 1cocuk annesi. evlı oldugumu bıle anlamıyor aslında kararında kılo almak cok guzel ben diyetisyene gıdıyorum cok zayıf olmak kotu bısey kıyafetlerın bıle hos durmuyor
36 beden ideal bence
34 sıfır beden ve evet kötü
38 biraz toplu

36 beden ideal bence
34 sıfır beden ve evet kötü
38 biraz toplu
36 beden 15 20 arası severim ben yaş olarak .ama kadında ideali 38 zayıf kadını ben beğenmiyorummm sağlıksız çökük yüzlü görünüyor gözüme jean bile yakışmıyor tahta gibiii

Back