Geçinemeyenler kulübü

Ya şimdi haber geldi. Annem pozitif çıkmış. Dua eder misiniz 😞 benden bulaşmasın diye hastanede uyurken bile maske takardım. Başkasından gelmiş. 🥺🥺
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. ilaç kullanıcaksa eğer kan sulandırıcı kullanmayı ihmal etmesin. coraspirin kullansın mutlaka

ayy allahim ya nasil hastalik ilacini icsen korkuyosun icmesen korkuyosun 😟
İlaçlar hakkında %100 iyi diyemem ama covid maalesef daha kötü. İlaç kullanılmayınca ciğere iniş daha hızlı oluyor ve bu çok riskli. Allah dertlerini göstermesin

şuan hemen yedek almaya başladım. çünkü iş bilgisayarım. bütün işler burada ve daha teslim edilmeyenler var :KK70: sabaha gitse bile yedeğim olsun. çocukların okuyacak kitapları olmayacak yoksa :KK70:

ilkler hep efsane içindeki sırlarla hele :KK70:

4 yıl önce aldığım fiyatın 2 katı olmuş. gerekirse suni teneffüs bile yapabilirim :KK70:
battaniye falan ört kız üşümesin 😂😂
esimle benimde evde bekarliktan kalma laptoplarimiz var.
esim oyle bir itinayla cantasindan cikarip kapagini kaldiriyor ki herif evlendigimiz gece bile bana oyle itina ile yaklaşmadi yani 😁

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. ilaç kullanıcaksa eğer kan sulandırıcı kullanmayı ihmal etmesin. coraspirin kullansın mutlaka
Evet söyledim kullanacak beraber. Zaten tansiyon hastası ek olarak günlük yaşamında da kan sulandırıcı kullanıyordu devam edecek.

İlaçlar hakkında %100 iyi diyemem ama covid maalesef daha kötü. İlaç kullanılmayınca ciğere iniş daha hızlı oluyor ve bu çok riskli. Allah dertlerini göstermesin
Hepimize gelecek, biliyoruz bunu.
Ülkede bilinen 1,5 milyon, bilinmeyen tahminen 5 milyon vaka vardı.
Dünyanın 3 te 2 si yakalanacak, kurbanlık koyun gibi sıramızı bekliyoruz işte.
Amaç zaten geç olmak, ilaç kombinlerinin gelişmesini beklemekti.
Yani şuan tereciye tere satıyorum gibi oldu ama insan elbet canına ciğerine nötr gözle bakamıyor, iyi olacak eminim💖

Evet söyledim kullanacak beraber. Zaten tansiyon hastası ek olarak günlük yaşamında da kan sulandırıcı kullanıyordu devam edecek.
eğer tadının acılığına dayanabilirse Kekik yağı kullansın. ciğerlere inmesini engellediği ve hızlı bir şekilde etki ettiğini çoğu doktor ve eczacı arkadaşımızdan duyduk. benim geçmişti diye ben kullanmadım ama eşim bi kaç kez kullandı tadı biraz insanı zorluyor. 1 bardak suya 2-3 damla atıp içsin. şifa niyetine inşallah.

Yani şuan tereciye tere satıyorum gibi oldu ama insan elbet canına ciğerine nötr gözle bakamıyor, iyi olacak eminim💖
bu 6.5 milyonun icinde bilinmeyen olma ihtimalimiz yuzde kaç ki 😳

eğer tadının acılığına dayanabilirse Kekik yağı kullansın. ciğerlere inmesini engellediği ve hızlı bir şekilde etki ettiğini çoğu doktor ve eczacı arkadaşımızdan duyduk. benim geçmişti diye ben kullanmadım ama eşim bi kaç kez kullandı tadı biraz insanı zorluyor. 1 bardak suya 2-3 damla atıp içsin. şifa niyetine inşallah.
Kekik çayı ve çörekotu yağını biliyordum bunu da alıp göndereyim teşekkür ederim

Evet ama bu pozitif gelip ağlayan,üzülen hastalara duyulan merhametle bir olmuyormuş. Ciğerim koptu sanki.

Çok sağ olun kızlar. Durumu semptom taşıyor ilaçları içeyim mi dedi içmesen ölümü gör dedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun.
Bizde yeni geçirdik ailece.
Eşimle ben ilaç kullanmadık ama annem babam kullandılar.
Babam kronik akciğer hastası, onun çok endişe ettim bende ama eklem ağrısı dışında bir şikayeti olmadı çok şükür.

Anneniz de en hasarsız ve kolay şekilde atlatır umarım.

İnan bana gelseydi gık demezdim. Kendi canımın kıymeti yok gözümde bu raddede yatar geçmesini beklerim ama can-canan olunca mevzu. İnşallah teşekkür ederim❤️❤️❤️

Çok geçmiş olsun.
Bizde yeni geçirdik ailece.
Eşimle ben olac kullanmadık ama annem babam kullandılar.
Babam kronik akciğer hastası, onun çok endişe ettim bende ana eklem ağrısı dışında bir şikayeti olmadı çok şükür.

Anneniz de en hasarsız ve kolay şekilde atlatır umarım.
Size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.
inşallah inşallah amin çok teşekkürler❤️

X