- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 38
- Konu Sahibi chamallows
Bu arada süper değil ama geçinebiliyoruz cok şükürben anladım sorun değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada süper değil ama geçinebiliyoruz cok şükürben anladım sorun değil
Bildiğim kadarıyla başka bir canlının sütünü içen doğadaki tek canlı türü biziz:) Dediğiniz gibi buzağıya uygun üretilen bir içerik süt. Bir de uht pastörizasyon işlemleri var ki hiç girmeyelim. Yoğurt veya peynir fermente edilmiş yiyecekler. Bu nedenle sütte çok daha faydalılar.benim kızımda da demiri duşurdugunun farkindayim ne zaman süte dadandı tırnaklarinin altinda ki deriler kalkmaya başladı, arada anne yediklerim agzima geldi geri yuttum falan diyor ama elinden alamiyoruz sütü
birde bazi dr lar şey diyor ya o sütler kucuk bir buzagiyi car cabuk inek yapmak icin formule edilmiş insan bunyesinin sindirmesi cok agir oluyor onun yerine peynir yogurt keci sutu verin diyorlar
Seviyorsa içsin tabi ama gece yatmadan önce vermemenizi tavsiye ederim. Hem reflü hem de diş çürüklerine neden oluyor.ben günde bir bardak soğuk süt veriyorum seviyor çünkü
Ben de sevmem kokusunu:) 6 ay- 2 yaş arası dönemde kasaptan kuzu kıymayı iki kere çektirip aldım. Kavurup buz kaplarına koydum ve dondurdum. Her çorbasına bir küp attım. Kemik kadar faydalı olur, tavsiye ederim.Şimdi ben kemik sevmem. Evde kemik kokusu duyunca kusarım. Bebem olursa çorbası çorba olmayacak mı?
Çocuğum yok ama köşeye yazıyorum. Ah minik bebeğim... anan şimdiden sağlığın için çalışıyorBen de sevmem kokusunu:) 6 ay- 2 yaş arası dönemde kasaptan kuzu kıymayı iki kere çektirip aldım. Kavurup buz kaplarına koydum ve dondurdum. Her çorbasına bir küp attım. Kemik kadar faydalı olur, tavsiye ederim.
millet 5000 gelirle kredi ödüyor özelde çocuk okutuyor herşeyi yiyip içiyormuş.siz 13 14 binle komple apartman alırsınız onların hesabına göreSelam kızlar, konun hayırlı olsun. chamallows
Biz şu an geçinmeye çalışıyoruz; eşimle ben memuruz. Aylık 13-14 bin gelirimiz var normalde ama şu an ücretsizdeyim ben tabii ama dönüyorum bi kaç aya. Ev aldık 1 yıl önce istanbuldan. 2 yıl daha borcumuz var. Aylık 5000. Bir tane daha evimiz var ama onda eşimin ailesi oturuyor şu an.
Bizde durumlar böyleyken hakkıyla oğlumu büyütmek için 2. Çocuk için aşırı kararsızım. Bu saatten sonra bir araba almak niyetimiz var. Daha da başka bir şey almam, yiYip, içip, gezmek istiyorum ailemle. Oğluma yatırım yapmak istiyorum kısmetse.
Pandemiden ötürü sosyal hayat sıfır ama pandemi olmasaydı da gene sıfır olurdu. Çünkü 3000 ile İstanbul’da geçinmek cidden zor. Geçici bir süre olduğu için idare ediliyoruz ama sürekli böyle yaşamak çok zor gerçekten.
Köyümüz, tarlamız yok. Herşeyi biz Temin ediyoruz. Eşim tam bir alışveriş canavarıdır. Mükemmel takip eder herşeyi ve kampanyaları adı gibi bilir. Onun sayesinde bayağı uygun şeyler alıp stokluyoruz.
Oğluma oyuncak ve etkinlik için para harcamıyoruz çok. Çünkü teyzem ve ablamın yaşları yakın çocukları olduğu için herşeyi bana veriyorlar. Yeni almama gerek kalmıyor. Bu da ciddi bir kalem olduğu için bayağı karlıyız.
Bizde de durumlar böyle.
çanta manta alma bu aralar herşey pahalandııı ha aldıysan da buraya yazma linç yersinÇocuğum yok ama köşeye yazıyorum. Ah minik bebeğim... anan şimdiden sağlığın için çalışıyor
durumunuz geçiciymiş en azındanSelam kızlar, konun hayırlı olsun. chamallows
Biz şu an geçinmeye çalışıyoruz; eşimle ben memuruz. Aylık 13-14 bin gelirimiz var normalde ama şu an ücretsizdeyim ben tabii ama dönüyorum bi kaç aya. Ev aldık 1 yıl önce istanbuldan. 2 yıl daha borcumuz var. Aylık 5000. Bir tane daha evimiz var ama onda eşimin ailesi oturuyor şu an.
Bizde durumlar böyleyken hakkıyla oğlumu büyütmek için 2. Çocuk için aşırı kararsızım. Bu saatten sonra bir araba almak niyetimiz var. Daha da başka bir şey almam, yiYip, içip, gezmek istiyorum ailemle. Oğluma yatırım yapmak istiyorum kısmetse.
Pandemiden ötürü sosyal hayat sıfır ama pandemi olmasaydı da gene sıfır olurdu. Çünkü 3000 ile İstanbul’da geçinmek cidden zor. Geçici bir süre olduğu için idare ediliyoruz ama sürekli böyle yaşamak çok zor gerçekten.
Köyümüz, tarlamız yok. Herşeyi biz Temin ediyoruz. Eşim tam bir alışveriş canavarıdır. Mükemmel takip eder herşeyi ve kampanyaları adı gibi bilir. Onun sayesinde bayağı uygun şeyler alıp stokluyoruz.
Oğluma oyuncak ve etkinlik için para harcamıyoruz çok. Çünkü teyzem ve ablamın yaşları yakın çocukları olduğu için herşeyi bana veriyorlar. Yeni almama gerek kalmıyor. Bu da ciddi bir kalem olduğu için bayağı karlıyız.
Bizde de durumlar böyle.
Aynen yazmıyorum farkındaysan... yımırta yoğurt takılıyorumçanta manta alma bu aralar herşey pahalandııı ha aldıysan da buraya yazma linç yersin
Valla annelik çok zormuş gerçekten. Herkes sadece güzel taraflarından bahsediyor ama kazın ayağı hiç öyle değil yani:)Çocuğum yok ama köşeye yazıyorum. Ah minik bebeğim... anan şimdiden sağlığın için çalışıyor
Bu promosyoncu değil ya ölücü bildiğindurumunuz geçiciymiş en azından
benim esiminde bir iş arkadaşı var tam promosyoncu,
bu duruma özel bir whatsap gurubu kurmuşlar,
mesela 200 tl ye 50 tl indirim mi var diyelim ki a kisinin ve b kisinin alacagi var birlikte alip 200 e tamamlayip indirimi yakaliyorlar vs.
geçen sene nasil olduysa samsungun bir telefonunun fiyati yanlislikla 10 liraya dusmus bu hemen almis ama dakika icinde oluyor bunlar,
sonra telefonun fiyati hemen degisiyor ama bizimki almış bulunuyor.
telefoncu firma arayip durumu anlatmış,100 tl lik hediye ceki yollayalim falan diyo pazarlik atiyo adamla
1000 tl ye anlasiyo.
bizde onun sayesinde baya indirimli seyler yakaliyoruz netten iyi oluyor gerçekten
telefoncu neden uğraşmış anlamadım stokta kalmadı diye göndermezdi olur biterdi.ben de kara cumadan abajur aldım uyguna göndermedi .15 gün bekledim sonra başka adım mecbur ama aklım da onda kaldı şimdi 2 katına satıyor namıssız satıcıdurumunuz geçiciymiş en azından
benim esiminde bir iş arkadaşı var tam promosyoncu,
bu duruma özel bir whatsap gurubu kurmuşlar,
mesela 200 tl ye 50 tl indirim mi var diyelim ki a kisinin ve b kisinin alacagi var birlikte alip 200 e tamamlayip indirimi yakaliyorlar vs.
geçen sene nasil olduysa samsungun bir telefonunun fiyati yanlislikla 10 liraya dusmus bu hemen almis ama dakika icinde oluyor bunlar,
sonra telefonun fiyati hemen degisiyor ama bizimki almış bulunuyor.
telefoncu firma arayip durumu anlatmış,100 tl lik hediye ceki yollayalim falan diyo pazarlik atiyo adamla
1000 tl ye anlasiyo.
bizde onun sayesinde baya indirimli seyler yakaliyoruz netten iyi oluyor gerçekten
Aynen baksana herkes çocuğu icin kalem kalem yazmış. Kendi üstünden başından midesinden feragat edip çocuğa odaklanıyorlar. Analık başkaValla annelik çok zormuş gerçekten. Herkes sadece güzel taraflarından bahsediyor ama kazın ayağı hiç öyle değil yani:)
perşembe markete antepfıstığı almak için girdim ama bir paket pipet ve kıza legoyla çıktım.rüyamda yerim fıstıkları artıkAynen baksana herkes çocuğu icin kalem kalem yazmış. Kendi üstünden başından midesinden feragat edip çocuğa odaklanıyorlar. Analık başka
tüketici haklarina şikayet edebiliyosun stoktan düşürmedigi ürune usulsuz satiş yapmiş gibi bisey oluyormuş sanırım.telefoncu neden uğraşmış anlamadım stokta kalmadı diye göndermezdi olur biterdi.ben de kara cumadan abajur aldım uyguna göndermedi .15 gün bekledim sonra başka adım mecbur ama aklım da onda kaldı şimdi 2 katına satıyor namıssız satıcı
Ben bildiğin kızlara çalışıyorum. Büyüğün okulu, küçüğün bakıcısı, oyuncak, kitap, kıyafet, bez derken para bitiyor zaten.Aynen baksana herkes çocuğu icin kalem kalem yazmış. Kendi üstünden başından midesinden feragat edip çocuğa odaklanıyorlar. Analık başka
bunu bilmiyordum tühh abajuru söke söke alırdım önceden haberim olsaydıııtüketici haklarina şikayet edebiliyosun stoktan düşürmedigi ürune usulsuz satiş yapmiş gibi bisey oluyormuş sanırım.
olmayan malı satmak gibi bişey.
black friday de kizima bi etkinlik kitabi aldim gelmedi, kargo istanbulda takildi kaldi heralde kayboldu,
parami iade edip 50 tl de hediye ceki verdiler banada,
Ahahahahaahaj ama işte bu içgüdüsel. Benim annem de ihtiyacı olan bişey için çıkar bana alır gelirken.perşembe markete antepfıstığı almak için girdim ama bir paket pipet ve kıza legoyla çıktım.rüyamda yerim fıstıkları artık
Ay bide begenmez yeni nesil. Onu alma bunu al. Uyyy. Her hafta hediye derken bile kartımdan para eksildiBen bildiğin kızlara çalışıyorum. Büyüğün okulu, küçüğün bakıcısı, oyuncak, kitap, kıyafet, bez derken para bitiyor zaten.
Karantinanın tek faydalı yanı çocuk doğum günlerinden kurtulmak oldu. Her hafta kızımın bir arkadaşına hediye almak beni maddi anlamda baya yıpratıyordu:)