• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ben artık kendimi atıcam valla camdan. Bu mutasyon olayı fln gerdi beni. Bitmicek meret.
Oğlan da enerjisini atamıyor evde. Aynı oyunlar, aynı etkinlikler sıkıldı. Sürekli üstümde, tepki vermemden zevk alıyor herhalde ısırma, üstüme atlama, çat pat vurma. Yıldım usandım ya. Kreş yaşında çocuk da haklı, akran arıyor yani. Bu meretin biteceği de yok🙁
virüsün bulaşıcılığı artmış mutasyona uğramış haberlerinden yıldım.evde otur otur nereye kadarrrrrr.daha ne kadar erteleyeceğiz hayatıııı bize de yazık çocuklara da

sabaha kadar tv film izleyip akşama kadar da uyumak istiyorum.çocuk olmasa pandemi de tam da bunu yapacağımmmmmm

virüsün bulaşıcılığı artmış mutasyona uğramış haberlerinden yıldım.evde otur otur nereye kadarrrrrr.daha ne kadar erteleyeceğiz hayatıııı bize de yazık çocuklara da
O haberlere ben oturup ağladım ya. Tekrar hasta olup bu ağrıları çekmek istemşyorum çok kötüyüm psikolojim bozuldu

Gerçekten öyle . Ben aşı maşı yaza bitecek diye umuda tutunmuştum ya. Valla böyle hayat geçmez. Yeter ya
İşin esası mutasyona uğramayan mikroorganizma nerdeyse yok. Ama bu haberleri böyle bomba düşmüş gibi yayınlamaları cooook yanlıs. Herkes bitik zaten sabahtan beri yok şu formuna şurda rastlandı bıdı bıdı. Zaten ilk çıkan virüs ile şimdiki bile farklı mutasyona uğradı belirtiler bile değişti öncesinde tat koku kaybı var mıydı hayır bu derece göze sokulup insanların dramatize edilmesini yanlış buluyorum sinirimden oturup ağladım saatlerce zaten çok duygusalım öleceğimi falan düşünüp ailemi eşimi görüntülü arıyorum sürekli şu süreçten sonra tedavi görmem bile gerekebilir ay çok uzun yazdım kusura bakma

İşin esası mutasyona uğramayan mikroorganizma nerdeyse yok. Ama bu haberleri böyle bomba düşmüş gibi yayınlamaları cooook yanlıs. Herkes bitik zaten sabahtan beri yok şu formuna şurda rastlandı bıdı bıdı. Zaten ilk çıkan virüs ile şimdiki bile farklı mutasyona uğradı belirtiler bile değişti öncesinde tat koku kaybı var mıydı hayır bu derece göze sokulup insanların dramatize edilmesini yanlış buluyorum sinirimden oturup ağladım saatlerce zaten çok duygusalım öleceğimi falan düşünüp ailemi eşimi görüntülü arıyorum sürekli şu süreçten sonra tedavi görmem bile gerekebilir ay çok uzun yazdım kusura bakma
son 1 ay ben de psikoloji çöktü.ne yediğimden tad alıyorum ne izlediğim filmden dinlediğim müzikten okuduğum kitaptan.ilk aylarda arabayla çıkar dolaşırdık kızımla bir markete uğrardık parka giderdik yürüyüş yapardık ama şimdilerde giyinmeye bile üşeniyorumm .sen bir de sağlık çalışanısın her gün strestesin risk altındasın ve sonunda da yakalandın maalesef.ama antikor üretecek mi vucudun sorunu var antikor yeterli olacak mı sorunu var.kaç aya kadar koruyacak sorunu var.aşıda da öyle.halimiz harapp önümüzü göremiyoruz.

Evet direkt umutsuzluğa sevk edildik😞

Şu haberin veriliş şekline bakar mısınız kusucam stresten zaten ilaçların yan etkisinden dolayı çok fazla midem bulanıyor

Eklentiler

• 8E1CF3FD-1B58-43A7-8915-738D54975314.jpeg
    8E1CF3FD-1B58-43A7-8915-738D54975314.jpeg
    156,4 KB · Görüntüleme: 29
son 1 ay ben de psikoloji çöktü.ne yediğimden tad alıyorum ne izlediğim filmden dinlediğim müzikten okuduğum kitaptan.ilk aylarda arabayla çıkar dolaşırdık kızımla bir markete uğrardık parka giderdik yürüyüş yapardık ama şimdilerde giyinmeye bile üşeniyorumm .sen bir de sağlık çalışanısın her gün strestesin risk altındasın ve sonunda da yakalandın maalesef.ama antikor üretecek mi vucudun sorunu var antikor yeterli olacak mı sorunu var.kaç aya kadar koruyacak sorunu var.aşıda da öyle.halimiz harapp önümüzü göremiyoruz.
Antikora bile güvenmiyorum ben valla 1.5 ay arayla yakalanan arkadaşım var çok şiştim dayanamıyor gibi hissediyorum çok dirayetliyimdir normalde

Back