- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #30.001
Cham doğum kilolarımla başım dertte 10 ay olacak nerdeyse bende gram gayret yok napıcam yaizmir cayir cayirama çok guzel.
sana soyledik o kadar robot al diye sen dinlemedin biz napalim
MerhabaMerabalar geçinemiyoruz zaten bu şartlarda bari sohbet edelim dedik öyle kalmıştı konu
alisti canim, hatta ankaraya kayseriye goturemiyoruz gezmek icin falan o derece alistiDeniz hanımlar nasıl alıştımı
bizim de ayni ya aksama kadar soyledigi seyleri sana anlatsamÖzleşmişiz valla.
Ay tenli anne zaten en sevimli sevmelik zamanı 6 ay 4 yaş arası. Dörtten sonra bir şeyler oluyor doya doya sev kokla
chamallows Deniz napsın bana kök söktürüyor
Bu ara bir kanka edindi onunla görüştürüyoruz sık sık. Annesi şoklarda. Benim oğlum hiç böyle değil valla şekerine mi baktırsanız resmen sinir krizi geliyor arada diyorsenin kızda da var mı ya? Mesela böyle istediği olmasın terör estiriyor. Geçen babası yakadı, soğuk suyla yıkanmak istemiş. O da olmaz daha teni iyileştin demiş. Sinirden kendini tırmalamış yolmuş. Dün de arkadaşına kızmış sıkıntıdan yaptım diyor kulağına yaprak tıkmış acilde çıkarttık. Gerçekten nerede hata yapıyoruz nasıl böyle canavara döndü diyorum bazen annem de ben ömrümde böyle çocuk bir abini gördüm ona çekmiş şımarık diyor. Erkek olmasına bağladık. Yeğenler kız onlarda yaşamadık bınları hiç.
hoşgeldinizMerhabaBu Zamanda Geçinmek Zaten Zor En İyisi Sohbet
kelin ilaci olsaCham doğum kilolarımla başım dertte 10 ay olacak nerdeyse bende gram gayret yok napıcam ya
Serdar hoca vefat etmişSerdar Önen.
Hangi hastanedeyse ona giderim, gene saçma bir yere geçmiş.
4 senede 4 ayrı yerde çalıştı, azıcık bohem ama ender güvendiğim isimdir kendisi.
Şimdi okudum haberini, aşırı üzüldüm aşırı…Serdar hoca vefat etmiş
Bu konu açıldığında bile daha güzel geçiniyorduk yaaMerhaba kk nın güzel bayanları
ekonomi kiiim biz kim diyorum vee gıybet dolu konumuza sizleri davet ediyorum
her şey öyle hızlı gelişti ve değişti ki.Bu konu açıldığında bile daha güzel geçiniyorduk yaa
her şey öyle hızlı gelişti ve değişti ki.
39 yasındayım hayata dair ümidim tükendi.
Her şey ateş pahası.
Hatırlıyorum çok değil 2 sene önce 2 bin tl'ye mutfak masrafı çok mu degil mi tartışması yapardık bu forumda ama şimdi 8 bin tl mutfak harcaması o bile yetmiyor.
karı koca çalışıyoruz.
Ciddi borçlar ödedik evlendiğimizden beridir.
2+1 bir 7 yıllık evi de daha geçen ay anca alabildik o da yüklü kredi borcu ile, düşünüyorum ev ve arabanın kredi ödemeleri, çocugun okulu ekstra borçlar.
Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.
Artık forumda asgari ücretle her şeyimi alıyorum para bile biriktiyorum diyenleri göremez olduk
git lan şurdanPara biriktiriyorum
Geçen aklıma şey geldi eskiden ucuz diye piskevitli pasta yapardık, pötibör bile 40 lira olmuşher şey öyle hızlı gelişti ve değişti ki.
39 yasındayım hayata dair ümidim tükendi.
Her şey ateş pahası.
Hatırlıyorum çok değil 2 sene önce 2 bin tl'ye mutfak masrafı çok mu degil mi tartışması yapardık bu forumda ama şimdi 8 bin tl mutfak harcaması o bile yetmiyor.
karı koca çalışıyoruz.
Ciddi borçlar ödedik evlendiğimizden beridir.
2+1 bir 7 yıllık evi de daha geçen ay anca alabildik o da yüklü kredi borcu ile, düşünüyorum ev ve arabanın kredi ödemeleri, çocugun okulu ekstra borçlar.
Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.
Artık forumda asgari ücretle her şeyimi alıyorum para bile biriktiyorum diyenleri göremez olduk
Kız calci sana gıcık olmaya başladım hem evlisin hem bakımlısın hem de para biriktiriyorsunPara biriktiriyorum
Kız calci sana gıcık olmaya başladım hem evlisin hem bakımlısın hem de para biriktiriyorsunçekil gözümün önünden
Geçen yıl biriktirdiğim parayla oğlumun yatak odasını aldım idhjfdklfjgit lan şurdan
Ben acaba bekarım diye mi bu kadar boş yaşıyorum yakitap topiğim de var. Eskiden örgü de örerdim. Bir sürü bebek ördüm dkljfdklsfji
Yok ya bekarken de böyleydim üzerine koca + çocuk eklendi sadece dkljdBen acaba bekarım diye mi bu kadar boş yaşıyorum ya