- 9 Temmuz 2020
- 100
- 725
- 37
- Konu Sahibi chamallows
- #29.981
Merhaba :) sessiz kalınmış devam ettireyim dedimmerhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) sessiz kalınmış devam ettireyim dedimmerhaba
evet baya oldu dağılalı iyi etmişsinizMerhaba :) sessiz kalınmış devam ettireyim dedim
arada bi nasilsiniz kizlar diyip gidiyoruzHaftada bir canlanıyor herhalde burası :)) devam ettirelim bari
Geçinmeyi de unuttuk ben rahatladım ama bu sıralar civcivi alıp dışarı atıyorum ya kendimi Bi iyi geliyoarada bi nasilsiniz kizlar diyip gidiyoruz
salgin var dikkat et bebene kalabaliga sokma, yagmur ve kar geliyor yineGeçinmeyi de unuttuk ben rahatladım ama bu sıralar civcivi alıp dışarı atıyorum ya kendimi Bi iyi geliyo
AA ne salgını gene kışın çatlayacaktım ya lohusalık bebek küçük derken eve tıkılmıştım nefes aldığını hissettim Bi kaç gündür yaa geçim demişken bu çocuk bebek kıyafetleri de çok pahalı cilt rahatsızlığımız birazda pamuklu olmasına daha extra dikkat ediyorum kıyafetler hep kışlık yazlık da birsey almam lazım düşünüyorum kara kara nerden alsam nasıl yapsam diyesalgin var dikkat et bebene kalabaliga sokma, yagmur ve kar geliyor yine
aman zaten gecim diye bir sey kalmadi
o konularda filmdelisi daha tecrubeli ona soralim benim bu konuda ekstra bir fikrim yok tam pamuklu organik vs aldigi bir yerler vardir illaki.AA ne salgını gene kışın çatlayacaktım ya lohusalık bebek küçük derken eve tıkılmıştım nefes aldığını hissettim Bi kaç gündür yaa geçim demişken bu çocuk bebek kıyafetleri de çok pahalı cilt rahatsızlığımız birazda pamuklu olmasına daha extra dikkat ediyorum kıyafetler hep kışlık yazlık da birsey almam lazım düşünüyorum kara kara nerden alsam nasıl yapsam diye
Melebao konularda filmdelisi daha tecrubeli ona soralim benim bu konuda ekstra bir fikrim yok tam pamuklu organik vs aldigi bir yerler vardir illaki.
Burcu napıyorsun kaç aylık oldu minişin neler yapıyor. Nasıl gidiyor annelikHuuuuu ses deneme 1 2
Kızlar nerdesiniz özlendiniz
nasılsın efsun?Ben buradayım :)
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın:)nasılsın efsun?
Annelik güzel de azcık da uyusam mükemmel olabilirBurcu napıyorsun kaç aylık oldu minişin neler yapıyor. Nasıl gidiyor annelik
Chamm İzmir nasıl yanıyo mu buralar felaket günler nasıl geçiyo bilmiyorum şu sıra kendine yaptığım en büyük iyilik robot süpürge oldu ah ben hamileyken neden almamışım nasıl arkadaşsınız insan zorlatırdı az
Konu AçıLaLı Baya OLmuş Sanırım Ama Ben Daha Şimdi Gördüm DahiL OLmak İstedimHuuuuu ses deneme 1 2
Kızlar nerdesiniz özlendiniz
izmir cayir cayir ama çok guzel.Annelik güzel de azcık da uyusam mükemmel olabilir
9 aylık koca adam oldu teyzesi mum tutturuyo bana tam tatlı zamanları ama ele avuca geliyo sevilmelik sen napıyosun deniz nasıl
Chamm İzmir nasıl yanıyo mu buralar felaket günler nasıl geçiyo bilmiyorum şu sıra kendine yaptığım en büyük iyilik robot süpürge oldu ah ben hamileyken neden almamışım nasıl arkadaşsınız insan zorlatırdı az
Deniz hanımlar nasıl alıştımıizmir cayir cayir ama çok guzel.
sana soyledik o kadar robot al diye sen dinlemedin biz napalim
Merabalar geçinemiyoruz zaten bu şartlarda bari sohbet edelim dedik öyle kalmıştı konuKonu AçıLaLı Baya OLmuş Sanırım Ama Ben Daha Şimdi Gördüm DahiL OLmak İstedim