- 10 Ağustos 2009
- 26.099
- 18.285
-
- Konu Sahibi chamallows
- #30.021
Bence kadınlar makyaj malzemesinden vazgeçmeli
Ben makyajı bıraktım bakım yapıyorum ama o da bayağı para tutuyorBence kadınlar makyaj malzemesinden vazgeçmeli
halimize şükretmemiz lazimmış ama bilememişiz kıymetini.Bu konu açıldığında bile daha güzel geçiniyorduk yaa
göremezsin onlar açlık oyunlarındalarher şey öyle hızlı gelişti ve değişti ki.
39 yasındayım hayata dair ümidim tükendi.
Her şey ateş pahası.
Hatırlıyorum çok değil 2 sene önce 2 bin tl'ye mutfak masrafı çok mu degil mi tartışması yapardık bu forumda ama şimdi 8 bin tl mutfak harcaması o bile yetmiyor.
karı koca çalışıyoruz.
Ciddi borçlar ödedik evlendiğimizden beridir.
2+1 bir 7 yıllık evi de daha geçen ay anca alabildik o da yüklü kredi borcu ile, düşünüyorum ev ve arabanın kredi ödemeleri, çocugun okulu ekstra borçlar.
Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.
Artık forumda asgari ücretle her şeyimi alıyorum para bile biriktiyorum diyenleri göremez olduk
püskevit bulamiyorsaniz ekmek doğrayın ekonomimize laf etmeyinGeçen aklıma şey geldi eskiden ucuz diye piskevitli pasta yapardık, pötibör bile 40 lira olmuşPötibörsün sen bu kadar pahalı olmanın ne anlamı var ya… Meşhur piskevitli pasta da zengin pastası olmuş artık pudinge zam gelmese bari ..
ben hiç birini yapmıyorum yinede geçinemiyorumBen makyajı bıraktım bakım yapıyorum ama o da bayağı para tutuyor
Zor anacım zorben hiç birini yapmıyorum yinede geçinemiyorum
Kredi kartına taksit kaldırılacakmış okuduğumdan beri sol gözüm seğiriyor.
Kredi kartının ne anlamı kalır o zaman? İptal ettiririm muhtemelen.Zaten eskisi gibi değildi üç taksitle sınırlıydı çoğu şey ama ne demek peşin alım? Kim alır kim alabilir?
Yohhhh artıkKredi kartına taksit kaldırılacakmış okuduğumdan beri sol gözüm seğiriyor.
Yohhhh artık
Kredi kartının ne anlamı kalır o zaman? İptal ettiririm muhtemelen.
Artık kol boyunu geçtik kendimi bile 1,52 boyumla soksam o bile azBen Ocak sonrasini bekliyorgibi zamları
1.66 ile hazır ve nazır şekilde bekliyorum.Artık kol boyunu geçtik kendimi bile 1,52 boyumla soksam o bile az
Daha uzunu varsa beri gelsin.
e kaldirirlar tabi aman bir seyi 3 ay onceki fiyatindan alip ödemesini bu aya uzatmayalım.Kredi kartına taksit kaldırılacakmış okuduğumdan beri sol gözüm seğiriyor.