- 19 Şubat 2021
- 4.693
- 11.238
- 38
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.361
Tutulmamı olduBende 3 gundur sag kolum boynumdan itubaren kitlenmis durumda geziyorum, çok ağrıyo ya, ne yapsam gecmedi.
Ya benim sag kolumun dirsekten altinda bir sorun var, yani soyle aracta ani bir fren aninda one dogru egilince kolumu aracin gogsune sert bir sekilde vurdum kendimi durdurmak isterken, sonrasinda orda bir kas ezilmesi gibi bir sey oldu zaman zaman cok sizlayarak agriyodu.Tutulmamı oldu
yoksa genelde yaşadığın bir durum mu
Benim eklem ağrılarıma kolajen iyi geliyor sık sık ağrı yaşıyorsan deneyebilirsin
Birde boyun ağrıları için boyun masajı yapan aletler var ayak ağrıları içinde kullanılıyor deneyebilirsin
Çokta uygun fiyatlı
Gerginlik yaşadığın bir durum mu oldu
Bende genelde çok sinirlenince tutulur boynum kaskatı kalırım
Çok geçmiş olsun
Baya şiddetli br çarpma olmuş demek kiYa benim sag kolumun dirsekten altinda bir sorun var, yani soyle aracta ani bir fren aninda one dogru egilince kolumu aracin gogsune sert bir sekilde vurdum kendimi durdurmak isterken, sonrasinda orda bir kas ezilmesi gibi bir sey oldu zaman zaman cok sizlayarak agriyodu.
Agir kaldirmam yasakti, gecen yine kolum agrirken annem koyden bir seyler yollamisti onlari asansore kadar tasimak zorunda kaldim, sonrasi pert.
Boyun fitigimla kombine oldu suan o kas problemim.
Hakettim bunu
Dr a gosterdik evet, kas gevsetici agri kesici verdi baskada yapacak bir sey yok maalesef.Baya şiddetli br çarpma olmuş demek ki
Doktora göstermişmiydin
Bazen mecbur kalıyoruz işte kaldırmaya
Boyun fıtığı için kaplıca denedin mi bir arkadasımız iyi geldiğini söyledi
Çok ilerleyince baskı yapıp baş ağrısı filanda yapıuor galiba hayat kaliteni düşürüyor
Eklem ağrılarına yapılan klasik tedavi yöntemi deseneDr a gosterdik evet, kas gevsetici agri kesici verdi baskada yapacak bir sey yok maalesef.
Kaplica denedim bir kac kez ama surekli gitmek zor oluyor haliyle.
Evet uzun sure baş aşagi bakar pozisyonda durursam ertesi gun olaylar olaylar, bas boyun omuz agrisi basliyor.
Fizik tedavi falanda bir ise yaramadi
Boyle devam
baya icli disli tum kaslari gevsetiyorsa demekEklem ağrılarına yapılan klasik tedavi yöntemi deseneAy babama bir kas gevşetici vermişler birgün karnım ağrıyor dıye içeyim dedim meğer çok kötü ishal ediyormuş işe yaradı bütün ağrılarımı unuttum tek derdim varddı çünkü tuvalete yetişmek
Dikkatli yaşamla azalıyor ağrılar ama işte dikkat edilmeyince de hiç demiyor ki o kadar dikkat ettin azıcık tolerans göstereyim de bu sefer ağrımayayım
O ağrı kesicilerde nerelere ne zararlar veriyor acababaya icli disli tum kaslari gevsetiyorsa demek
Ya ben cok dikkat edemiyorum deniz gun icerisinde defalarca boynuma asilir, kucakta ordan oraya tasinmak ister vs.
Her gune agri kesici alarak baslarim ben ama bu sefer soyle bir sey oldu, yuku dengeli tasirsam sorun olmaz yani sag el sol el ayni kiloda biseyler tasiyinca sorun yasamiyordum.
O gun guvenlik gerek yok dememe ragmen inatla bende tutayim ucundan diyince yuk dengesinde sorun olustu bence.
Gun ici onemli degilde gece iyurken donemk mesele dun gece uyurken donmeye calisirken katir kutur biseyler oldu orda
En son agliyordum yatakta agridan, esim sesimi duymus gelip kas gevsetici surdude rahatlayip yattim geri
Tesekkur ederim khomyuk, sen nasilsinAy çok geçmiş olsun chamcığım.
Sana da geçmiş olsun sarah, kediler için endişe etme kediler çiş yapmaz öyle yattıkları mekana
Bende oyle iste her gun bir yerim agrir muhakkakO ağrı kesicilerde nerelere ne zararlar veriyor acaba
Bende çok kullanıyorum başımdan dolayı
Sağol canım koku yoktu zaten ama patı izi olmuş koltuklar filanAy çok geçmiş olsun chamcığım.
Sana da geçmiş olsun sarah, kediler için endişe etme kediler çiş yapmaz öyle yattıkları mekana
Aynıyım yaBende oyle iste her gun bir yerim agrir muhakkak
Basim belim oram buram bir yerimin agrimadigi gun olmaz heralde
Twitter hariçMerhaba Turkiyenin dort bir yaninda hic bir teknolojik iletisim sistemini kullanamayan bayanlar
Ordaki capslerede cok guldumTwitter hariç
Ben zaten diğerlerini kullanmıyordum epeydir twittera devam
Yaa nerelerdesiniz kızlar ben Yarım dünya şeklinde dolanıyorum deniz
İyiyim canim bende.Yaa nerelerdesiniz kızlar ben Yarım dünya şeklinde dolanıyorum denizbitse de gitsem modundayım sen napıyosun
Hareketlerim çok kısıtlandı canım ya bide gören sen daha doğurmadın mı diyo hani Bi şey varya doğurdum körmüsün diye şakaya karışık soran herkese öyle diyorumİyiyim canim bende.
Bitsede gitsek moduna girdigine gore artik iyice zorlamaya baslamis demektir
İlk zamanlar heyecanlıydı deniz ya yok ikili testi yok detaylı ultrasonu daha sonrasında hareketlendi onun heyecanı alışverişi çantası derken zaman nasıl geçti anlamadım herşeyi şimdi tamam beyefendiyi bekliyoruz ondan sanırımİyiyim canim bende.
Bitsede gitsek moduna girdigine gore artik iyice zorlamaya baslamis demektir